واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین مهر گزارش می دهد/
30 واحد صنعتی استان قزوین با بحران دست و پنجه نرم میکنند/ عزم مسئولان برای کاهش مشکلات صنایع استان
قزوین- خبرگزاری مهر: در استان قزوین بیش از 2900 واحد کوچک و بزرگ صنعتی با تولید یک هزار و 290 نوع محصول زمینه اشتغال 128 هزار نفر را فراهم کرده اند و تنها 30 واحد با مشکلات پرداخت حقوق؛ تامین سرمایه در گردش و تولید مواجهند که عزم مسئولان برای حل این مشکلات جدی است.
به گزارش خبرنگار مهر، استان قزوین با 15هزار کیلومتر مربع مساحت که یک درصد کشور است دارای یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت است که معادل 1.6 درصد جمعیت کشور را شامل می شود. استان قزوين داراي 10 شهرك صنعتي و هفت ناحیه صنعتی در فضایی به وسعت چهار و 200 هکتار است که شهر صنعتی البرز با حدود 800 هکتار یکی از بزرگترین و قدیمی ترین شهرهای صنعتی در کشور محسوب می شود. شهرک صنعتی ایران خودرو نیز در حال واگذاری به شرکت شهرکها و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی است.
همچنین مجتمع صنعتی تاکستان، مجتمع صنعتی شهید رجایی و مجتمع صنعتی لیا نیز در استان قبل از تشکیل شرکت شهرکها احداث شده که مجتمع صنعتی لیا در جوار شهرک صنعتی لیا در حال ادغام با این مجموعه است. در برخی از مناطق استان نیز تجمع واحدهای صنعتی وجود دارد که از جمله آن می توان مسیر قزوین به شهر صنعتی البرز، محور قزوین تاکستان و تاکستان به زنجان را نام برد. علی پر زحمت رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی استان گفت: با صدور دو هزار و 965 فقره جواز تاسیس با 170 هزار میلیارد ریال سرمایه گذری زمینه اشتغال 128 هزار نفر در استان فراهم شده است. وی افزود: جوازهای تاسیس دارای پیشرفت فیزیکی در استان 947 فقره با سرمایه گذاری 64هزارمیلیارد ریال و اشتغالزایی 60هزار نفر است که در این زمینه از نظر تعداد در رتبه دهم و میزان سرمایه گذاری در رتبه پنجم و اشتغال در رتبه سوم کشور هستیم که سهم استان از کل کشور در تعداد طرح ها 3.9 درصد، سرمایه گذاری 5.5 درصد و اشتغال 6.7 درصد است. وضعیت موجود پروانه های بهره برداری استان قزوین این مسئول گفت: در حال حاضر در استان قزوین 3683 فقره پروانه بهره برداری با اشتغال 147 هزار و 448 نفر با سرمایه گذاری بالغ بر 61 هزار میلیارد ریال صادر شده که جایگاه استان در تعداد واحدها هفتم، سرمایه گذاری ششم و اشتغال پنجم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]