تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819840751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت تخصيص اعتبارات لازم براي اجراي طرح هاي استاني مديريت بحران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۲۲ق.ظ)
استاندار قم خواستار شد: ضرورت تخصيص اعتبارات لازم براي اجراي طرح هاي استاني مديريت بحران استاندار قم در جلسه ي شوراي هماهنگي مديريت بحران استان خواستار تخصيص اعتبارات لازم براي اجراي طرح ها و پروژه هاي استاني مديريت بحران شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام و المسلمين صالحي منش در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان قم که با حضور اسماعيل نجار معاون وزير کشور و رئيس سازمان مديريت بحران برگزار شد، طي سخناني با اشاره به چالش هاي اصلي استان در بحث مديريت بحران توجه مسئولان كشوري به مسائل استان در اين زمينه را ضروري عنوان كرد.
استاندار قم با بيان اينکه کمبود آب و گرد و غبار و ريزگردها در استان قم مشكل بسيار جدي است، خاطرنشان کرد: قم در بيشتر ايام سال با خشکسالي و وضعيت بد آب و هوا دست به گريبان بوده و همه مسوولان براي رفع اين معضلات با همه توان تلاش مي کنند.
حجت الاسلام والمسلمين صالحي منش خواستار تخصيص اعتبارات لازم براي اجراي طرح ها و پروژه هاي مديريت بحران در استان شد و گفت: اميدواريم با برنامه ريزي جامع و منسجم زمينه ساز جلوگيري از حوادث و بلاياي ناگوار در استان قم باشيم.
رئيس مديريت بحران استان قم آبرساني به همه ي مناطق را بسيار مهم توصيف و خاطرنشان کرد: اقدامات مناسب به ويژه در بحث مديريت منابع آبي و گسترش فضاي سبز را بايد در اولويت برنامه هاي خود قرار دهيم.
اسماعيل نجار معاون وزير کشور و رئيس سازمان مديريت بحران نيز در اين جلسه با اشاره به ايجاد مرکز فرماندهي کنترل و مديريت بحران کشور افزود : مهمترين مسئله ي پيش رو در مديريت بحران، نظارت و پيشگيري براي کاهش آثار حوادث غيرمترقبه و بلاياي طبيعي در کشور است.
معاون وزير کشور در ادامه افزود: براي مديريت صحيح و اصولي بحران در کشورمان بايد برنامه جامع و همه جانبه با تمرکز بر مساله پيشگيري و پيش بيني را تدوين کرده و ضمن شناخت تمامي ظرفيت ها و توانمندي هاي موجود، امکانات و منابع را به خوبي در اين راستا تجميع کنيم.
وي با بيان اينکه از 43 نوع بلاياي طبيعي که در دنيا شناخته شده است 34 مورد در ايران رخ داده و کشورمان در جايگاه ششم حادثه خيز بودن در جهان است، خاطرنشان کرد: مهترين و اساسي ترين حادثه غيرمترقبه در کشور بحث زلزله است.
رييس سازمان مديريت بحران کشور با بيان اينکه پيش بيني و پيشگيري از بلاياي طبيعي و حوادث غيرمترقبه بايد در اولويت برنامه ها قرار داشته باشد، اظهار داشت: نظارت بر ساخت ساختمان هاي ايمن از مسائلي است که بايد بيش از پيش مورد توجه قرار بگيرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود بر ضرورت ارايه آموزش هاي لازم به همه مردم و مسوولان تاکيد کرد و گفت: نخستين و بهترين کساني که مي توانند در هنگام بروز حوادث غيرمترقبه کمک رسان بوده و در مديريت بحران مشارکت داشته باشند، خود مردم هستند.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد تا تخصيص اعتبارات و امکانات لازم زمينه ساز دستيابي به سطح مطلوبي از آمادگي براي پيشگيري و مقابله با حوادث غيرمترقبه و بلاياي طبيعي و مديريت بحران در کشور باشد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن