محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832837486
9 بحران بین المللی که راه حلی ندارند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 9 بحران بین المللی که راه حلی ندارند تهران - ایرنا - تحلیلگر ارشد فارن پالسی، همزمان با نشست سالانه ی انجمن علوم سیاسی آمریکا در واشنگتن، به بررسی و تحلیل سوالات مهمی از دیدگاه صاحب نظران برجسته ی ملل مختلف درباره ی بزرگ ترین مشکلات دنیا پرداخته است.
استفان والت، استاد روابط بین الملل دانشگاه هاروارد در فارن پالیسی می نویسد: من در واشنگتن هستم تا در اجلاس سالیانه انجمن علوم سیاسی امریکا شرکت کنم. زمان خوبی برای من است چرا که این روزها تعدادی سوال بزرگ در ذهن دارم که دوست دارم نظر بهترین اساتید دانشگاه کشور را در این باره بدانم. معماهای سیاست خارجی من عبارتند از:
1- توافقی بر سر اوکراین حاصل خواهد شد؟
بحران اوکراین شکست بزرگی در تحلیل ها و دیپلماسی بوده است و تمام طرف ها در این باره مقصر هستند. متاسفانه قربانی اصلی این ماجرا مردم بینوای اوکراین بوده اند. معتقدم ایالات متحده و غرب نقش اصلی در ایجاد این بحران بازی کرده اند چرا که پیش بینی آنها از پاسخ کوبنده و شدید رهبران روسیه به ترکیب تدریجی اوکراین با غرب اشتباه بود.
ایالات متحده و متحدانش از زمان فروپاشی دولت یانوکوویچ همان راهکار همیشگی را دنبال کرده اند: تحریم روسیه و انتظار اینکه مسکو به زانو در بیاید و هر چیزی که می خواهیم به ما بدهد. متاسفانه این دیدگاه در نظر نمی گیرد که روسیه دلایل درستی برای نگرانی درباره اطراف مرزهایش دارد و اینکه این کشور هنوز کارت هایی برای بازی کردن در چنته دارد. واضح است که تحریم ها آسیب رسان هستند اما پوتین به احتمال زیاد پیش بینی آنها را کرده است و آماده است بهای آن را بپردازد. در عین حال این تحریم ها کمکی به اقتصاد از هم گسیخته اروپا نکرده و اوضاع خود اوکراین را بدتر از قبل می کند.
بنابراین سوال من این است: آیا کسی دیپلماسی واقعی را جدی گرفته است و پیشنهادی به پوتین ارانه کرده که عدم پذیرش آن توسط پوتین نامحتمل باشد؟ ایالات متحده و متحدانش به جای ساختن پایگاه های نظامی در اروپای شرقی باید بر روی توافقی کار کنند که تضمین دهد اوکراین کشوری مستقل و بی طرف باقی می ماند. و این بدان معنا خواهد بود که اوکراین به عضویت ناتو در نخواهد آمد.
شاید یک اوکراین "فنلاندیزه" شده نتیجه ایده آلی نباشد اما این قطعا بهتر از تماشای ویران شدن این کشور است. البته ممکن است پوتین این پیشنهاد را نپذیرد اما مطمئنا قبل از اینکه اوضاع از این هم بدتر شود ارزش امتحان کردن را دارد.
2- چه زمانی سران اسرائیل یا فلسطین سعی می کنند اقدامی متفاوت انجام دهند؟
جنگ اخیر غزه از قبل قابل پیش بینی بود: مردم بیشتری کشته شدند، خسارات گسترده بیشتری به مردم غیرنظامی محصور در غزه وارد شد، ارتش اسرائیل بیش از 60 سرباز خود را از دست داد و در نهایت توافقنامه آتش بس هیچ تغییر مهمی ایجاد نکرد. شهرک سازی ها در کرانه باختری کماکان ادامه دارد. با وجود این روند نگران کننده به نظر نمی رسد که هیچ یک از مقامات قادر به بازاندیشی درباره این موقعیت خطیر باشند؛ نه اسرائیل، نه حماس، نه حکومت خودگردان فلسطین و قطعا نه ایالات متحده. تا زمانی که یکی از این بازیگران ذهنیت و رویکرد متفاوتی را به کار نگیرند این وضعیت ادامه خواهد یافت.
3- آیا اروپایی ها با هم هماهنگ عمل خواهند کرد؟
یک سال و نیم پیش زمانی که منطقه یورو به رشد اقتصادی متوسطی دست پیدا کرد و نرخ بهره کاهش یافت اندکی خوش بینی ایجاد شد اما اکنون اقتصاد فرانسه با مشکلات جدی روبرو است و حتی رشد اقتصادی آلمان هم در سه ماهه اخیر کاهش پیدا کرده است. (همانطور که در بالا اشاره کردم الان زمان هوشمندانه ای برای اعمال تحریم علیه روسیه نیست.) وضعیت اسکاتلند در بریتانیا و در نتیجه عضویت انگلستان در اتحادیه اروپا بهبود یافته است. برخی از یهودیان اروپا برای فرار از ترس احساسات روز افزون ضد یهودی در حال عزیمت به اسرائیل هستند؛ این در حالی است که ساکنان این مناطق خود به دنبال جای دیگری هستند. اگر به یاد داشته باشید زمانی افرادی که به یورو خوش بین بودند درباره تبدیل شدن به قدرت جهانی متفاوتی بر مبانی دموکراسی، حاکمیت قانون و "قدرت شهروندی" صحبت می کردند. اما امروز سوال بهتر ایت است که آیا اروپا می تواند حس اتحاد خود را حفظ کند؟ سلامت اقتصادی خود را به دست آورد؟ و از نامتوزانی ژئوپولیتیکی اجتناب کند؟
4- مرزهای خاورمیانه بزرگ چه زمانی ترسیم خواهند شد؟
دلایل خوبی وجود دارد که چرا مرزهای موجود در خاورمیانه تمایل به پایداری و عدم تغییر دارند، حتی زمانی که این مرزها به خوبی با مرزهای مذهبی، فرهنگی و قومی- نژادی، سازگاری ندارند. یک دلیل ساده آن، احتیاط است: وقتی شروع به طراحی مجدد نقشه ای می کنید، سخت است بفهمید که این پروسه به کجا ختم می شود؛ بنابراین نخبگان موجود، هر ابتکارعملی را به کار می گیرند تا نظم حاضر را حفظ کنند. با این وجود دشوار است که به آنچه که در حال حاضر در حال اتفاق افتادن در خاورمیانه است بنگریم و باور کنیم که مرزهای فعلی در خاورمیانه تا چند سال دیگر تغییر نخواهند کرد. لیبی احتمالا به طور کامل تجزیه خواهد شد. مرزهایی که توسط سایکس و پیکو ترسیم شده بود احتمالا راهی جز زباله دان تاریخ نخواهد داشت و با یک کشور علوی، یک اجتماع سنی رادیکال در شرق سوریه و غرب عراق و یک کردستان واقعا مستقل جایگزین خواهد شد. خط سبزی گخ اسرائیل پیش از 1976 را از کرانه باختری جدا می کند نیز به احتمال زیاد بی معنی خواهد بود اما یک "اسرائیل بزرگتر" در آینده مبارزه فلسطینیان را برای حقوق شهروندیشان تسریع خواهد کرد. نمی دانم که ایا هیچ کدام از اینها اتفاق می افتد یا خیر و اینکه این کشورها در نهایت چگونه خواهند بود اما این روزها تلاش برای حفظ اوضاع به مانند آن چیزی که قبل از سال 2009 بود کار عبثی خواهد بود.
5- آیا توارن پایداری در شرق آسیا پدیدار خواهد شد؟
ظهور چین توازن قدرت در شرق آسیا را تغییر داده است. پکن مدعیان منطقه ای در شرق و جنوب دریای چین را تحت فشار قرار داده است. تلاش های زیادی برای حل این منازعات انجام شده است اما موفقیت چشمگیری در بر نداشته است. در غیاب توافق های چندجانبه و به ویژه با توجه به پیمان های تعهد آور ایالات متحده به متحدان مختلف منطقه ای و به طور وسیعتر آزادی دریانوردی در این منطقه این منازعات در شرف تبدیل شدن به یک دردسر هستند. انتظار می رفت چرخش امریکا به سوی آسیا این مشکل را حل کند اما اتفاقات دراماتیک تر اما کم اهمیت تری که در نقاط دیگر دنیا رخ داد تمرکز ایالات متحده را بر هم زد. پیش بینی من این است که شرق آسیا در سال 2016 پر دردسر تر از امروز خواهد بود و این منازعات بخش عمده ای از دستور کار رئیس جمهور بعدی ایالات متحده را تشکیل خواهد داد.
6- توافقی بر سر برنامه هسته ای ایران به دست خواهد آمد؟
اگر اوباما می خواهد حداقل با یک دستاور ملموس کاخ سفید را ترک کند، امضای توافق با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور و باز شدن درها برای روابط سازنده تر با تهران بهترین شانس وی است. خبر خوب این است که ظهور دولت اسلامی به ایران و امریکا دلایل بیشتری برای همکاری اعطا کرده است و اینکه واضح است که هر دو طرف با حسن نیست بر سر میز مذاکره حاضر شده اند. خبر بد این است که هنوز فاصله های قابل توجهی میان مواضع اعلام شده دو طرف وجود دارد به خصوص اینکه تندورها در هر دو سو نفوذ بسیار زیادی دارند و همچنین اینکه هدف استراتژیک اصلی آنها حداقل در بخش های با هم متفاوت است. به علاوه سیر حوادث در عراق، افغانستان و اوکراین قدرت اوباما را تضعیف کرده است و هر ماهی که می گذرد اوضاع وی بدتر می شود. زمان به شماره افتاده است و خبر بد این است که توپ در زمین مخالفان است. امید به شکست آنها وجود دارد ولی ای کاش می توانستم با خوش بینی بیشتری این جمله را بگویم.
7- افغانستان به کدام سو می رود؟
بعد از سالها تلاش و میلیاردها دلار هزینه سیاست داخلی افغانستان به بدی همیشه است. به طور مثال عبدالله عبدالله از توافق بازشماری آرا که با میانجیگری جان کری حاصل شده بود کناره گیری کرده است و این شک و تردیدها را درباره آینده سیاسی این کشور افزایش داده است.
همانطوری که تجربه امریکا در عراق نشان می دهد قدرت های مداخله گر با تعهدات بی پایان، هزینه زا و نا امید کننده ای روبرو می شوند که انتخاب های خوب کمی را به همراه دارد. (از نظر اخلاقی وقتی شما جایی به شدت خرابکاری می کنید گزینه های بد چیزی است که در پایان در دسترس شما خواهد بود.) بیشتر ماندن تضمین کننده هیچ موفقیتی نیست و فقط بر هزینه ها می افزاید. اما گاهی اوقات خارج شدن وضعیتی آشفته ای به بار می آورد که عواقب آن نا امید کننده و دردسر ساز می شود.
پس سوال بزرگی که وجود دارد این است که: با توجه به اینکه ایالات متحده و متحدانش قصد خروج از افغانستان را دارند، اوضاع تا چه حد بد خواهد شد؟ و اگر انها این کار را انجام دهند، ایالات متحده در برابر فشارها برای همکاری مجدد مقاومت خواهد کرد؟ من پیش بینی می کنم که ما این کار را انجام خواهیم داد اما من پیش از این هم اشتباه کرده ام.
8- آیا ایالات متحده، متحدانش و دیگر کشورهای درگیر رویکردی بهتری در قبال "افراط گرایی خشونت آمیز"ی که القاعده، دولت اسلامی و دیگران نماینده آن هستند اتخاذ خواهند کرد؟
تروریسم سالهای زیادی است که همراه ما بوده است اما بیش از یک دهه است که گفتمان غالب سیاست امنیت ملی ایالات متحده شده است. 20 سال از ظهور اولیه القاعده گذشته است و 13 سال هم از واقعه 11 سپتامبر؛ با این حال ما نتوانسته ایم که چشم اندازی از این تهدید ترسیم کنیم و یا استراتژی موثری را برای به حداقل رساندن آن تبیین کنیم. به نظر نمی رسد که کشتن تروریست ها با هواپیماهای بدون سرنشین راه به جایی برده باشد و احتمالا مشکل را بدتر کرده است. حذف ظالمان مستبدی مانند صدام حسین و معمر قذافی از قدرت نتایج معکوس بدی به همراه داشته است و اعزام تعداد زیادی نیروی نظامی غربی به عراق و افغانستان تنها روایت های جهادی ها از مداخلات بیگانگان را تقویت کرده است. مایلم بدانم چه زمانی اقدام دیگری به جز ارسال پهپاد به نقاطی که افراط گرایان حضور دارند انجام خواهیم داد.
9- آیا دموکراسی غربی می تواند "نظارت دولتی" را کاهش دهد؟
همانطور که اساتیدی مانند جک گلداسمیت و جئوفری استون اشاره کرده اند، ایالات متحده و دموکراسی ها دیگر اغلب آزادی ها مدنی را محدود می کند و سانسور و نظارت زیادی را در زمان های اضطراری اعمال می کنند. واکنش وحشت زده ای که قانون میهن پرستی و اقدامات افراطی سازمان امنیت ملی را به همراه داشت آزار دهنده است اما شگفت آور نیست. اما در گذشته این اقدامات زمانی که خطر تمام می شد به حالت عادی بر می گشت و در برخی موارد ایالات متحده در نهایت متوجه می شد اشتباه کرده است و سعی در جبران آن می کرد.
پرسش من این است: آیا می توانیم مطمئن باشیم که این تصحیح رویه امروز هم رخ دهد؟ دولت امنیت ملی امروز بزرگتر و قوی تر از اوایل تاریخ ایالات متحده است و ظرفیت نظارت دولت (و بخش خصوصی) به شدت گسترده تر است. تهدید بازیگرانی مانند القاعده یا گروه های بدتر از آن قابل اندازه گیری دقیق نیست و این کار را برای عده ای که با بزرگنمایی این تهدیدات قصد انجام اقدامات درازمدتی را دارند آسان می کند. فکر می کنم متوجه شدید که چرا باراک اوباما اقدامات دوران بوش را به حالت قبل بازنگرداند و حتی در مواردی اوضاع آنها را وخیم تر کرد. حال پرسش من باقی می ماند: آیا حتی پس از اسنودن هم یک دولت امنیت ملی سری و کنجکاو "عادی" است؟
اول **1521
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
۹ بحران بین المللی که راه حلی ندارند
۹ بحران بین المللی که راه حلی ندارند هیچ امیدی به حل بحران اوکراین نیست زمانی که روسای جمهور اروکراین و روسیه توافقنامه آتش بس دائمی در شرق اوکراین امضا می کنند اوباما در نشست ناتو اعلام می کند زمان آتش بس هنوز فرا نرسیده و باید فشارها به روسیه تشدید شود به گزارش پایگاه اطلاعلاوروف: در هر راهحل بینالمللی برای سوریه باید ایران مشارکت داشته باشد
جمعه ۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۲ لاوروف تاکید کرد در هرگونه راهحل بینالمللی برای سوریه باید ایران مشارکت داشته باشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه پس از دیدار با همتای ایرانیاش در مسکو بر افزایش سطح همکاریها میان دو کشور و ضرورت تقویت تعامبحرانی که بازتابی از تحولات بین المللی است
بحرانی که بازتابی از تحولات بین المللی است تهران - ایرنا - دکتر کاظم سجادپور استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل بین الملل با اشاره به سه گزاره پروژه روند پروسه و فرآورده تاکید می کند که بحران نتیجه پروژه های مهندسی و تغییر جوامع توسط قدرت های منطقه ای قدرت های جهانی بازیگران فروآثار راهیافته به جشنواره بین المللی تئاتر کودک معرفی شدند
آثار راهیافته به جشنواره بین المللی تئاتر کودک معرفی شدند آثار نمایشی منتخب بخش کودک و نوجوان بیست و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام و معرفی شدند ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان پس از بررسی دقهمکاری برخی نیروهای راه آهن با سارقان/ واگن های قطار نیاز به دوربین ندارند
اجتماعی انتظامی و حوادث رئیس پلیس راه آهن همکاری برخی نیروهای راه آهن با سارقان واگن های قطار نیاز به دوربین ندارند رئیس پلیس راه آهن گفت برخی نیروهای راه آهن اقدام به مباشرت و تسهیل سرقت میکنند که برای جلوگیری از این موضوع قرار شد نیروهای راه آهن لباس های متحدالشکل بپوشندبا حضور مدیرعامل راهآهن و روسای UIC انجام شد آغاز همایش بینالمللی امور مسافری و سیستمهای ریلی سریعالسیر UI
با حضور مدیرعامل راهآهن و روسای UIC انجام شدآغاز همایش بینالمللی امور مسافری و سیستمهای ریلی سریعالسیر UIC در تهرانهمایش بینالمللی امور مسافری و سیستمهای ریلی سریعالسیر UIC در تهران لحظاتی پیش با حضور مدیرعامل راهآهن روسای بخشی از راهآهنهای دنیا و اتحادیه بینالمللی راراهیابی دو اثر از شبکه یک به بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت
راهیابی دو اثر از شبکه یک به بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت فیلم سینمایی ویدیویی آخرین پل و مستند خورشیدواره ها از تولیدات شبکه یک سیما به بخش مسابقه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت راه یافتند به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عموزارت راه اعلام کرد برگزاری اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماه
وزارت راه اعلام کردبرگزاری اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماهاولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماه برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه وشهرسازی عباس آخوندیصندوق توسعه پایدار محلات در راستای طرح بین المللی ترسیب کربن راه اندازی شد
صندوق توسعه پایدار محلات در راستای طرح بین المللی ترسیب کربن راه اندازی شد خمین – ایرنا – رییس منابع طبیعی و آبخیزداری محلات از راه اندازی صندوق توسعه پایدار در راستای اجرای طرح بین المللی ترسیب کربن در این شهرستان خبر داد داود طالبی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود ایرئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب خبر داد راهیابی عکاس مینابی به جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب خبر دادراهیابی عکاس مینابی به جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمیرئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب از راهیابی هنرمند و عکاس جوان مینابی به جشنواره بینالمللی تجسمی جوانان خبر داد رضا اوژند امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در میناب با بیان ایتحلیل شمخانی از شرط موفقیت ائتلاف بین المللی ضدتروریسم
تحلیل شمخانی از شرط موفقیت ائتلاف بین المللی ضدتروریسم دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت هرگونه ائتلاف منطقه ای و بین المللی به بهانه مبارزه با تروریسم بدون در نظر گرفتن منافع و ملاحظات سیاسی و امنیتی کشورهای منطقه محکوم به شکست است به گزارش ایرنا نماینده مقام معظم رهبری و دبیراتصال بخش های فنی راه آهن به كارگروه های اتحادیه بین المللی راه آهن ها
اتصال بخش های فنی راه آهن به كارگروه های اتحادیه بین المللی راه آهن ها خبرگزاری پانا مدیرکل سرمایه گذاری و امور بین الملل راه آهن گفت UIC قطب استانداردهای ریلی است و تلاش می کنیم تمام بخشهای فنی راه آهن به کارگروهای اتحادیه بین المللی راه آهن ها UIC متصل و اطلاعات روز دنیا به دمدیر دپارتمان مسافری و سریعالسیر UIC اعلام کرد کمک اتحادیه بینالمللی راهآهنهای دنیا به ایران برای افزایش
مدیر دپارتمان مسافری و سریعالسیر UIC اعلام کردکمک اتحادیه بینالمللی راهآهنهای دنیا به ایران برای افزایش قطارهای سریعالسیرمدیر دپارتمان مسافری و سریعالسیر UIC با بیان اینکه قطار سریعالسیر بهترین مدیریت ایستگاه و بازاریابی را میطلبد گفت اتحادیه بینالمللی راهآهنهایبسترهای نشر معارف رضوی توسط جشنواره بین المللی امام رضا(ع) فراهم شده است
دین و اندیشه آیین ها و تشکل های مذهبی بسترهای نشر معارف رضوی توسط جشنواره بین المللی امام رضا ع فراهم شده است نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت خوشبختانه بسترهای نشر معارف رضوی توسط جشنواره بین المللی امام رضا ع فراهم شده است به گزارش خبرگزاری مهر سیدهاشم بعضو کمیته امنیتی استان بغداد در گفتوگو با فارس: شرایط برای شکلگیری ائتلاف بین المللی و منطقهای علیه «د
عضو کمیته امنیتی استان بغداد در گفتوگو با فارس شرایط برای شکلگیری ائتلاف بین المللی و منطقهای علیه داعش فراهم استعضو کمیته امنیتی استان بغداد ضمن درخواست تشکیل ائتلافی بین المللی و منطقهای علیه داعش تاکید کرد شرایط برای شکلگیری چنین ائتلافی فراهم است سعد المطلبی عضو کمیتحلیلگرهندی: رژیم اسراییل باید به دادگاه بین المللی کشانده شود
تحلیلگرهندی رژیم اسراییل باید به دادگاه بین المللی کشانده شود دهلی نو - ایرنا - یک تحلیلگر هندی ضمن محکوم کردن فاجعه غزه گفت مسوولیت کشورهای جهان کشاندن رژیم اسراییل به دادگاه بین المللی است ظفرالاسلام خان رییس مجلس مشورت مسلمانان سراسر هند روز سه شنبه ضمن بیان این مطلب دربرگزاری اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماه
وزارت راه اعلام کرد برگزاری اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماه اولین همایش بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری راه و شهرسازی در بهمنماه برگزار میشود به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت راه وشهر-
گوناگون
پربازدیدترینها