تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819463893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیازمند مشارکت بخش خصوصی در احداث بیمارستان ها هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر بهداشت: نیازمند مشارکت بخش خصوصی در احداث بیمارستان ها هستیم تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت ومنابع وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با بیان اینکه با حرکت به سمت سالمندی، نیاز داریم تعداد تخت های بیمارستانی را افزایش دهیم، گفت: در این شرایط چاره ای جز مشارکت دادن بخش خصوصی در احداث بیمارستان ها و ارتقا خدمات درمانی نیست.


به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، «ایرج حریرچی» با بیان اینکه دولت «تدبیر و امید» در بخش های مختلف بویژه حوزه سلامت، مشارکت بخش خصوصی را طلبیده، افزود: مشارکت بخش خصوصی در توسعه و تجهیز بیمارستان های دولتی، به هیچوجه هزینه های پرداختی از سوی مردم را افزایش نخواهد داد.
وی ادامه داد: در بخش توسعه زیرساخت های بخش بهداشت و درمان، مشارکت بخش عمومی و خصوصی از اولویت های وزارت بهداشت است، طرحی که کشورهای ثروتمند نیز به آن عمل می کنند.
حریرچی گفت: اکنون در کشور به ازای هر یکهزار بیمار، 1.7 دهم تخت در بیمارستان ها داریم که این میزان در کشورهای دیگر سه تخت به ازای هر یکهزار بیمار است.
وی با بیان اینکه 40 درصد از این تخت ها فرسوده بوده و در برابر زلزله مقاوم نیستند، خاطرنشان کرد: توزیع این تخت ها مناسب نیست، بطوریکه برخی بیمارستان ها 110 درصد ضریب اشغال تخت دارند و در برخی دیگر، این ضریب اشغال زیر 15 درصد است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت با بیان اینکه با تغییر بافت جمعیتی و حرکت به سمت سالمندی، نیاز داریم تعداد تخت های بیمارستانی را افزایش دهیم، ادامه داد: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام موجود و احداث مراکز درمانی جدید نیز با منابع دولتی و در حالت خوشبینانه، 10 تا 20 سال زمان نیاز داریم.
حریرچی با بیان اینکه دولت در این شرایط چاره ای جز مشارکت دادن بخش خصوصی در احداث بیمارستان ها و ارتقا خدمات این مراکز ندارد، گفت: پیاده کردن این طرح، کاهش تصدی گری دولت را نیز به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: مدل قرارداد ما با بخش خصوصی بگونه ایست که 25 تا 30 درصد هزینه خدمات ارائه شده در بیمارستان ها از سوی بیمه های تکمیلی و مابقی توسط بیمه های پایه پوشش داده می شود.
حریرچی گفت: هدف اصلی ما تامین خدمات برای مردم با تعرفه دولتی است، یعنی بیشترین تمرکز بر بیمه های پایه بوده و بیمه های تکمیلی در مرحله بعدی قرار می گیرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: نخستین قرارداد وزارت بهداشت در این راستا با بنیاد مستضعفان برای احداث و تجهیز پنج بیمارستان در خرمشهر، آبادان و اهواز به امضا رسیده است.
حریرچی گفت: هدف ما از اجرای این طرح به هیچوجه خصوصی سازی نیست و قرار نیست هزینه های پرداختی از سوی مردم افزایش یابد، بلکه تاکید اصلی ما بر ارائه خدمات مناسب در مناطق محروم است.
اجتمام ** 9188 ** 1071


22/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن