واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی
فعالیت یک جشنواره موسیقی با چراغ خاموش/ هنر بومی و فولکلور زنده میشود
دبیر اجرایی نخستین جشنواره موسیقی سنتی و فولکلور درباره جزئیات برپایی این جشنواره از 13 تا 21 مهر در مرکز همایش های برج میلاد و تالار وحدت توضیح داد.
صفا فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کملطفی برخی از هنرمندان موسیقی باعث کم کاری فعالیتهای دبیرخانه جشنواره شده است، توضیح داد: ما از مدتها پیش فراخوان جشنواره موسیقی سنتی و فولکلور را منتشر کرده بودیم و از همان ابتدا هم قرار بر این بود که چراغ خاموش حرکت کنیم و ببینیم نتایج کارها به چه شکل پیش خواهد رفت به همین منظور با انجمن های موسیقی شهرستانها ارتباط گرفتیم تا بتوانیم از طریق آنها نسبت به شرکت گروههای مختلف اقدام کنیم. وی ادامه داد: اما متاسفانه با وجود تمام تلاشی که صورت گرفت، دوستان هنرمند ما در حوزه موسیقی به دلیل برخی مسائل کم لطفی کردند به همین دلیل ما مجبور شدیم از مدتی پیش این حرکت چراغ خاموش را به پایان ببریم و حضور پر رنگ تری در رسانه ها داشته باشیم که خوشبختانه بعد از این جریان هم اکنون بیش از پنجاه گروه در حوزه موسیقی سنتی و نزدیک به چهل گروه در بخش فولکلور آمادگی خود را برای شرکت در جشنواره اعلام کردند. دبیر اجرایی نخستین جشنواره موسیقی سنتی و فولکلور با بیان اینکه این جشنواره توسط بخش خصوصی برگزار می شود، بیان کرد: این جشنواره به صورت کاملا خصوصی و با حمایت دفتر موسیقی وزارت ارشاد برگزار می شود و خوشبختانه تا امروز به دلیل برنامه ریزی هایی که انجام گرفته کارها به خوبی پیش رفته و از نظر بودجه هم مشکلی وجود ندارد.
فیضی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا برگزاری این جشنواره رویدادی موازی با دیگر جشنوارههاست یا خیر؟ تاکید کرد: به هیچ عنوان معتقد به برگزاری این جشنواره به طور موازی با دیگر جشنواره ها نیستم. ما بعد از بررسی تمامی جشنواره های موسیقی سنتی و نواحی به این نتیجه رسیدیم که این رویداد را برگزار کنیم. ما معتقدیم جشنواره ما جریانی در کنار این جشنواره هاست که این بار در فضایی بازتر برگزار خواهد شد. وی در تشریح جزییات این جشنواره گفت: نخستین جشنواره ملی موسیقی سنتی و فولکلور با هدف شناسایی و تشویق موسیقیدانان مستعد و خلاق در دو حوزه موسیقی سنتی و قولکلور از 13 تا 21 مهر در مرکز همایش های برج میلاد و تالار وحدت برگزار می شود.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره ملی موسیقی سنتی و فولکلور در توضیح بخش های مختلف جشنواره بیان کرد: اجرای موسیقی سنتی و فولکلور و نواحی بخش های مختلف جشنواره را تشکیل می دهند. این در حالی است که بخش گروه نوازی موسیقی ایرانی و نواحی نیز در این جشنواره حوزه های دیگر این رویداد هنری را تشکیل می دهند. البته به منظور ارتقای سطح کیفی گروههای پذیرفته شده در بخشهای فوق، ستاد جشنواره سعی خواهد کرد امکاناتی همچون برخورداری از حضور اساتید و مشاوران هنری، تامین محل تمرین به گروههای راه یافته به مرحله نهایی جشنواره را ارائه کند. فیضی در معرفی هیات داوران این دوره از جشنواره گفت: هوشنگ ظریف، صدیق تعریف، علی اکبر شکارچی، مهدی آذرسینا، مجید کیانی، پروین صالح، عبدالنقی افشارنیا هیات داوران این دوره از جشنواره را تشکیل می دهند. البته ما برای این جشنواره تمهیداتی را در نظر گرفته ایم که به زودی جزییات آن اعلام می شود.
۱۳۹۳/۶/۱۷ - ۱۳:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]