تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831385417




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف قرص امتحان و لاغري مقدمه اعتياد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۶:۱۶ب.ظ)
مصرف قرص امتحان و لاغري مقدمه اعتياد قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به اينکه سن مصرف مواد مخدر از 15 تا 64 سالگي است، گفت: يک درصد از دانش آموزان مواد مخدر و 4/0 درصد آنان نيز شيشه استعمال مي کنند البته اين به معناي آن نيست که معتاد هستند بلکه مواد را به صورت تفنني مصرف مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر عليرضا جزيني در سومين جشنواره کشوري نوجوان سالم گفت: اولين راهبرد ستاد مبارزه با مواد مخدر، پيشگيري است و براساس سندي که تحت همين عنوان به تصويب رسيد بايد همه سازمان ها در اين امر، نقش آفريني کنند.
وي با اشاره به اينکه نقش وزارت آموزش و پرورش در پيشگيري از مواد مخدر، اساسي است، افزود: براساس شيوع شناسي که توسط وزارت علوم انجام شده، بيش از 60 درصد از افرادي که مواد مخدر مصرف مي کنند، شروع مصرف آنها از دوره دانش آموزي است.
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، تصريح کرد: سالانه 6 هزار و 500 تن مواد مخدر در افغانستان توليد مي شود و 210 هزار هکتار از زمين هاي اين کشور زير کشت مواد مخدر مي باشد، اين به اين معنا است که تهديد مواد مخدر در کنار ما قرار دارد علاوه براين سالانه 650 تن هروئين در اين کشور توليد مي شود.
جزيني، يادآور شد: سال گذشته 3 هزار و 600 کيلو مواد مخدر صنعتي کشف و 100 کارگاه توليد شيشه امسال و سال گذشته نيز 395 کارگاه نيز منهدم شد.
به گفته دکتر جزيني براساس شيوع شناسي که در حوزه جوانان در کشور انجام شده، سن مصرف مواد مخدر از 15 تا 64 سالگي است و يک درصد از دانش آموزان مواد مخدر و 4/0 درصد آنان نيز شيشه استعمال مي کنند البته اين به معناي آن نيست که معتاد هستند بلکه مواد را به صورت تفنني مصرف مي کنند.
وي به رويکرد اجتماعي مبارزه مواد مخدر اشاره کرد و اظهار داشت: بايد تمامي اقشار جامعه را درگير مبارزه با مواد مخدر کنيم که در اين ميان نقش والدين، مربيان پرورشي، معلمان و مديران نيز بسيار اساسي است چرا که آنها با دانش آموزان زندگي مي کنند و ارتباط بسيار نزديکي با اين افراد دارند.
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، تصريح کرد: مربيان، مديران و معلمان توانايي روشنگري و ارتقاي سطح آگاهي دانش آموزان در موضوع مواد مخدر را دارند و مي توانند باورهاي غلط را در بين آنها تغيير دهند.
جزيني تاکيد کرد: بايد عوارض مصرف مواد مخدر را در بين جوانان تبيين کنيم که چه اختلالات رواني، خانوادگي، جسمي، اقتصادي و اجتماعي در پي دارد و تمامي ابعاد زندگي در يک اجتماع سالم را تهديد مي کند.
وي با اشاره به اينکه، درمان اعتياد بسيار سخت و پرهزينه است، گفت: در دو سال گذشته 25 ميليارد تومان براي درمان معتادان صرف شده است اين درحالي است که پيشگيري ارزان و بسيار راحت تر مي باشد چرا که درمان فرايندهاي مختلفي از جمله دارو درماني، روان درماني، بازپروري و بازتواني دارد.
اين مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اينکه بيش از 27 هزار بيمار مبتلا به ايدز در کشور وجود دارد، افزود: 67 درصد از اين افراد به دليل استفاده از سرنگ هاي مشترک به اين بيماري مبتلا شده اند.
به گفته دکتر جزيني، 70 درصد از زندانيان به دليل جرم مواد مخدر به طور مستقيم و يا غير مستقيم در زندان ها به سر مي برند و 40 درصد از جرايم خرد نيز توسط معتادان انجام مي شود. اعتياد، علت 55 درصد از طلاق ها و 65 درصد از همسر آزاري و قتل ها نيز است.
وي به مصرف برخي از قرص ها تحت عنوان قرص شب امتحان و لاغري اشاره کرد و بيان داشت: تمامي اين قرص ها داراي آمفتامين و متاآمفتامين هستند و مصرف آنها مقدمه اي است براي اعتياد.
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، دانش آموزان را سرمايه هاي ملي دانست و گفت: بايد اين سرمايه ها را با نشاط آفريني و برنامه ريزي مناسب، حفظ و حمايت کرد که از جمله اين برنامه ريزي ها مي توان به اصلاح نگرش به اعتياد و مواد مخدر، افزايش فعاليت هاي بدني و ورزشي و توسعه محتوي عمومي متون درسي اشاره کرد.
وي با اشاره به اينکه 67 درصد از جوانان نسبت به معضلات مواد مخدرآشنايي ندارد، خاطرنشان کرد: بايد با بيان حقايق در جامعه آگاه سازي کنيم چرا که کتمان باعث مي شود تا کنترل کمتري بر مشکلات داشته باشيم. دانش آموزان معتاد از مدرسه اخراج نمي شوند
جزيني بر توسعه برنامه هاي پرورشي دانش آموزان تاکيد کرد و گفت: بايد در مدارس دانش آموزان توسط معلمان و مربيان خود کنترل شوند تا در صورت اعتياد براي درمان آنها اقدام بشود. دانش آموزان معتاد نبايد از مدارس اخراج شوند بلکه بايد براي درمان به مراکز درمان و کاهش آسيب ارجاع داده شوند.
به گفته قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، سال گذشته 8 درصد از مدارس کشور تحت آموزش در حوزه مواد مخدر قرار گرفتند که امسال اين رقم را تا 20 درصد افزايش خواهيم داد.
وي از وجود 4 هزار نقطه آلوده در کشور خبر داد و اظهار داشت: بايد علت افت تحصيلي افرادي که در مناطق آلوده قرار دارند، بررسي شود تا اين افراد به دام اعتياد نيافتند.
قائم مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اعلام اينکه، 6 درصد از معتادان توسط دوستان و همسالان خود به دام اعتياد افتاده اند، تصريح کرد: يکي از آسيب هايي که در جامعه ما وجود دارد نداشتن قدرت «نه» گفتن است چرا که جوان و نوجوان ما بايد توانايي نه گفتن را زمانيکه اعتياد به سراغ او مي آيد، داشته باشد. همچنين بايد از کم رويي جلوگيري کرد و اعتماد به نفس را در ميان آنها، پرورش داد.
جزيني مصرف سيگار و قليان را مقدمه اي براي اعتياد دانست و گفت: بايد به مصرف اين دو ماده، بي توجه نباشيم چرا که براساس بررسي هاي انجام شده، 98 درصد از معتادان، سيگار و يا قليان مصرف مي کردند.
وي با تاکيد براينکه تمامي اقشار جامعه بايد دست به دست هم در موضوع پيشگيري از مواد مخدر، قدم بردارند، افزود: يک ميليون و 325 هزار معتاد در کشور وجود دارد که تنها 50 درصد از آنها براي ترک به مراکز درماني مراجعه مي کنند.
به گفته اين مقام ارشد در ستاد مبارزه با مواد مخدر، از ابتداي سال تا کنون، 5 هزار نفر معتاد کارتن خواب در تهران و کلان شهرها توسط نيروي انتظامي، دستگير همچنين طي دو هفته گذشته، 2 هزار نفر آنان در تهران جمع آوري شدند که پس از ترک تنها 56 درصد از خانواده يشان، آنها را تحويل گرفتند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن