تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815415824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا وقتی استرس داریم پرخوری می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
چرا وقتی استرس داریم پرخوری می‌کنیم
یک روانشناس گفت: افرادی که فیلم‌های هیجانی نگاه می‌کنند، به میزان بیشتری از تنقلات استفاده می‌کنند. این افراد در هنگام استرس با افزایش پرخوری افزایش وزن هم پیدا می‌کنند.


 حسین ابراهیمی مقدم، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،در رابطه با ارتباط استرس و پرخوری گفت: به وجود آمدن حالت‌های هیجانی مثل استرس در بین افراد مختلف تاثیرات متفاوتی دارد.

وی اظهار داشت: بعضی از افراد مطرح می‌کنند که انگار راه گلویشان بسته شده و حتی اگر لقمه‌ای را بخورند، آن را به سختی می‌بلعند و آن لقمه مانند یک تکه سنگ داخل معده‌شان می‌افتد ولی خیلی از افراد دیگر مطرح می‌کنند که با حالت‌های هیجانی اشتها‌ی آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

این روانشناس تصریح کرد: در یک بررسی مشخص شد زمانی که ما به سه دسته از افراد سه فیلم متفاوت را نمایش بدهیم (ولی یک فیلم هیجان انگیز، دومی فیلم داستانی، سومی فیلم کسل کننده از ماجرای مسافرت یک فرد) و روی میز برای آن‌ها تنقلات و خوردنی‌های متفاوتی وجود داشته باشد، افراد که فیلم هیجانی را نگاه کرده‌اند، به میزان بیشتری از تنقلات استفاده کردند.

وی در ادامه بیان کرد: این افراد عمدتا به عنوان آدم‌های چاق تر محسوب می‌شوند و کسانی هستند که قدرت مدیریت و کنترل روی خوردن خودشان را ندارند. به همین خاطر به نظر در موقعیت‌های مختلفی مثل عصبانیت و استرس با افزایش پرخوری افزایش وزن هم پیدا می‌کنند.

ابراهیمی مقدم در پایان خاطرنشان کرد: از دیدگاه تکاملی اشاره به این مطلب حائز اهمیت است که افراد در هنگام استرس می‌بایست برای مقابله و یا مبارزه یا فرار از موقعیت‌ استرس زا انرژی داشته باشند، بنابراین به طول طبیعی با افزایش میزان خوردن سعی در کسب انرژی بیشتری خواهند داشت، هرچند که خوردن بیشتر باعث حفظ خون به اندام‌های گوارشی مثل روده و معده برود و از اندام‌هایی مثل دست و پا که برای جنگ و گریز هستند، یا مغز که برای تفکر و حل مسئله است، منحرف بشود، به همین خاطر شاید این قضیه منجر به بوجود آمدن اختلال‌هایی در واکنش‌های سریع این افراد بشود.

انتهای پیام/ 







تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن