تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870791904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گراميداشت 8 سپتامبر سالروز جهاني مبارزه با بي سوادي در کرمانشاه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۶ شهريور ۱۳۹۳ (۱۶:۴۵ب.ظ)
گراميداشت 8 سپتامبر سالروز جهاني مبارزه با بي سوادي در کرمانشاه سوادآموزي يکي از مهم ترين موضوعات فرهنگي در هر کشوري است و سوادآموزي مي تواند يک کشور را در ابعاد مختلف به رشد و بالندگي برساند.
به گزارش خبرگزاري موج، محسني نسب گفت: در بين کشور هاي جهان تقريبا به طور متوسط 85 درصد با سوادي وجود دارد؛ يعني حدود 15 درصد جمعيت جهان بي سوادند، در اين ميان مردان 11 درصد و زنان 19 در صد بي سواد هستند.
ميزان با سوادي در کشور در گروه سني 6 ساله و بالاتر از 5 / 47 درصد در سال 55 به 84 درصد در سال 90 رسيده است و در گروه سني 49 - 10 ساله از 8 / 48 درصد در سال 55 به 92درصد در سال 90 رسيده است.
ميزان با سوادي در استان در گروه سني 6 ساله و بالاتر از 3 / 42 درصـد در سال 55 به 82 درصد در سال 90 رسيده است و در گروه سني 49 – 10 ساله از 1 / 42 درصد در سال 55 به 7 / 91 درصد در سال 90 رسيده است. در واقع در گروه سني 49 – 10 ساله بر اساس سر شماري سال 90 تعداد بي سوادان استان 104885 نفر عنوان شده است.
وي در خصوص ساختار جديد سواد آموزي گفت: در ساختار جديد سوادآموزي سه دوره طراحي شده؛ دوره اول آن دوره سوادآموزي است که ارزش تحصيلي آن معادل سوم ابتدايي است قبول شدگان اين دوره مي توانند در دوره انتقال شرکت نمايند. در دوره دوم يا انتقال که ارزش تحصيلي آن معادل پايان دوره ابتدايي است، قبول شدگان اين مقطع مي توانند در دوره اول متوسطه شرکت نمايند. دوره سوم، دوره تحکيم سواد است که ارزش تحصيلي ندارد فقط به منظور جلوگيري از بازگشت به بي سوادي و آموزش مهارت هاي اساسي زندگي طراحي و تدوين شده است. کساني که داراي مدارک دوره سوادآموزي و تکميلي و سوم ابتدايي باشند و به دلايلي نتوانند به ادامه تحصيل در دوره انتقال بپردازند در اين دوره شرکت مي نمايند.
معاون سوادآموزي با توجه به جذب کليه آموزشياران در آموزش و پرورش گفت: سازمان نهضت سوادآموزي براي جذب و آمـوزش بي سوادان از طريق برون سپاري فعاليت هاي سوادآموزي اقدام مي نمايد. در حال حاضر سوادآموزي با همکاري دستگاه هاي مشارکت پذير در امر سوادآموزي و استفاده از پتانسيل درون سازماني آموزش و پرورش (معلمين شاغل و باز نشسته) انجام مي شود. در استان کرمانشاه با 14 دستگاه مشارکت پذير کار سوادآموزي پيگيري مي شود که در اين طرح افراد آزاد با مدارک تحصيلي ديپلم و بالاتر نسبت به شناسايي و جذب بي سوادان اقدام مي کنند.
در پايان اين نشست محسني نسب خاطر نشان ساخت: براي جذب بي سوادان بايد از اهرم هاي تشويقي بر گرفته از آموزه هاي ديني و اسلامي بهره جست و زمينه حضور بي سوادان با احساس نياز به سواد را فراهم نمود. تا فرد بي سواد به اين نتيجه برسد که بي سوادي يک نقص در زندگي اوست و بايد به منظور رفع آن تلاش نمايد و اهرم هاي محدود کننده خدمات اجتماعي بايد گزينه آخر باشد. هر چند که اين کار در وزارت و هيأت دولت مطرح شده و کارهايي هم صورت گرفته که در آينده اجرا خواهد شد.
همچنين زماني که به طور 100 درصد مبادي ورودي بي سوادي مسدود شود و شاهد ورود افراد بي سواد نباشيم و عزم و اراده تمام دستگاه ها و نهادهاي خدمات رسان در اين زمينه تقويت و احساس مسووليت کنند و دولت از تمام ابزار هاي لازم در اين زمينه بهره بگيرد، در آن صورت هست که شاهد رفع معضل بي سوادي در کشور خواهيم بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن