واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران خبر داد:
بحران فضای آموزشی در منطقه 22
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت:منطقه 22 فقیرترین و محرومترین منطقه شهرداری به لحاظ دسترسی به فضای آموزشی است زیرا سرانه فضای آموزشی این منطقه علیرغم ساخت وسازهای زیبایی که صورت میگیرد،صفر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، اسفندیار چهاربند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در نشست خبری امروز خود در خصوص وضعیت مدارس استیجاری گفت: حدود 170 مدرسه استیجاری در تهران وجود دارد که امسال بیش از 40 مدرسه حکم تخلیه و قلع و قمع داشتهاند با اقدام خوبی که توسط معاونت حقوقی و پشتیبانی از ماهها قبل انجام شده است توافقی با مالکین این مدارس صورت گرفت بنابر این امسال در مدارس دولتی مشکلی به نام اجرای حکم قلع و قمع در تهران نداریم.
وی با اشاره به اینکه در تهران مسئله جدیی تحت عنوان فضای آموزشی وجود دارد، افزود: 5هزار کلاس غیر مقاوم در تهران وجود دارد که در مقابل حوادث طبیعی مثل زلزله به شدت آسیبپذیر هستند. همچنین باید ذکر کرد که مجموع فضای آموزشی مورد نیاز تهران بر اساس شاخصها بالغ بر 1500 هکتار است و این درحالی است که این رقم اکنون 750 هکتار میباشد.
چهاربند ادامه داد: تهران برخلاف ظاهر زیبایی که درآن دیده میشود یکی از شهرهای محروم به لحاظ فضای آموزشی در کشور است درحالی که ساز و کار آن در قانون دیده شده ولی متاسفانه عملیاتی نشده است و ما برای بهسازی این پنج هزار کلاس در مدت سه سال نباید مشکل مالی داشته باشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: در ماده 13 قانون شوراها این نکته مورد تأکید قرارگرفته است که شهرداری علاوه بر عوارضی که بابت نوسازی و سایر موارد دریافت میکند میبایست حدود 5 درصد نیز برای آموزش و پرورش به جهت توسعه فضای آموزشی نیز دریافت کند که این 5 درصد توسط شهرداری دریافت نمیشود و به جیب سازنده میرود.
چهاربند همچنین تصریح کرد: چنانکه به مدت سه سال این عوارض دریافت شود بالغ بر 2500 میلیارد تومان پول ذخیره میشود که این رقم میتواند تمام نیازهای نوسازی فضای موجود شهر تهران را تأمین کند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه در منطقه 22 تهران بالغ بر 42 هزار واحد مسکونی وجود دارد، افزود: پیش بینی ما این است که در 42 هزار واحد مسکونی که تا حدود دو سال آینده تکمیل میشود حداقل 25هزار دانشآموز ساکن شوند در حالی که هیچ فضای آموزشی برای آنان پیش بینی نشده است. بنابر این منطقه 22 فقیرترین و محرومترین منطقه شهرداری به لحاظ دسترسی به فضای آموزشی است زیرا سرانه فضای آموزشی این منطقه علی رغم ساخت و سازهای زیبایی که صورت میگیرد صفر است.
چهار بند خاطر نشان کرد: امروزبه صراحت به اولیای دانشآموزان اعلام میکنم که آموزش و پرورش هیچ گونه تعهدی برای ثبت نام فرزندان آنان در منطقه 22 ندارد و آنان میبایست مطالبات خود را از شهرداریها دریافت نمایند.
چهاربند در پایان خاطرنشان کرد: مطالبه جدی آموزش و پرورش شهر تهران امروز مطالبه فضای آموزشی است زیرا هرچه شهر زیباتر میشود سرانه خدمات آموزشی دانشآموزان فقیرتر میگردد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]