تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806339829




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار نسبت به فاجعه پنهان خودکشی در جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هشدار نسبت به فاجعه پنهان خودکشی در جامعه تهران - ایرنا - رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افسردگی با خودکشی رابطه مستقیم دارد و به هیچوجه جدا از هم نیستند.


به گزارش ایرنا، دکتر "جعفر بوالهری" روز پنجشنبه در سمینار نقش اورژانس اجتماعی در پیشگیری از خودکشی افزود: به نظر می رسد اگر سازمان ها و وزارتخانه ها، مسوولان و مدیران مداخلات جدی در زمینه سلامت روان انجام دهند، عوارض، خطرات و هزینه های خودکشی در جامعه کاهش می یابد.
وی ادامه داد: باید نشانه ها و علل افسردگی در کشور شناسانده شده و در پی آن تشخیص، همدردی و اقدام به درمان صورت گیرد.
رئیس دانشکده سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: افسردگی شایع ترین اختلال روانپزشکی و همچنین ساده ترین اختلال روانپزشکی قابل درمان است مگر آنکه همراه اختلال شخصیت، اختلال هذیانی و عوامل پیچیده اجتماعی باشد.
بوالهری افزود: خودکشی یک خشونت علیه خود تعریف می شود و اگر به فردی فرصت حرف زدن ندهیم یا برای حضورش احترام قائل نباشیم، در صورت سازگار نبودن فرد به محیط ، خشم و غم و پرخاشگری را علیه خود پیاده می کند.
وی تصریح کرد: خودکشی، "فریادی برای کمک" است که باید آن را شنید؛ اگر فردی گفت "خدا مرگم بده" ، آن را جدی نمی گیریم در حالیکه قضیه جدی است و به آن معنا است که فرد خودکشی را جزو مکانیسم های ارتباطی و اجتماعی خود به کار گرفته است .
نامبرده گفت: بعید نیست فردی که می خواهد خودکشی کند ، جرات پیدا کرده و حتی این خشونت را علیه دیگران به کار گیرد.
رئیس دانشکده سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: دردناک ترین خودکشی ، خودکشی های جمعی و خانوادگی است که در این موارد وقتی جمع می بیند که هیچ کس به حرف آنان گوش نمی دهد و سازمان ها نیز حمایت نمی کنند دست به خودکشی گروهی می زنند که این موارد را دیده ایم و این فاجعه ها همچنان در جامعه تکرار می شود.
بوالهری ادامه داد: خودکشی یک پدیده پیچیده و جدی بخش سلامت است زیرا مشکل پنهان به شمار می رود تا جایی که مسوولان، بیمه ها، خانواده ها و اورژانس آن را گزارش نمی کنند ، تلاش می کنند خودکشی به رسانه ها کشیده نشود و در بهشت زهرا ثبت نمی شود که این یک فاجعه پنهان است.
وی تاکید کرد: باید کمک کرد خودکشی علنی شود بدون آنکه فرد خاصی متهم شود؛ باید حمایت های وسیع اجتماعی از خودکشی صورت گیرد.
رئیس دانشکده سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: نداشتن راهنماهای بالینی (گایدلاین) برای خودکشی از دیگر مشکلات این پدیده است یا اگر داریم در کتابخانه ها و دانشگاه ها و وزارتخانه ها بایگانی شده است.
بوالهری از متخصصان امر خودکشی خواست تا برای مراجعه کنندگان ، داروهای عجیب تجویز نکنند و صدای فریاد آنان را بشنوند.
وی گفت:هنگام مرگ یا بهبودی فرد خودکشی کننده در بخش های اورژانس بیمارستان ها ، فرصت مناسبی برای برقراری ارتباط با آنان است و شاغلان در این محیط ها باید با این امور آشنا باشند.
وی اظهار امیدواری کرد: لازم است تا دست اندرکاران در اورژانس بیمارستان ها به درد مراجعان خودکشی برسند .
وی گفت: فردی که برای پیشگیری از خودکشی به متخصص مراجعه می کند یعنی به او اعتماد کرده است بنابراین تا حد ممکن نباید آنان را به متخصصان یا مراکز دیگر ارجاع داد.
رئیس دانشکده سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: خودکشی دارای چهار بعد جسمی، زیستی -اجتماعی، روانی و معنوی است.
بوالهری افزود: تعهد، احترام و مسوولیت از جمله شاخص های بهداشت به شمار می رود که باید پیگیری شوند اما متاسفانه پیگیری فقط در مکان های معدودی مانند شبکه بهداشت اعمال می شود در حالی که پیگیری باید برای مراجعه کنندگان خودکشی نیز لحاظ شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه در این زمینه (پیگیری مراجعه کنندگان خودکشی) فراموشی مطلقی در نظام سلامت رخ داده و لازم است یک خط ارتباطی ویژه خودکشی در کشور راه اندازی شود.
اجتمام(3)**9185**1436


20/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن