تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843551755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لایحه پرداخت ۱۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی منتظر تصویب مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد
لایحه پرداخت ۱۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی منتظر تصویب مجلس
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دو کاستی جدی در حوزه اقتصادی فناوریهای نوین شامل عدم سازگاری فناوریهای نوین با اقتصاد خانوار و ایجاد نشدن تقاضای موثر و سازمان یافته در بخش مسکن است،گفت: پسرفت بخش معماری ایرانی و کاهش عمر مفید ساختمان ها به دانش فنی بازنمی گردد بلکه مربوط به ساختار فرهنگی و اقتصادی جامعه است.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی، عباس آخوندی که در مراسم گشایش سومین همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان در مشهد سخن می گفت، با اشاره به ساختار فرهنگی و اقتصادی به عنوان یکی از نکات کلیدی مهم در بکارگیری فناوریهای نوین ساختمان گفت: اگر نگاه برون حوزه ای به بخش کاربرد فناوریهای نوین ساختمان در ایران داشته باشیم درمی یابیم که در مجموع عمر مفید ساختمان ها در شرایط فعلی کشور در مقایسه با سالهای خیلی دور که معماری ایرانی در ساختمان سازی بیش از یک قرن دوام داشت، کاهش یافته است.


وزیر راه و شهرسازی ابراز داشت: مهندسان قطعا موتور توسعه ملی در ایران هستند و دولت و جامعه از آنان انتظار زیادی برای تحول در بخش اقتصادی دارند که باید دین خود را به ملت ادا کنند.


آخوندی یادآور شد: رشد و توسعه فناوری در یک کشور معلول عوامل زیادی نظیر نحوه آموزش، کارکرد بنگاه های اقتصادی، ساختار صنعتی، اجتماعی و فرهنگی کشور، نیروی زبده و ماهر و ..می باشد که تاکنون مهندسان ساختمان در بحث استفاده از فناوریهای نوین به سه نکته کلیدی کمتر توجه کرده اند.


وی اظهار کرد: ساختار اقتصادی، بستر فرهنگی و نظام آموزش این سه نکته کلیدی در مهندسی و ساخت و ساز ملی در کشور می باشد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.


وزیر راه و شهرسازی گفت: سند چشم انداز توسعه سال 1404 کشور که برای بخش های مختلف طراحی شده، پیوست مهندسی ندارد و هیچ تصویری از مهندس سال 1404 که باید از چه مهارتها یا دانشی برخوردار باشد و یا چه نظام آموزشی برای وی طراحی شود، ترسیم نشده است.


آخوندی افزود: با مروری بر نحوه آموزش رشته های مهندسی ساختمان در کشورهای مختلف و با توجه به رشد دانش الکترونیک و توسعه ارتباطات درمی یابیم که تقریبا متون درسی برای مهندسان در تمام کشورها یکسان است.


وی گفت: آنچه عنصر رقابت بین مهندسین را تقویت می کند یا مهندسان آن کشور توسعه یافته را ماهرتر و در سطح دانش بالاتری در مقایسه با مهندسان دیگر قرار می دهد، چیست؟ جستجوی پاسخ این سوال از سوی مهندسان بسیار حایز اهمیت است.


*آمریکا پروژه ای به نام مهندس 2020 میلادی طراحی و اجرا کرده 


آخوندی اظهار کرد: آمریکا پروژه ای به نام مهندس 2020 میلادی طراحی و اجرا کرده که تصویرسازی از یک مهندس ساختمان در سال مزبور می باشد. بر این مبنا سیستم آموزشی را تعریف کرده که مهندسان باید براساس آن سیستم تربیت شوند تا به هدف مورد نظر دست یابند.


وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: باید این وزارتخانه با کمک دانشگاه ها مدلی برای تبیین ویژگی های مهندس ساختمان ایران در سال 1404 طراحی کند زیرا مهارتی که یک مهندس ساختمان باید در بکارگیری فناوریهای نوین و افزایش عمر مفید ساختمان کسب کند فراتر از متون درسی در دانشگاه هاست.


آخوندی بیان کرد: اکنون موبایل به عنوان یک فناوری ارتباطی در مدت کمتر از 10 سال جزء ای از زندگی مردم ایران شده در حالی که صنعت ساختمان سازی نوین با پیشینه غنی بیش از یکهزار سال در ایران، هنوز نتوانسته وارد سبک زندگی مردم شود.


وزیر راه و شهرسازی گفت: این مقایسه نشان می دهد که دلیل این نقیصه ناتوانی ما برای درهم آمیختگی فناوریهای نوین ساختمانی با سبک زندگی مردم بوده است.


وی افزود: بومی سازی فناوری به این معنا نیست که فقط مهندس ساختمان تربیت کرد بلکه به معنای درهم آمیختگی فناوری با سبک زندگی مردم است.


*لزوم ورود فناوریهای نوین به سبک زندگی مردم


وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استانداردهای اجباری در ایران به مراتب بیشتر از استانداردهای اجباری در کشورهای توسعه یافته می باشد، افزود: هر آنچه در جامعه الزامی شود جواب عکس می دهد لذا اگر استفاده از فناوریهای نوین در ساختمان سازی نیز اجباری شود نتیجه آن مطلوب نخواهد بود.


آخوندی تاکید کرد: باید ارتقای استانداردهای ساختمان سازی اتفاق بیافتد و در این صورت است که فناوریهای نوین وارد سبک زندگی مردم می شوند.


وی به مهندسان ساختمان توصیه کرد به غیر از جنبه های مهندسی و فنی کار ساختمان سازی به جنبه های فرهنگی آن نیز توجه داشته باشند.


وی ادامه داد: به عنوان مثال، فناوری موبایل خود را با درآمدهای مختلف و اقتصاد کلان و خرد تطبیق داده است و شما می توانید ارزان ترین مدل موبایل با همان کاربری را در دست اقشار کم درآمد جامعه و گران ترین موبایل را نیز در دست اقشار متمول جامعه ببینید.


وی با بیان اینکه دو کاستی جدی در حوزه اقتصادی فناوریهای نوین وجود دارد، افزود: نخستین کاستی عدم سازگاری فناوریهای نوین با اقتصاد خانوار و دومین نقصان ایجاد نشدن تقاضای موثر و سازمان یافته در بخش مسکن است که این دو کاستی در طرح جامع مسکن وزارت راه و شهرسازی لحاظ شده است.


وزیر راه و شهرسازی گفت: در شرایط فعلی یک خانواده ایرانی با درآمد متوسط نمی تواند از یک خانه با تمام فناوریهای نوین بکار رفته در آن، دارای عمر مفید و زیبایی بهره مند باشد که تمام عمر خود را با آسایش در آن بگذراند.


وی افزود: اگر مدلی برای اقتصاد خانوارهای کم درآمد (اقتصاد خرد) طراحی نکنیم هرآنچه تاکنون درباره ترویج استفاده از فناوریهای نوین در ساختمان سازی انجام داده ایم بی نتیجه خواهد بود.


*در ایران "نیاز" با "تقاضا" در بخش ساختمان سازی یکسان شمرده می شود و این مساله یک اشکال اساسی است


آخوندی بیان کرد: برای رشد صنعت ساختمان سازی در کشور باید تقاضای موثر و سازمان یافته داشته باشیم در حالی که در ایران "نیاز" با "تقاضا" در بخش ساختمان سازی یکسان شمرده می شود و این مساله یک اشکال اساسی است.


*در مشهد شاهد انبوهی از ساختمان های بی هویت و نازیبا هستیم


آخوندی در ادامه توضیح داد: مشهد از جمله شهرهایی است که در آن نیاز به ساختمان به تقاضای موثر تبدیل نشده است از این رو شاهد انبوهی از ساختمان های بی هویت و نازیبا و نامتناسب با همدیگر در این کلانشهر هستیم.


وی تاکید کرد: باید نیاز خانوار به ساختمان به تقاضای موثر تبدیل شود که اگر این مساله محقق نگردد شاهد ساخت انبوهی از ساختمان های بی کیفیت و بی محتوا در شهرها و اتفاقات ناخوشایند بعد از آن خواهیم بود.


وزیر راه و شهرسازی گفت: تاکید وزارت راه و شهرسازی بر ساماندهی اقتصاد خانوار مبتنی بر تقاضای موثر در رشد فناوری است.


*تامین مالی مهمترین مشکل عرضه مسکن


وی ادامه داد: توجه به ساختار اقتصاد کلان برای ساماندهی تولید ساختمان بسیار مهم است و تقاضا و عرضه در این بخش نباید دچار افراط و تفریط شود که در غیر این صورت سم مهلکی برای حوزه مسکن خواهد بود.


آخوندی بیان کرد: تقاضای بیش از حد در ساختمان سازی موجب گران فروشی و تورم و عرضه بیش از حد نیز در این حوزه موجب بی خانه ماندن اقشار متوسط و ضعیف جامعه می شود لذا باید در اقتصاد کلان تقاضا و عرضه مسکن همسو و متناسب باشند.


وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در ایران مهمترین مشکل عرضه مسکن بخش تامین مالی است که در لایحه خروج از رکود دولت نیز به این بخش توجه ویژه ای شده و پیشنهاداتی برای خروج اقتصاد کشور از تنگنای مالی ارائه شده است.


وی خاطر نشان کرد: اقتصاد ایران بانک محور است و دولت در این لایحه تلاش کرده منابع مالی و قدرت تسهیلات دهی بانکها را تا 10 هزار میلیارد تومان معادل 12.5 برابر وضع موجود افزایش دهد که در صورت تصویب این لایحه توسط مجلس شورای اسلامی، بانکها قادر به پرداخت 125 هزار میلیارد تومان تسهیلات خواهند بود.


وزیر راه و شهرسازی گفت: جدا از بانکها، امکان تامین مالی از طریق بازار سرمایه نیز وجود دارد که در این راستا می توان انواع صندوق ها و عقود اسلامی را فعال و بدون مراجعه به بانکها منابع مالی مورد نظر را تامین کرد.


آخوندی توضیح داد: به منظور تامین منابع مالی از طریق بازار سرمایه در اوایل ماه جاری، نخستین صندوق زمین و مسکن راه اندازی شد که امیدواریم شاهد افتتاح صندوق های زیادی از این نوع در کشور باشیم.


وی بیان کرد: اگر در بخش مسکن تامین مالی انجام شود، فرد متقاضی درصدد بهره وری از منابع مالی برمی آید و خود به خود ارتقای استانداردها در ساختمان سازی نظیر استفاده از فناوریهای نوین، زیبایی بنا، استفاده از کارگر ماهر، مهندس آموزش دیده و ... اتفاق می افتد.


وی بیان کرد: اکنون سالهاست طرح انبوه سازی در کشور اجرا می شود اما آنچه تاکنون اجرا شده با استانداردها متناسب نبوده است زیرا در این بخش نیازمند یک ساختار اقتصادی هستیم.


وزیر راه و شهرسازی اظهار امیدواری کرد: با راه اندازی صندوق های زمین و مسکن و فعال کردن عقود اسلامی تامین مالی بخش مسکن از طریق بازار سرمایه انجام گیرد زیرا این صندوق ها برای بازار مسکن، متقاضی، تکنولوژی و تولید مناسب را به همراه دارند.


*رشد صنعتی سازی در پی تقویت بنیه مالی دفاتر مهندسی ساختمان


وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از نمایشگاه سومین همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان، اظهار داشت: دولت یازدهم تدبیری مهم مبنی بر پرداخت 20 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به پیمانکاران و دفاتر مهندسی ساختمان اندیشیده است.


وی افزود: در صورت تصویب این طرح، سرمایه گذاری در فناوری های نوین ساختمان افزایش خواهد یافت و شاهد گسترش صنعتی سازی خواهیم بود.


وزیر راه و شهرسازی ایجاد تحرک در بخش عرضه و تقاضا را دیگر برنامه دولت یازدهم در بخش مسکن ذکر کرد و گفت: تشکیل صندوق های زمین و مسکن در این زمینه از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و تا کنون دو صندوق در کشور راه اندازی شده است.


آخوندی توجه دولت به خانه اولی ها را جدی دانست و اظهار کرد: با رشد تعداد صندوق های زمین و مسکن قدرت خرید مردم افزایش پیدا می کند و این امر گامی اساسی به سوی خانه دار کردن مردم خواهد بود.


وی در خصوص اتمام پروژه های مسکن مهر نیز گفت: دولت یازدهم خود را متعهد به ساخت و تحویل همه واحدهای مسکن مهر می داند و تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی را برای تحقق این مهم ارائه خواهد داد.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن