محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832816526
عدالت تخصیص و کارایی منابع در بانکداری اسلامی
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عضو هیاتمدیره بانک توسعه صادرات خبر داد : عدالت تخصیص و کارایی منابع در بانکداری اسلامی خبرگزاری پانا: عضو هیاتمدیره بانک توسعه صادرات تاکید کرد : نظام بانکداری نظام پیشرویی است که هر لحظه و هر سال قوانین خاص خودش را بازتعریف میکند اما نظامهای حقوقی ما همپای آن حرکت نمیکند.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور ساعت 11:18
به گزارش خبرگزاری پانا ، حسین عیوضلو عضو هیأت مدیره بانک توسعه صادرات ایران درباره مبحث عدالت در نظام بانکداری اسلامی گفت : آنچه ما تاکنون بیشتر با آن سر و کار داشتهایم بانکداری بدون ربا بوده است و نه بانکداری اسلامی؛ که نیازمند آسیبشناسی و اصلاح است. به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران ؛ عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، علاوه بر آنکه از استادان و صاحبنظران حوزه عدالت اقتصادی و بانکداری اسلامی در کشور است و چندین تألیف برجسته در این زمینهها از خود برجای گذاشته، عضو هیأت مدیره بانک توسعه صادرات ایران نیز بوده و از نزدیک با مسائل پولی و بانکی کشور آشنا است.
وی افزود : تحلیل ما این است که نظام بانکداری نظام پیشرویی است که هر لحظه و هر سال قوانین خاص خودش را بازتعریف میکند. ولی نظامهای حقوقی ما همپای آن حرکت نمیکنند و قوانین لازم را تولید نکردهاند و مشکل بالاتر این است که نظام فقهی ما حتی بر اساس مسائل جدید بازسازی نشده و لازم است آرای فقهی مبتنی بر درک دقیق شرایط محیطی و درونی بانکها تنظیم شود ، حتی در مواردی قانون مدنی و قانون تجارت نیز بایستی بازتعریف شود.
وی اظهار داشت : در یک نگاه کلان اصلاح سیستم بانکداری فعلی ما شامل این محورها میتواند باشد:
- مدیریت صحیح منابع ـ مصارف بانکی و تجهیز بهینه منابع که شاخصی برای صحت عملکرد بانکهاست.
- تأثیردهی مستقیم تسهیلات بانکی به بخش واقعی اقتصاد از طریق جذب مشارکت جمعی واحدها و بنگاههای اقتصادی. فقط از این طریق است که امکان تحرک اشتغال زایی فراهم میشود وگرنه اختصاص تسهیلات بانکی به واحدهایی که مشارکت و ریسک پذیری چندانی در فعالیتهای طولانی مدت و حیاتی توسعه اقتصادی کشور ندارد از جهت معیارهای اقتصادی عدالت و کارایی دارای توجیه نیست.
- ساماندهی مطالبات معوق: به ویژه وامهای کلانی که به برخی اشخاص حقیقی و حقوقی داده میشود که دارای تضامین کافی نیست و اصطلاحاً به وامهای زنجیرهای تبدیل شده است و پیشبینی میشود که دولت به آن توجه ویژهای دارد و در همین زمینه مسئله بدهکاران بزرگ سیستم بانکی مطرح شده است. مسأله ای که در این زمینه قابل بررسی و پی گیری است بررسی تآثیرگذاری این تسهیلات بزرگ در برنامههای توسعه ای کشور است.
- بحث سیستم جامع اطلاعات مشتری: به گونهای که امکان پیگیری همه عملکردها و اطلاعات مشتریان حاصل گردد تا مشتریان نتوانند از خلاهای اطلاعاتی استفاده نادرستی داشته باشند.
- نظارت بر مصرف تسهیلات: یکی از شاخصهای بانکداری اسلامی این است که نظارت صحیح بر مصرف تسهیلات برقرار شود. بر اساس این منطق نمی توان به صرف وجود وثایق معتبر به کسی وام داد بلکه مهمتر از آن توجیه پذیری موضوع قرارداد است. البته ناگفته نماند بسیاری از این وامها و تسهیلات لزوما با وثایق کافی نیز همراه نبوده است. از سوی دیگر برقراری سیاستهای ترجیحی در کشور و همچنین هدفگذاری کنترل تورم و نرخهای سود بانکی زمینه و انگیزه لازم را برای عدم برگشت معوقات بانکی فراهم میکند.
عیوضلو در باره اینکه چرا بانکداری اسلامی در کشور به طورکامل اجرایی نشده است و هنوز نظام بانکی ما با آنچه باید باشد فاصله زیادی دارد؟ هم تصریح کرد : متاسفانه امروزه ما با مشکلات نگرشی جدی در حوزه پول، بانک و بانکداری مواجه هستیم. شاید یکی از دلایل آن فقر شناسایی و درک دقیق مفهوم و کاربرد پول و بانک در قالب یک نظام یا سیستم باشد. این بحث موضوعی تخصصی است و متخصصان خاص نیز این موضوع را لازم دارند. از اینرو ضرورت دارد که به سرعت زمینه طرح و بحث تخصصی و اجماع نخبگان در زمینههای مختلف بانکداری اسلامی فراهم شود تا به تدریج زمینه لازم برای شناخت سیستم و استنباط احکام لازم فقهی فراهم اید.
به هر حال چنانچه موضوع نیازمند تخصص ویژه است که همین طور هم هست، پس لازم است موضوع ساده انگاشته نشود و کسانی که اشراف به این سیستم ندارند به دنبال یادگیری بیشتر باشند.
در هر حال اقتضائات حوزه اجرا با حوزه نظر و نظریهپردازی متفاوت است و باید مجریان امور به طور سریع و صحیح در این
باره تدبیر کنند.
بحث دیگر آن است که مهمترین رویکرد در کشور ما رویکرد «بانکداری بدون ربا» بوده و است و بر این اساس باید گفت تاکنون جهتگیری قوانین بانکداری در ایران و رویهها و مقررات تعیین شده براساس موازین بانکداری اسلامی نبوده است. ایده «بانکداری بدون ربا» در واقع به معنای این است که واقعیت بانکداری متعارف، امری پذیرفته و قابل قبول و دارای آثار مطلوبی در جامعه است اما چون این نظام براساس نظام حقوقی مبتنی بر ربا بنا شده، لازم است ربا را از روابط حقوقی حاکم بر عملیات بانکداری حذف کنیم. این رویکرد اول بار از سوی مرحوم شهید آیت ا... محمد باقر صدر در کتاب « البنک اللاربوی فی الاسلام» مطرح شده و اول بار در نظام جمهوری اسلامی ایران با تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا به اجرا در آمده است. بنابراین آنچه ما تاکنون بیشتر با آن سرو کار داشتهایم بانکداری بدون ربا بوده است و نه بانکداری اسلامی؛ که این خود نیازمند آسیبشناسی و اصلاح
است.
عضو هیئت علمی بانک توسعه صادرات درباره اینکه ایا اجرای عدالت از عناصر ضروری تحقق بانکداری اسلامی است ؛ اظهار داشت : امروزه به عیان دیده میشود که یکی از بزرگترین مشکلات اقتصاد غرب، محقق نشدن شعار «عدالت» است. به نظر میرسد بی توجهی ویژه به موضوع عدالت و انحراف از بهزیستی و رفاه همگانی یک نقیصه بزرگ برای تفکر اقتصاد متعارف باشد. در سوی دیگر ملاحظه میکنید که رویکرد اقتصاد اسلامی با تاکید بر مقوله عدالت میتواند اقتصاد را به اهدافی که البته اقتصاد متعارف نتوانسته بود سوق دهد، هدایت کند. در سرتاسر مباحث اقتصاد اسلامی به عدالت و توزیع عادلانه ثروت به طور کامل پرداخت شده است. باید متوجه این نکته باشیم که اختلاف اساسی یک اقتصاد متعارف و اقتصاد اسلامی در جهانبینی خاص آن است؛ جهانبینیای که در یکی محور، انسان و در دیگری، ماده و پول است. بنابراین میتوان گفت در این میان مسلماً عدالت یکی از ارکان و ستونهای مهم بانکداری اسلامی به عنوان یکی از بخشهای اقتصاد اسلامی است که متاسفانه کمتر در بانکداری بدون ربای ما به آن توجه مفهومی و کاربردی میشود.
عیوضلو افزود : «عدالت» رعایت استحقاق، شایستگی، سهم و نصیب است. مصادیق عدالت بر اساس اقتضای آن متفاوت است. اقتضای عدالت به طور پیشینی، «برابری» و «مساوات» است، اما چنانچه حقوقی مشروع کسب شود این حقوق به صاحبانش تعلق دارد و در این موارد معیار عدالت، رعایت «استحقاق» و «شایستگی» و ایجاد امنیت برای «اکتساب» است. البته از آنجا که اصول و موازین عدالت اغلب به درستی اجرا نمیشود و در عمل شکاف طبقاتی و تبعیض اجتماعی در جامعه به وجود میآید، لازم است به نحو «پسینی» برای همه، شرایط و امکانات یکسان ایجاد شود، نابرابریهای غیرموجه درآمدی از طریق سیاستهای مالیاتی، اعطای یارانههای هدفمند و سازوکارهای بیمهای جبران شود و مخاصمات و ادعاها به نحو مقتضی حل و فصل شود.
وی تصریح کرد :«عدالت اقتصادی» کاربرد مفاهیم و مصادیق عدالت در حوزه اقتصاد است که بر اساس مطالعات و تحقیقات بنده چهار معیار عدالت اقتصادی را میتوان به این شرح بیان
کرد:
معیار اول؛ حق برخورداری برابر از منابع و ثروتهای عمومی(مساوات): این معیار ناظر به توزیع اولیه امکانات، منابع و فرصتهاست. در این عرصه عدالت به معنای ایجاد امکانات مساوی و ایجاد شرایط به طور یکسان و رفع موانع به طور یکسان و رعایت مساوات است.
معیار دوم؛ سهمبری براساس میزان مشارکت در تولید (عدل طبیعی): این معیار ناظر به عدالت فرآیندی و رعایت عدالت در فرآیند تولید و تقسیم نتایج و محصولات ناشی از آن است. از دیدگاه اسلامی در چارچوب حقوق مالکیت مشروع، فعالیت اقتصادی آزاد است و محصول فعالیت هر کس به خود او باز میگردد. این امر در بازار اسلامی تحقق مییابد و حکومت اسلامی بنا بر اصل اولیه، در قیمتگذاری دخالتی نداشته و برنامهای برای تعیین قیمت جهت کاهش اختلاف درآمد ندارد. برنامه اسلامی در این زمینه تقویت روحیه انصاف و اکتساب مبتنی بر حق در بازار اسلامی میباشد.
معیار سوم؛ قرار گرفتن اموال در موضع قوام آن (کارایی): در معیار سوم عدالت، توجه اصلی به مصالح کلی نظام اجتماعی و جامعه است. تعاریف مطلق عدالت (اعطاء کل ذی حقه حقه، و وضع الشی ء فی موضعه) که در مورد افراد صادق است، در مورد جامعه و مصالح عمومی و اقتصاد جامعه نیز باید جاری باشد.
عضو هیئت مدیره بانک توسعه صادرات گفت : از دیدگاه اقتصاد اسلامی، هر بحث و تحلیلی در این حوزه انجام شود در چارچوب نگرش حقوقی اسلام به «اموال» خواهد بود. بر اساس نگرش اسلامی مالکیت انسان بر اشیا و اموال خودش مطلق نیست، بلکه در چارچوب حدودی است که خداوند تعیین کرده است. برای اینکه این حدود از لحاظ مصالح اجتماعی رعایت شود نیازمند معیار مشخصی هستیم که بتواند در هر دو حوزه فردی و اجتماعی تعریف شود. بهترین معیار برای این هدف آن است که اموال و ثروتها باید موجبات قوام و استواری جامعه (و فرد به عنوان یکی از اجزای جامعه) را فراهم کند.
معیار چهارم ؛ جبران برابر و اصلاح بیعدالتیها: به لحاظ نظری و از نظر دلالتهای معنای مطلق عدالت معیارهای اصلی عدالت در واقع همان سه معیار است. اما واقعیت این است که اصولاً در بسیاری از موارد، سه معیار یاد شده اجرا نمیشود و
بیعدالتی به وجود میآید. در مواردی نیز با عدم رعایت مستمر معیارهای عدالت، بیعدالتی به طور مزمن در طی تاریخ به وجود میآید.در این موارد اصل اصلاح بیعدالتیها مطرح میشود. در واقع یکی از مهمترین مطالبات عمومی در باب عدالت ناظر به این حقیقت است که اصول و قواعد عدالت در یک بازی منصفانه رعایت نشده و اجرا نشده است.
بنابراین، براساس معیارهای چهارگانه ، لازم است همه فعالیتهای اقتصادی مربوط به پیشرفت اقتصادی بر پایه عدالت اجتماعی تنظیم شود و کاهش فاصله میان طبقات درآمدی و رفع محدودیت از قشرهای کم درآمد با تاکید برحق برخورداری برابر آحاد جامعه از مواهب اولیه (شامل انفال و ثروتهای طبیعی)، کالا و خدمات عمومی (شامل امنیت، اطلاعات غیرمحرمانه کشور، زیرساختها، محیط زیست و خدمات دولتی) و حقوق عمومی و اجتماعی (شامل آزادیهای فردی، کرامت انسانی و حقوق شهروندی) مدنظر باشد.
بعلاوه توانمندسازی همه اقشار جامعه برای مشارکت در فعالیت های اقتصادی و نیز حق برخورداری برابر فعالان اقتصادی تضمین شده و سیاستهای ناظر بر منصفانه بودن فعالیتهای اقتصادی در زمینههای سهمبری فعالان اقتصادی از ثمره تلاشهای متناسب با بازدهی و ارزش افزوده، تسهیل ورود فعالان اقتصادی دارای صلاحیت به فعالیتهای سودآور، تسهیل خروج فعالان اقتصادی از فعالیتهای زیانده پس از ایفای تعهدات، گسترش رقابت در تولید و توزیع کالاهای غیرعمومی، تنظیم بازار در موارد شکست بازار و نیز حمایت از مصرف کننده مورد توجه مجریان و کارگزاران نظام اقتصادی واقع شود.
عیوضلو درباره نظام بانکداری بدون ربا در ایران گفت : با توجه به معیارها و اصول پیش گفته میتوان مهمترین این دلالتها را اینطور بیان کرد:
1- رعایت اصل قوام در بهره برداری از منابع و امکانات و فرصتها؛ این معیار به لحاظ نگرش کلان، در خصوص حفظ ارزش پول و ایجاد ثبات پولی از اهمیت زیادی برخوردار است و باعث تحکیم قرارداد اجتماعی در میان مردم میشود. چه اینکه کاهش ارزش پول خلاف قرارداد اجتماعی و خلاف فلسفه تأسیس بانک مرکزی و جایگاه منطقی آن است. علاوه براین، به لحاظ نگرش خرد، رعایت این اصل در تکتک تسهیلات اعطایی بانکها لازم است مدنظر قرار گیرد تا نتیجه تخصیص منابع بانکی به رشد و پایداری اقتصاد ایران و تولید اثربخش از لحاظ ایجاد ارزش افزوده حقیقی مثبت (که تولید فیزیکی مفید جامعه را افزایش دهد) بینجامد.
2- رعایت اصل مساوات و انصاف در برخورداری عموم مردم از منابع بانکها ؛ رعایت این اصل در تخصیص منابع بانکها لازم الاجراست، به این معنا که نظام بانکی به ویژه در توزیع منابع عمومی لازم است استحقاق مشتریان خود را در نظر بگیرد و مساوات را در میان افراد و بنگاههای مستحق به طور مساوی و منصفانه رعایت کند.
این اصل به این معنا نیست که از توزیع یکسان منابع بانکی در میان همه متقاضیان سخن بگوئیم. چنین تقاضایی مجوز توزیع یکسان نیست، بلکه منظور ما رعایت انصاف و مساوات در میان افراد و بنگاههای اقتصادی دارای استحقاق و واجد شرایط است. اما بعد از توجیه فنی، مالی و اقتصادی نباید میان واحدها و متتقاضیان واجد شرایط تبعیض قائل شویم. این موضوع در مورد بانکهای توسعهای و تخصصی که از سرمایه دولتی استفاده میکنند مصداق بیشتری دارد.
3- ممانعت از اسراف در بهرهبرداری از منابع و تسهیلات بانکی و رعایت احسان در این خصوص ؛ ممانعت از اسراف و رعایت احسان به معنی استفاده بهینه و کارا از منابع است. بسیاری از بانکها لزوماً در تخصیص منابع خود، یا بیش از حد لزوم اعطای تسهیلات می کنند یا کمتر از حد لازم آن را تخصیص میدهند که هر دو باعث به هم ریختن برنامه تولید و کسب و کار میگردد. بیدلیل نیست که بسیاری از صاحبان صنایع در وقت مقتضی موفق به دریافت وام و تسهیلات نشدهاند اما به لحاظ ضرورت مجبور شدهاند از بازار غیررسمی تأمین مالی کنند که باعث اختلال در برنامهریزی تولیدی آنان شده است.
4- جبران بیعدالتیها با اعمال سیاستهای عادلانه از طریق فقرزدایی و توانمندسازی اقشار آسیبدیده از سیاستهای ناعادلانه ؛ این بخش در شرایط امروز جامعه دارای اهمیت بسیار زیادی است. علت بسیاری از ناملایمات در تنظیم امور اقتصادی فعالان اقتصادی به علت ناکارآمدی سیاستهای اقتصادی و بانکی در دورههای مختلف است. سیاستهایی که به طور نامرئی باعث تضعیف قدرت خرید و کاهش پول و ثروت واقعی مردم می شود و یا برعکس برای برخی از فرصتطلبان فرصت بسیار مغتنم اقتصادی فراهم می کند.
بیجهت نیست که در شرایط تورمی اقتصاد، کسانی که به وامهای ارزانقیمت بانکها دسترسی یافتند خود به خود از طریق نظام بانکی به ثروت انبوه رسیدند. البته اگر این منابع در طرحهای دارای توجیه اقتصادی، به کار گرفته شود جای بحث چندانی ندارد اما با رعایت نکردن معیار سوم در اعطای تسهیلات، خود به خود توزیع درآمد در میان گروههای مختلف درآمدی با مشکل مواجه میشود.
نکته دیگر، به هم ریختگی عرصه تولید و تجارت در اثر سیاستهای ارزی اخیر است که از دیگر مصادیق تأثیر سیاستهای کلان در رفتار خرد فعالان اقتصادی است.
به نظر لازم میرسد این موضوع به طور تخصصی مورد بررسی واقع شود و بر اساس شواهدی که در عمل موید بیعدالتی
باشد میتوان سیاست عادلانه مقتضی را تعریف و اجرا کرد.
عیوضلو گفت : در هر صورت انشاله در آینده شاهد اهتمام بیشتر مسئولان و کارشناسان در عملی شدن بانکداری اسلامی در کشور باشیم و درخت سبز عدالت را هرچه پربارتر در زمین نظام بانکی به وجود آوریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
در نمايشگاه بانکداري اسلامي نرمافزار جامع منابع انساني بانک دي رونمايي شد
۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۴ ۵ب ظ در نمايشگاه بانکداري اسلامي نرمافزار جامع منابع انساني بانک دي رونمايي شد همچنين نرمافزار جامع منابع انساني پيشرو در بانک دي همزمان با برپايي بيست و پنجمين کنفرانس بانکداري اسلامي رونمايي شد به گزارش خبرگزاري موج مجتبي حيدري در جمع خبرنگاران با بيان امبدع بانکداری اسلامی عقبتر از سایر کشورهای دنیا
دوشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۶ رییس موسسه عالی آموزش بانکداری گفت با وجود اینکه ایران مبدع بانکداری بدون ربا بوده و سه دهه آن را اجرا میکند اما در عمل عقبتر از سایر کشورهای اسلامی و غیراسلامی دنیاست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رضوی با اشاره به اجراییشدطالبي خبر داد: تخصيص 10 ميليارد دلار از منابع صندوق توسعه ملي براي مديريت آب
۳ شهريور ۱۳۹۳ ۱۲ ۲۱ب ظ مدير عامل بانک کشاورزي ميزان مطالبات معوق را اعلام نکرد طالبي خبر داد تخصيص 10 ميليارد دلار از منابع صندوق توسعه ملي براي مديريت آب از منابع صندوق توسعه ملي 10 ميليارد دلار براي مديريت منابع آبي کشور اختصاص داده شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج محبیست و پنچمین همایش بانکداری اسلامی آغاز به کار کرد
بیست و پنچمین همایش بانکداری اسلامی آغاز به کار کرد این همایش که با محوریت نقد وبررسی سه دهه بانکداری بدون ربا در ایران و جهان با حضور وزیر اقتصاد و دارایی رییس کل بانک مرکزی و چند تن از مدیران عامل بانکها و فعالان این عرصه آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگابانکداری بدون ربا پیش نیاز بانکداری اسلامی است
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۷ بانکداری بدون ربا یک قدم جلوتر از بانکداری اسلامی است بنابراین تا زمانی که فضای بانکی از ربا پاک نشود نمیتوان بهطور جدی بانکداری اسلامی را اجرایی کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مجتبی حیدری معاون منابع انسانی بانک دی در هماتشريح جزئيات محصولات بانک دي در همايش بانکداري اسلامي
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ۱۲ ۴۵ب ظ تشريح جزئيات محصولات بانک دي در همايش بانکداري اسلامي همزمان با برگزاري بيست و پنجمين کنفرانس بانکداري اسلامي در نمايشگاه جانبي آن محصولات و خدمات جديد بانک دي معرفي و تشريح خواهند شد به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي بانک دي در اين نمايشگاهرئیس بخش اقتصاد دانشگاه بینالمللی مالیه اسلامی مالزی مطرح کرد تجربه بانکداری اسلامی در مالزی/ ادغام بانکها و
رئیس بخش اقتصاد دانشگاه بینالمللی مالیه اسلامی مالزی مطرح کردتجربه بانکداری اسلامی در مالزی ادغام بانکها و حضور یک بانک بزرگ در عرصه بینالمللیرئیس بخش اقتصاد دانشگاه بینالمللی مالیه اسلامی مالزی به تشریح تجربیات مالزی در زمینه بانکداری اسلامی پرداخت و تصریح کرد تلاش می کنیمطیب نیا: هنوز با نظام بانکداری اسلامی فاصله زیادی داریم
طیب نیا هنوز با نظام بانکداری اسلامی فاصله زیادی داریم بیست و پنجمین همایش بینالمللی بانکداری اسلامی با حضور هیاتی از بانک توسعه اسلامی وزیر امور اقتصادی و دارایی رئیس کل بانک مرکزی و استادان حوزه و دانشگاه و تنی چند از صاحبنظران و اندیشمندان در مرکز همایش های صدا و سیما بدر حال تکمیل/رئیس کل بانک مرکزی: نظام بانکی به سمت رشد اقتصادی و رونق در حال حرکت است/حذف ربا نقطه بارز بانکدا
در حال تکمیل رئیس کل بانک مرکزی نظام بانکی به سمت رشد اقتصادی و رونق در حال حرکت است حذف ربا نقطه بارز بانکداری اسلامیرئیس کل بانک مرکزی در بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی گفت نظام بانکی به سمت نقش اصلی خود در تحقق رشد اقتصادی و رونق در حال حرکت هستند به گزارش خبرنگار اقتصاتورم زیر 20 درصد تا پایان سال/ فاصله زیادی با بانکداری اسلامی داریم
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۲ وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت که نظام بانکی هنوز با نظام بانکداری اسلامی فاصله زیادی دارد و خواست مراجع عظام و مردم را برآورده نکرده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی طیبنیا در بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با بیان ا37 درصد کل ارزش دارایی های بانکداری اسلامی جهان در ایران
رئیس موسسه بانکداری خبر داد 37 درصد کل ارزش دارایی های بانکداری اسلامی جهان در ایران خبرگزاری پانا رئیس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران با اشاره به ارزش 518 میلیارد دلاری بانکهای ایران آن را 37 کل ارزش دارایی های بانک های اسلامی در سراسر جهان دانست ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور ساعتپيام مديرعامل بانک صادرات به مناسبت هفته بانکداري اسلامي و شصت و دومين سالگرد تاسيس بانک
۱۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۳ ۳۱ب ظ پيام مديرعامل بانک صادرات به مناسبت هفته بانکداري اسلامي و شصت و دومين سالگرد تاسيس بانک مديرعامل بانک صادرات گفت در شصت و دومين سالگرد تأسيس بانک صادرات ايران فرصت را مغتنم شمرده مراتب قدرداني و سپاس خود را نسبت به مشتريان و سهامداران بانک ابراز مي دبيست و پنجمين همايش بانکداري اسلامي
بيست و پنجمين همايش بانکداري اسلامي | عکس مهدي کاوه اي | ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ۱۴ ۳۶ب ظ دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکس دانلود عکپیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی و شصت و دومین سالگرد تاسیس بانک
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی و شصت و دومین سالگرد تاسیس بانک ارایه خدمات بانکی توسط بانک صادرات ایران از سال ١٣٣١ آغاز شد پس از آن بانک جهت کسب موفقیت و جلب رضایت مشتریان بی وقفه تلاش کرده است و در حال حاضر در مقایسه با بانک های ایرانی وسیع تریندر حال تکمیل/مصباحی مقدم دربیست و دومین همایش بانکداری اسلامی: آشنا نبودن اغلب کارکنان نظام بانکی با بانکداری
در حال تکمیل مصباحی مقدم دربیست و دومین همایش بانکداری اسلامی آشنا نبودن اغلب کارکنان نظام بانکی با بانکداری بدون ربا از مشکلات اصلی استرئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت آشنا نبودن اغلب کارکنان نظام بانکی و عامه مردم با بانکداری بدون ربا و تفاوت آن با بانکداری ربوی از مشکلاتتخصيص 10 ميليارد دلار از منابع صندوق به بخش کشاورزي با مساعدت مقام معظم رهبري
۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۰ق ظ صفدرحسيني خبر داد تخصيص 10 ميليارد دلار از منابع صندوق به بخش کشاورزي با مساعدت مقام معظم رهبري با مساعدت مقام معظم رهبري مقرر شد تا 10 ميليارد دلار از منابع صندوق توسعه ملي به بخش کشاورزي اختصاص داده شود به گزارش خبرنگار موج سيد صفدرحسيني رئيس هيأت عدر حال تکمیل/ با سخنرانی رئیس موسسه عالی بانکداری بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی آغاز شد
در حال تکمیل با سخنرانی رئیس موسسه عالی بانکداریبیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی آغاز شدبیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با سخنرانی رئیس موسسه عالی بانکداری آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با سخنرانی مهدی رضوی رئ-
اقتصادی
پربازدیدترینها