واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۱۹ب.ظ)
دبير شوراي عالي حوزه: برنامه هاي فرهنگي در امامزادگان، آينده معنوي جوانان را مي سازد قائم مقام جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: برگزاري برنامه هاي فرهنگي و مذهبي مختلف در امامزادگان مي تواند آينده معنوي نوجوانان و جوانان کشور را تضمين کند و زمينه ساز رشد و تعالي انسان شود.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله مرتضي مقتدايي، قائم مقام جامعه مدرسين حوزه علميه قم، در خصوص لزوم توجه به ظرفيت هاي معنوي و فرهنگي بقاع امامزادگان، اظهار داشت: احياي آثار اهل بيت(ع) و تکريم و تعظيم امامزادگان يکي از وظايف شيعيان است که بايد به يک حرکت عمومي در جامعه تبديل شود.
وي تصريح کرد: وجود بقاع ذريه و نسل اهل بيت(ع) در کشور اسلامي ايران نعمت پر برکتي است که در پيشرفت معنوي و معرفتي جامعه تاثير بسزايي دارد.
آيت الله مقتدايي اضافه کرد: متوليان امور اوقاف و امامزادگان بايد در خصوص فضا و محيط بقاع متبرکه، امکانات و شرايطي را فراهم کنند که رغبت مردم براي حضور در اين اماکن مقدس دو چندان شود.
وي با اشاره به وجود بيش از 444 امامزاده در شهر مقدس قم، خاطرنشان کرد: آستان مقدس کريمه اهل بيت (س) و تاسيس حوزه علميه قم در جوار بارگاه ملکوتي اين بانوي کرامت، موجب شده قم به قطب معنوي دنيا و پايگاه جهان تشيّع تبديل شود.
دبير شوراي عالي حوزه با بيان اينکه بايد از ظرفيت عظيم فرهنگي و مذهبي امامزادگان قم به بهترين نحو استفاده شود، تصريح کرد: امامزادگان بهترين فضا براي برگزاري محافل قرآني و مذهبي هستند و مي توانند به محل مرجعي براي آموزش معارف ديني، برگزاري آيين ها و فعاليت هاي مذهبي تبديل شوند.
آيت الله مقتدايي گفت: برگزاري برنامه هاي فرهنگي و مذهبي مختلف در امامزادگان مي تواند آينده معنوي نوجوانان و جوانان کشور را تضمين کند و زمينه ساز رشد و تعالي انسان شود.
وي با بيان اينکه با عنايت خداوند متعال سازمان اوقاف و امور خيريه نسبت به مرمت و بهسازي فضاي امامزادگان اهتمام خوبي داشته است ، افزود: اميدواريم اين اقدامات زمينه استفاده از ظرفيت هاي اين اماکن مقدس را فراهم کند.
آيت الله مقتدايي ادامه داد: بقاع امامزادگان محل توجه خاص خداوند متعال و اهل بيت(ع) به انسان هستند، بايد آگاهي و اطلاعات مردم را در مورد امامزادگاني که در قم وجود دارند بالا ببريم و آن ها را با شأن و منزلت اين بزرگواران آشنا کنيم.
وي تاکيد کرد: يکي از مزيت هايي که بقاع امامزادگان در برگزاري برنامه هاي مختلف فرهنگي، مذهبي، اعتقادي، هنري (هنر ديني) و سياسي دارند اين است که مانند برخي مجموعه هاي به ظاهر فرهنگي نمي توان اقدامات غير فرهنگي مانند پخش موسيقي هاي غير متعارف را در آن انجام داد.
قائم مقام جامعه مدرسين حوزه علميه قم اذعان داشت: برنامه هاي بقاع امامزادگان بايد مردمي باشد و توسط خود مردم صورت گيرد، البته متوليان بايد نظارت و برنامه ريزي داشته باشند، اما به گونه اي نباشد که برنامه ها شخص محور باشد.
آيت الله مقتدايي با بيان اين که بهره گيري از ائمه جماعات و روحانيون با تجربه هم مي تواند در پيشبرد اهداف فرهنگي بقاع امامزادگان موثر باشد، تصريح کرد: در مورد تکريم و ساخت بارگاه و ضريح پيامبران، امامان و امامزادگان روايت هايي هم وجود دارد که مي توان به آن ها استناد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]