واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مسوول فرهنگی:باید دغدغه های رهبر معظم انقلاب به مطالبه عمومی در عرصه فرهنگی تبدیل شود مشهد-ایرنا- مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: باید تاکیدات و دغدغه های رهبر معظم انقلاب در عرصه های مختلف و از جمله فرهنگی و اجتماعی به مطالبه عمومی در جامعه تبدیل شود.
حجت الاسلام "سید محمود مرویان حسینی" روز جمعه در جشنواره تجلیل از هسته های برتر فرهنگی جوان روستایی خراسان رضوی در مشهد افزود: باید مطالبات مقام معظم رهبری به یک طرح و برنامه در سطح جامعه و مناطق روستایی تبدیل و مد نظر مسوولان و فعالان بخشهای فرهنگی و اجتماعی قرار گیرد.
وی ادامه داد: به رغم سیاستهای خصمانه دشمنان، امروز ایران به کشوری تاثیر گذار در سطح منطقه ای و بین المللی تبدیل شده و این مساله نشان دهنده اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی است.
حجت الاسلام مرویان حسینی گفت: ایران طی سه سال گذشته همواره بر حمایت از کشور سوریه تاکید داشت و در این مدت گروههای ترورییستی با حمایت مستکبران و دشمنان از هیچ تلاش و جنایتی برای سرکوبی حکومت این کشور دریغ نکردند، ولی به اهداف خود نرسیدند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: رهبر معظم انقلاب طی سه ماه قبل فرموده بودند که مزدوران تکفیری به خطر بزرگی برای حامیان شان تبدیل می شوند و هم اکنون شاهد تحقق این مساله هستیم و داعش و سایر گروههای تکفیری منافع مدافعان خود را به خطر انداختند به گونه ای که رییس جمهور آمریکا به دنبال اجماع جهانی برای مبارزه با آنها بر آمده است.
وی گفت: این مساله نشان می دهد که استقامت مردانه مبتنی بر ایمان در دنیای کنونی مثمر ثمر خواهد بود.
وی مظلوم یاوری را از آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی دانست و گفت: این انقلاب سابقه درخشانی در ظلم ستیزی و حمایت از مستضعفان دارد و از امام خمینی (ره) به عنوان یک قهرمان در سطح بین المللی یاد می شود و هسته های فرهنگی جوان روستایی باید ارزشهای نظام جمهوری اسلامی و از جمله این مسائل را برای عموم مردم تبیین کنند.
معاون اشتغال و برنامه ریزی اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی هم گفت: مشکلات اقتصادی و کمبود اشتغال و عزیمت تعداد زیادی از جوانان روستاها به مناطق شهری موجب شده که بالا رفتن سن ازدواج از جمله در دختران به آسیبهای جدی روستاها تبدیل شود.
"محمد رضا عباس زاده" گفت: باید با ایجاد و افزایش فرصتهای شغلی مشکلات فرهنگی و اجتماعی را در مناطق روستایی کاهش داد و هسته های فرهنگی جوان روستایی مسائل و مشکلات مناطق خود را به مسوولان ذیربط انتقال دهند و به نوعی دغدغه آنها را نسبت به این مسائل افزایش دهند.
وی نفوذ برخی تفکرات مخرب دینی را در جوامع روستایی از جمله اطراف مشهد را از دیگر مشکلات مهم جامعه دانست و گفت: باید مردم و جوانان با افزایش بصیرت و آشنایی با مفاهیم این اندیشه های مخرب به طور موثر با آنها برخورد کنند.
وی تاکید کرد: باید با تثبیت نهادهای فرهنگی از ظرفیت آنها به عنوان یک ابزار فرهنگی بر علیه دشمنان و به خصوص هجمه های فرهنگی و اجتماعی آنها بهره گرفت.
دبیر جشنواره هسته های فرهنگی جوان روستایی خراسان رضوی هم در حاشیه این همایش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: هسته های فوق با هدف کار سازی و شناسایی و پرورش نخبگان روستایی و شکوفایی خلاقیت ها و ایجاد انگیزه کار فرهنگی در آنان تشکیل شده است.
حجت لااسلم "عباسعلی فاطمی" گفت: تعداد هسته های فرهنگی جوانان روستایی این استان از یکصد هسته در پایان سال گذشته هم اکنون به 160 هسته فرهنگی افزایش یافته است.
در پایان این جشنواره یک روزه از تعدادی از رابطین و هسته های فرهنگی فعال روستایی خراسان رضوی با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شد.ک/2
7490/522
21/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]