تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821201869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار موبایل را از وجود کالاهای قاچاق پاک می کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: بازار موبایل را از وجود کالاهای قاچاق پاک می کنیم تهران - ایرنا - معاون پیشگیری و هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: 80 درصد گوشی های تلفن همراه موجود در سطح عرضه متاسفانه قاچاق است و ما نیز مصمم هستیم بازار گوشی تلفن همراه را از وجود کالاهای قاچاق پاک کنیم.


علیرضا بیات در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا از مصرف ماهیانه حدود یک میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه (موبایل) در کشور خبر داد و افزود: براساس آمارهای اتحادیه فروشندگان تلفن همراه، سالیانه در سطح عرضه بین 10 تا 12 میلیون تلفن همراه به صورت قطعی بفروش می رسد که از این میزان واردات کشور کمتر از 2 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه است.
وی درباره حجم بالای کشفیات گوشی های قاچاق توسط نیروی انتظامی و بالا بودن هزینه واردات گوشی تلفن همراه از مجاری قانونی، اظهار داشت: هزینه بالای واردات قانونی سبب خواهد شد که واردات غیرقانونی جایگزین واردات قانونی تلفن همراه شود لذا برای پیشگیری از این امر اصلاح فرایندها و تصمیم گیری ها در این بخش ضروری است.
وی هدف از اصلاح روند فعلی بازار تلفن همراه و مبارزه با قاچاق این کالا را در راستای بهبود کیفیت و خدمات ارائه شده به مردم عنوان کرد و گفت: در این راستا به هیچ وجه هدف ما افزایش درآمدزایی برای دولت نیست چرا که ما بر این اعتقاد هستیم که وجود اجناس قاچاق در بازار موبایل به هیچ وجه زیبنده نظام ما نیست.
بیات با اشاره به مشکلات موجود و تخلفات در عرضه تلفن همراه، گفت: بخش اعظم عرضه تلفن همراه در کشورمان به دست افرادی صورت می گیرد که به صورت غیرقانونی مبادرت به عرضه این کالا به صورت قاچاق می کند لذا اگر قرار است با موضوع قاچاق در این صنف مبارزه شود باید بخش خصوصی و صاحبان برندها و نمایندگی های بزرگ نقش بیشتری در این زمینه ایفا کنند.
وی با تأکید بر اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدامات زیادی برای اصلاح قوانین و مشکلات قانونی برای ورود تلفن همراه به کشور انجام داده است، گفت: خوشبختانه ما در این مسیر گام های خوبی برداشته ایم و تا اصلاح قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی نیز پیش رفته ایم و در برنامه اخیر که به دولت تحویل داده ایم خواستار اصلاح قوانین صادرات و واردات نیز شده ایم.
معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص برنامه های آتی این ستاد در خصوص مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه گفت: در مرحله اول برخورد جدی نرم افزاری برای پیشگیری از قاچاق و سپس برخورد قاطع با قاچاقچیان حرفه ای گوشی تلفن همراه است که این دو محور را با جدیت دنبال می کنیم.
اقتصام(4)1574**1558


22/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن