واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهردارمنطقه 9 تهران:پروژه های عمرانی این منطقه راازبن بست خارج می کند تهران بزرگ - ایرنا - شهردار منطقه 9 تهران خروج این منطقه از بن بست را در گرو اجرای پروژه های ادامه خیابان استاد معین از شمال به شهید اکبری و از جنوب به 30 متری جی و ادامه بزرگراه یادگار امام (ره) و چندین پروژه عمرانی دیگر عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، سیدعلیرضا حسینی روز چهارشنبه درنشست مشترک مسوولان حوزه اجتماعی و فرهنگی این منطقه با حضور قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، گفت: براساس تدابیر شهردار تهران، پروژه های عمرانی فرامنطقه ای در این بخش از تهران پیوست های اجتماعی مناسبی را دارد که بطور قطع از تمامی ابعاد برای منطقه تاثیرگذار خواهد بود.
به گفته وی، تمام پروژه ها شهری با پیوست اجتماعی در نظر گرفته شده ولی برای عملکرد اجتماعی و اثرات آن نیز باید برنامه ریزی جامعی شود.
شهردار منطقه 9 تهران اظهارداشت: کار فرهنگی نیاز به شاخص، هدف و تصویری از آن داشته و وجود شهرک های نظامی در سطح منطقه 9 ظرفیت مناسبی را برای توسعه فعالیتهای فرهنگی فراهم می کند.
حسینی با اشاره به وضعیت فرهنگی و اجتماعی و نوع آسیب های اجتماعی محلات منطقه گفت: با برنامه ریزی مناسب جهت اجرای طرح های فرهنگی و اجتماعی در تلاشیم تا سطح رضایتمندی شهروندان را بالا برده و در راستای کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی گامهای مهمی را برداریم.
قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز در این نشست، تولید پیام و قالب اجرای برنامه و سنجش اثربخشی کارها در فعالیت های فرهنگی را مهم دانست.
"علی محمد نائینی" با بیان اینکه علایق، نگرش ها و نیازها در هر منطقه و محله متفاوت است گفت: اگر غیر از این بود فقط یک سیستم فرهنگی برای کل شهر تهران تشکیل می شد.
نائینی تصریح کرد: مدیریت فرهنگی در واقع شناخت گروه های مختلف مخاطب و وضعیت جغرافیایی آنها است و برنامه ریزی فرهنگی بدون شناخت معنا ندارد و کار فرهنگی باید به تغییر رفتار منجر شود و برای سنجش آن نیز باید شاخص لازم را داشته باشیم.
وی مشکل اصلی در انجام کار فرهنگی را نداشتن تصویری از آن برشمرد و گفت: قبل از انجام کار فرهنگی باید یک تصویری از آن تولید شود و تا زمانیکه آن اتفاق به تصویر کشیده نشده اصلا آن کار نباید انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت کانون های غربی خاطر نشان کرد: این کانون ها با تغییر در باورهای اساسی جامعه، مانور جمعیتی و جنبش اجتماعی را ایجاد می کنند و به اهداف سیاسی خود می رسند.
وی تاکید کرد: کار فرهنگی کلا مبتنی بر اشراف محیطی است و استفاده از افراد نخبه و کسانی که آسیب های اجتماعی محلات منطقه را می شناسند، در قالب تشکیل اتاق فکر می توانند در ارائه برنامه ریزی درست موثر واقع شوند.
نائینی با اشاره به استفاده از ظرفیت شهرک های نظامی سطح محدوده در راستای توسعه فعالیتهای اجتماعی نیز اظهار داشت: با تعریف کارهای مشترک و تنظیم تفاهمنامه با این شهرک های سازمانی، می توان مخاطب اصلی یعنی همان خانواده ها را درگیر فعالیتهای اجتماعی کرد و در همه بحث های فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی انگیزه لازم در این سازمانها وجود دارد.
تهرام/7244/1565
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]