تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805331601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی الگوی مصرف مواد مخدر میان دانشجویان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی الگوی مصرف مواد مخدر میان دانشجویان تهران - ایرنا- بر اساس آخرین مطالعات انجام شده الگوی مصرف مواد مخدر شامل حشیش، تریاک، اکس، شیشه، ال. اس. دی، کراک و هروئین میان دانشجویان بیش از پنح درصد بوده است.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، کارشناسان اجتماعی بر این باورند که مصرف اکثر مواد مخدر در دانشجویانی که در منزل مجردی سکونت دارند بیش از دانشجویانی است که در خوابگاه و یا همراه خانواده زندگی می کنند.
" شهلا کرمی " پژوهشگر حوزه اعتیاد نیز در این زمینه می گوید:با توجه به اینکه تعداد زیادی از دانشجویان در شهرهایی غیر از شهر خود به دانشگاه می روند و مانند گذشته تحت نظارت خانواده نیستند، با توجه به هیجانات بسیار دوران جوانی در معرض خطر های بسیاری از جمله اعتیاد قرار می گیرند و این افراد ممکن است نه تنها به شیشه که پر مصرف ترین ماده مخدر در بین زنان است، بلکه حتی به مصرف الکل هم معتاد شوند.
وی ادامه می دهد: بسیاری از خانواده ها برای دختران خود خانه های مستقلی فراهم می کنند تا از مشکلات خوابگاه های دانشجویی از جمله شلوغی، سر و صدا و کمبود جا به دور باشند در حالیکه این کار می تواند زمینه های بسیاری را برای روی آوردن آنها به مواد مخدر ایجاد کند.
کرمی با تاکید بر اینکه بالا رفتن سن ازدواج و فشار درس از عوامل گرایش دختران دانشجو به مواد مخدر است، اضافه می کند: این افراد با کنجکاوی و این استدلال که با یک بار مصرف مواد مخدر، معتاد نمی شوند دست به مصرف مواد می زنند، غافل از اینکه پس از یکبار مصرف به لحاظ روحی و جسمی به آن وابسته می شوند.
این پژوهشگر ، پیشگیری را مهمتر از درمان اعتیاد می داند و تصریح می کند: برای مقابله با افزایش مصرف مواد مخدر بویژه در میان دانشجویان مشارکت و همدلی نیاز است ، دولت باید در این زمینه ورود کرده و زمینه های اجرایی آن را فراهم کند.
«حمید صرامی» مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در این زمینه می گوید:مصرف مواد در دانشجویان خوابگاهی بیش از دانشجویان بومی است، حدود 14 تا 39 درصد ازدانشجویان بعد از ورود به دانشگاه، مصرف مواد را افزایش داده اند.
وی ادامه می دهد:روند شیوع مصرف مواد مخدر دردانشجویان دختر و پسر افزایش یافته است و متاسفانه بیش از 56درصد دانشجویان در مورد مواد مخدر اطلاعات کافی نداشته و بیش از 27درصد آنان امتحان کردن مواد را برای یک بار بدون عیب می دانند.
صرامی با بیان اینکه عواملی ازجمله تجربه کردن،احساس خوب داشتن، کاهش درد جسمی، آرامش پیدا کردن، بهتر خوابیدن و داشتن اوقات خوش با دوستان از دلایل گرایش دانشجویان به مواد مخدر است ، تصریح می کند:تقویت برنامه های پیشگیری از مصرف مواد مخدر در سطح دانشگاه ها از اهمیت به سزایی دارد.
وی اظهار امیدواری می کند که با حضور تمامی اندیشمندان، صاحب نظران، اساتید و دانشجویان، شاهد ایجادنهضت فراگیر اجتماعی پیشگیری از اعتیاد مبتنی بر شواهد علمی در سطح دانشگاه های کشور باشیم تا بدین ترتیب از شیوع مصرف مواد در این قشر مهم از جامعه جلوگیری شود.
اجتمام (5)**9022 ** 1418


19/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن