تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852438256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پوشش 3 تا 4 هزار نفری جمعیت توسط هر مراقب سلامت خانواده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر بهداشت خبر داد؛ پوشش 3 تا 4 هزار نفری جمعیت توسط هر مراقب سلامت خانواده خبرگزاری پانا: اولین نشست مدیران گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور معاون بهداشت امروز در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.
۱۳۹۳ شنبه ۲۲ شهريور ساعت 15:55



به گزارش خبرگزاری پانا، علی اکبر سیاری در این نشست گفت: در برنامه تحول بهداشتی، هر مراقب سلامت خانواده در مراکز بهداشت شهری، به صورت ادغام یافته به ارائه برنامه های سلامتی پرداخته و موظف می شود 3 تا 4 هزار نفر از جمعیت هر منطقه را تحت پوشش این برنامه ها قرار دهد. وی با بیان این مطلب، گفت: این فرد مراقب از طریق تلفن، رابطان بهداشتی و سفیران سلامت که یک دانش آموز در هر خانواده خواهد بود، با مردم در ارتباط قرار می گیرد. سیاری از ترویج خودمراقبتی در بین مردم به عنوان قدم دوم برنامه تحول بهداشتی خبر داد و گفت: نقش مدیران و کارشناسان دفاتر آموزش و ارتقای سلامت در دانشگاه ها در این مرحله خطیر خواهد بود. معاون بهداشت، آموزش کارشناسان و مدیران برای اجرای هر چه بهتر برنامه تحولی بهداشت کشور را مورد تأکید قرار داد و افزود: برای حاشیه شهرها که سه فاکتور مهم بیماری های واگیر، بیماری های غیرواگیر و آسیب های اجتماعی در حوزه سلامت در این مناطق وجود دارد، برنامه های اجرایی مناسب در نظر داریم. وی شیب اجرای طرح تحول بهداشتی را از شهرهای کوچک به سمت شهرهای بزرگ اعلام کرد و گفت: با توجه به اهمیت بحث های آموزش و ارتقای سلامت افراد، لازم است دانشگاه ها 10 درصد از بودجه شان را برای این کار کنار بگذارند. وی در پایان طرح تحول بهداشتی را به طور خلاصه شامل ایجاد تغییرات در سیستم بهداشتی کشور با محوریت کارشناس، خودمراقبتی و آموزش همگانی مردمی و ارائه خدمات ادغام یافته اعلام کرد و گفت: در طرح تحول بهداشتی به جای داشتن کارشناسان مختلف بیماری های مختلف دو نوع کارشناس یکی در بیماری های واگیر و دیگری در بیماری های غیرواگیر به ارائه خدمات خواهند پرداخت. منتظری سرپرست پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در این نشست با اشاره به جایگاه و نقش «سواد سلامتی» در پیشبرد اهداف سلامتی در کشورها و کاهش چشمگیر هزینه های بهداشتی و درمانی در جوامع، گفت: پرسشنامه ای برای سنجش میزان سواد سلامت در بین افراد جامعه تنظیم شده است که در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار می گیرد تا در قالب برنامه سنجش ملی سواد سلامت، بتوان معیار و میزانی برای مقدار سواد سلامت در بین افراد جامعه تعیین و در برنامه ریزی های آینده از آن استفاده کرد. وی سواد سلامت را شامل چهار عامل مهم، توانایی کسب و دسترسی به مطالب سلامتی، خوانش و فرآوری آنها، درک درست از مطالب سلامتی و در نهایت عمل به آنها دانست و بیان داشت: از سال 1985 میلادی تاکنون که اصطلاح «سواد سلامت» (Health Literacy) در عرصه سلامت کشورها مطرح شده است، تاکنون بالغ بر 1504 مقاله علمی ایندکس شده درباره آن در سطح بین المللی به نگارش درآمده است. وی افزود: سواد سلامتی از سه سطح پایه یا عملکردی، تعاملی یا ارتباطی و نقادانه یا تحلیلی برخوردار است که در هر سطح، فرد با یک لایه از سواد سلامتی آشنا می شود. مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت نیز در این نشست از ارائه بسته خدمت خودمراقبتی، همیاری و مشارکت مردمی به دانشگاه ها خبر داد و گفت: برنامه ملی ترویج خودمراقبتی شامل راهنمای ملی زندگی سالم، کوریکولوم سلامت مدارس، راهنمای ملی خود مراقبتی بیماری های مزمن و بیماری های جزیی، مراکز تماس مستقیم سلامت، پورتال ملی خودمراقبتی، سرویس مشاوره تلفنی، نظام جامع آموزش بیمار نیز به تدریج تدوین، ارائه و اجرایی خواهد شد. وی افزود: قصدداریم برای پیشبرد بهتر برنامه خودمراقبتی، همزمان اقدام به تربیت یک سفیر سلامت در هر خانواده کنیم.
گفتنی است اولین نشست مدیران و کارشناسان گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کشور با برگزاری جلسه پرسش و پاسخ تا عصر امروز ادامه دارد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن