واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ميرباقري ميخواهد بازيكن ليگ شبكه نمايش خانگي باقي بماند
خاطره سريالهايي كه با قدرت قدم در شبكه ويدئويي گذاشتند و با ضعف غير قابل گذشت از اين شبكه خارج شدند، شبكه نمايش خانگي را مانند ليگهاي عربي كرده است؛ فوتباليستهايي كه با قدرت و اميد وارد اين ليگ ميشوند اما هنگام خروج دچار ضعف فني شده و ديگر همان قهرمان سابق نيستند؛ آيا ميرباقري فوتباليست جديد اين ليگ است؟
نویسنده : الناز خماميزاده
خاطره سريالهايي كه با قدرت قدم در شبكه ويدئويي گذاشتند و با ضعف غير قابل گذشت از اين شبكه خارج شدند، شبكه نمايش خانگي را مانند ليگهاي عربي كرده است؛ فوتباليستهايي كه با قدرت و اميد وارد اين ليگ ميشوند اما هنگام خروج دچار ضعف فني شده و ديگر همان قهرمان سابق نيستند؛ آيا ميرباقري فوتباليست جديد اين ليگ است؟
نام ميرباقري كه بر سر زبان ميآيد بلافاصله نام فيلم «آدم برفي» و سريال فاخر «مختارنامه» نيز به دنبالش به ذهن ميآيند اما در ميان آنها شايد كمتر كسي يادي از آخرين اثر ميرباقري يعني سريال «شاهگوش» كند. ميرباقري تمام اسم و رسم خود را مديون آثاري است كه تا پيش از «شاهگوش» آنها را ساخته بود و او اين اسم و رسم را براي فروش خوب شاهگوش، پاي اين سريال ريخت. كارگردان «آدم برفي» حالا در ادامه فعاليتهايش در شبكه ويدئويي ميخواهد سريال كمدي «ماه تي تي» را بسازد؛ ماه تي تي اين بار براي ميرباقري حكم مرگ و زندگي را در عرصه كاري جديدش خواهد داشت، زيرا بسياري از مردمي كه با شنيدن نام ميرباقري، بيمهريهاي سريالهاي قبلي اين شبكه را فراموش كرده و براي خريد سريال «شاهگوش»باز هم دست به جيب شده بودند از روند نزولي اين سريال در قسمتهاي پاياني و سرهم شدن قصه آن ناراضي شدند.
ناكامي ميرباقري و گروهش در جلب رضايت تام همه مشتريان «شاهگوش» باعث شد بسياري بر اين عقيده باشند كه ورود نام بزرگي چون ميرباقري به عرصه ساخت سريالهاي شبكه نمايش خانگي از همان ابتدا يك حركت اشتباه بوده است و اين ورود و ادامه كار با ساخت سريال ديگري مثل «ماه تي تي» ممكن است تواناييها و استعدادهاي اين كارگردان را با ساخت سريالهاي ضعيف تحتالشعاع قرار دهد. روند نزولي سريالها در شبكه نمايش خانگي البته يك اتفاق تكراري است، در اين شبكه معمولاً آثار شروع خوبي دارند اما منحني جذابيتشان رفته رفته سر به روند نزولي ميگذارد كه اين قصه در سريال «قهوه تلخ» هم نمود داشت. به واسطه اين اتفاقات تكراري اين برداشت ايجاد شده است كه كارگردانها معمولاً به شبكه نمايش خانگي به منزله استراحتگاهي براي فراغتي چند از كار حرفهاي خود در فضاي سينما و تلويزيون مينگرند. اگر اين موضوع واقعيت داشته باشد ظلمي در حق شبكه نمايش خانگي محسوب ميشود و ميتواند نام و پتانسيل آن را به مخاطره بيندازد. با اين حال بعد از آنكه ميرباقري اولين تجربه حضور خود در شبكه نمايش خانگي را تقريباً با ناكامي در جلب رضايت حداكثري مخاطبانش پشت سر گذاشت، باز هم قرار است نرفته از شبكه نمايش خانگي با پروژهاي ديگر تحت عنوان «ماه تي تي» بازگردد.
اين سريال ميرباقري اين بار قصه بسيار جذابي دارد و اميد بر اين است كه او بتواند اين بار از دل اين قصه با پتانسيل بالا اثري را بيرون بياورد كه قدرت جاذبه آن از ابتدا تا پايانش كمتر روي موج بوده و صعود و سقوط داشته باشد.
سريال «ماه تي تي» كه هم اكنون مرحله پيشتوليد خود را آغاز كرده، برداشتي امروزي از يكي از افسانههاي قديمي ايراني است. باني فيلم درباره آن نوشته است: «اين سريال داستان سرداري از دوران مغول را روايت ميكند كه در عصر خود طلسم شده و طي اتفاقاتي توسط يك باستانشناسي در دوره معاصر از خواب چندين ساله بيدار ميشود. او قصد دارد نامزد خود، ماه تي تي، را از چنگ مغولان رها كند و براي رسيدن به اين مقصود دست به كار عجيبي ميزند. او در اين راه زنان بسياري را كه شباهت بسيار به ماه تي تي دارند، به خيال خود نجات ميدهد.»
جالب است كه داستان اين سريال شباهت نزديكي به فيلم كمدي «معجون زمان» با بازي ژان رنو و محصول سال 2001 ميلادي دارد. در اين فيلم نيز شواليهاي را ميبينيم كه در شرف ازدواج قرار دارد اما با توطئهاي كه بدخواهان برايش ميچينند، مراسم ازدواجش به هم ميخورد. او پس از اين اتفاق به سياهچال ميافتد و به كمك جادوگري كه براي وي معجوني را درست كرده، خود و غلامش در زمان سفر ميكنند تا برگردند و جلوي آن اتفاق ناخوشايند را بگيرند. اين شواليه در دنياي امروزي با زني آشنا ميشود كه شباهت زيادي به نامزدش دارد. اين فيلم به خاطر داستان جذاب و بازيگران خوبش هنوز كه هنوز است طرفداران زيادي دارد و اين موضوع در صورت استفاده برنامهريزي شده ميرباقري و يارانش از فيلمنامه خوب «ماه تي تي» ميتواند يك تضمين خوب و نويدبخش يك موفقيت براي كارگردان «مختارنامه» باشد. با علم به همه اينها، در اين روزها ميرباقري و گروهش مشغول انتخاب بازيگر براي «ماه تي تي» هستند. آنها همچنين به دنبال قلعهاي تاريخي و يك قهوهخانه به عنوان بخشي از لوكيشن ساخت اين سريال ميگردند. فيلمنامه «ماه تي تي» را هم از قضا آزاده محسني و الهه ميرباقري مينويسند كه نوشتن فيلمنامه «شاهگوش»هم بر عهده آنها بوده است و اين بار ميرباقري خودش بر نگارش فيلمنامه نظارت ميكند. اين سريال در 30 قسمت براي توزيع در شبكه نمايش خانگي توليد ميشود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]