واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تحريمها را تا پايان سال خواهيم شكست
ظاهراً سران نظام سلطه زبان ديپلماتيك و مذاكره با ايران را نميدانند و من از شما ميخواهم كه از طرف ما به آنها بگوييد اگر تا پايان امسال اين تحريمها تمام نشود ما آنها را خواهيم شكست.
ظاهراً سران نظام سلطه زبان ديپلماتيك و مذاكره با ايران را نميدانند و من از شما ميخواهم كه از طرف ما به آنها بگوييد اگر تا پايان امسال اين تحريمها تمام نشود ما آنها را خواهيم شكست.
به گزارش فارس، محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار ديروز خود با سفير هلند در تهران اظهار داشت: با وجود وضع تحريمهاي ظالمانه از سوي غرب عليه كشور ما، دولت جمهوري اسلامي ايران سعي كرد بر اساس رويكردي تعاملي حقوق ملت را استيفا كند اما ظاهراً سران نظام سلطه زبان ديپلماتيك و مذاكره با ايران را نميدانند و من از شما ميخواهم كه از طرف ما به آنها بگوييد اگر تا پايان امسال اين تحريمها تمام نشود، ما آنها را خواهيم شكست.
وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران همواره در پي تعامل با ديگر كشورها بوده است، افزود: با وجود تعهد طرف غربي در مذاكرات هستهاي با ايران مبني بر جلوگيري از وضع تحريمهاي جديد، شاهد بوديم كه در چند مرحله اين تعهد از سوي آنها نقض شد و اشخاص حقيقي و حقوقي ايراني مشمول تحريمهاي جديد شدند كه اين نشان ميدهد آن كسي كه تعامل و گفتوگو را نميفهمد غرب است نه جمهوري اسلامي ايران. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با ذكر اين نكته كه شناخت غرب از ايران همواره يك شناخت كلي و مبتني بر شنيدهها و توهمات بوده نه شناخت از نزديك و واقعي، ادامه داد: به نظر من اگر غرب بخواهد در چارچوب منافع طرفين به حل مسائل فيمابين بپردازد جز شناخت علمي و واقعي و به دور از سياستزدگي چارهاي ندارد. رضايي با تأكيد بر اين مسئله كه اسلام و دموكراسي هيچ تناقضي با هم ندارند، گفت: احترام به حقوق بشر جزو متن اسلام است و در ايران، از مردم گرفته تا دولت و حاكميت همگي بر اين اصول واقفند اما شما با وجود نقض گسترده حقوق بشر در غرب ـ مانند همين قضيه اخير فرگوسن در امريكا ـ همواره با اهداف سياسي ما را متهم به نقض حقوق بشر ميكنيد.
وي با اشاره به اينكه ايران در امر مبارزه با تروريسم از ابتدا و بدون كوچكترين اغماضي فعال بوده است، افزود: مثلاً در مورد داعش كه تولد و ساماندهي آن بسيار شبيه القاعده است، ايران از ابتدا موضع روشن داشت ولي امريكا و ديگر كشورهاي غربي و حتي برخي دول مرتجع عربي تا زماني كه منافع مشخص خودشان تهديد نشد، از آنها عليه مردم و دولت سوريه و عراق حمايت مالي، معنوي، لجستيكي و نظامي كردند. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به عنوان شاهد مثالي بر گفتههاي خود به حضور دست كم 200 شهروند هلندي در صفوف تروريستهاي داعش اشاره كرد و گفت: بر مبناي محاسبات علمي اين تعداد حضور فعال به معناي همفكري حداقل 15 هزار نفر هلنديها با آنها در كشور هلند است. سفير هلند در تهران نيز در اين جلسه ضمن ابراز خوشحالي از اين ديدار گفت: من درباره بحث تحريمها و موضوع مذاكرات نظرات شما و مسئولان ايران را منتقل ميكنم و از ملاقات با شما ميفهمم كه مسئولان ايراني با وجود برخي اختلافنظرهاي داخلي، در مورد مسائل منطقهاي و بينالمللي اتفاق نظر دارند و اين براي من جالب است.
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]