تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815977490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عامل سکته قلبی و مغزی چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عامل سکته قلبی و مغزی چیست؟
رئیس انجمن سکته مغزی گفت: چنانچه فردی حدود ۲۰ سال به چربی،‌ قند یا فشار خون مبتلا باشد، احتمال دارد در یک آن دچار سکته مغزی یا قلبی شود.
محمدرضا قینی در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه سکته‌های مغزی و قلبی نقطه پایانی چند بیماری است، اظهارداشت: سکته‌های مغزی و قلبی بیماری‌های عروقی هستند که در نتیجه انسداد رگ‌ها ایجاد می‌شوند.

وی گفت: این بیماری‌ها ناشی از سالیان طولانی ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشارخون، چربی، قند خون، عدم استفاده از غذاهای سالم و مصرف سیگار است.

وی افزود: چنانچه این بیماری‌ها و شرایط آن حدود ۲۰ سال ادامه داشته باشد، احتمال دارد در یک آن فرد را دچار سکته مغزی یا قلبی کند.

متخصص داخلی مغز و اعصاب گفت: بهتر است افراد از میانسالی با کنترل فشار، چربی، قند خون و استفاده از غذاهای سالم و تحرک خود را بیمه کنند. در پزشکی به فشار خون کشنده خاموش می‌گویند زیرا به مرور زمان به سکته‌های مغزی و قلبی منجر می‌شود.

این نورولوژیست ادامه داد: از حدود میانسالی باید افراد فشار خون خود را هر چند وقت یک بار چک کنند، کنترل فشار خون کار سختی نیست و می‌توان آن را به راحتی با بهره‌گیری از یک دستگاه کوچک محاسبه کرد.

وی گفت: افراد عادی بهتر است هر چند ماه یکبار این کار را انجام دهند. افراد مرزی باید در فواصل زمانی نزدیکتر فشار خون خود را بررسی کنند زیرا امکان ابتلا به سکته‌ها وجود دارد، چنانچه فشار خون آنها ۲ بار متوالی بالا بود باید برای درمان مراجعه کنند.

وی افزود: فعالیت زیاد و کم کردن وزن می‌تواند در عدم ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی در کسانی که مرزی هستند موثر باشند.

رئیس انجمن سکته‌ مغزی ادامه داد: تست قند خون را می‌توان سالانه بررسی کرد، چنانچه فرد مستعد ابتلا به این بیماری‌ها است باید سبک زندگی خود را تغییر دهد مثلاً چنانچه سیگار می‌کشد مصرف آن را قطع کند و تحرک بدنی داشته باشد، لازم نیست حتماً به ورزش‌های سنگین بپردازد، پیاده‌روی ۳۰ دقیقه‌ای روزانه و ۵ بار در هفته پیشنهاد می‌شود.

این نورولوژیست با تأکید نسبت به مصرف غذاهای تازه گفت: بعضی غذاها مانند فست‌فودها چربی زیادی دارند، افراد باید حتی‌المقدور از مصرف این غذاها اجتناب کرده و میوه‌ها و غذاهای طبیعی و تازه را جایگزین آنها کنند.

رئیس انجمن سکته‌ مغزی تصریح کرد: دانشمندان معتقدند عروق ارگانهای بدن به تدریج در پی پیرشدن تنگ‌تر می‌شوند و خون رسانی به آنها کمتر شده، عضو دچار پیری می‌شود.

وی افزود: عدم مصرف مشروبات الکلی، ترک سیگار، بررسی فشار، قند و چربی خون و البته تحرک در کاهش ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی موثر است، چنانچه افراد فرصت پیاده روی روزانه را نیز ندارند بهتر است مسافت ۲ یا ۳ طبقه را پیاده بروند و از آسانسور استفاده نکنند.

این نورولوژیست گفت: استفاده از این روش‌ها روند پیری عروق را کمتر می‌کند و ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر نیز کمتر می‌شود.

متخصص داخلی مغز و اعصاب با بیان اینکه دیابت، فشار و چربی خون بیماری‌های شایعی هستند درباره داشتن زمینه ارثی و میزان ابتلا گفت: با توجه به شایع بودن این اختلالات در خانواده‌ها کسانی که در خانواده خود افرادی را دارند که در سنین پایین دچار این بیماری‌های شده‌اند یا بدتر از آن افرادی را دارند در سنین بین ۴۵ تا ۵۰ سالگی دچار یک نوع سکته مغزی یا قلبی شده‌اند بهتر است زودتر اقدامات تشخیصی و درمانی را انجام دهند.

رئیس انجمن سکته‌ مغزی با اذعان نسبت به شیوع چاقی در جهان و ایران اظهار داشت: امروز با یک اپیدمی چاقی در جهان و ایران مواجهیم، این موضوع به خصوص در سنین پایین و قبل از ۲۰ سالگی خطرناک‌تر است. چاقی در سنین جوانی خطرات بیشتری دارد و کنترل آن نیز سخت‌تر است. فردی که در حدود ۲۰ سالگی دارای اندام چاقی است خطر بالایی برای ابتلا به سکته‌های عروقی دارد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است از هر سنی جلوی چاقی گرفته شود و فرهنگ استفاده از مواد سرخ‌کردنی و آماده جای خود را به غذاهای خانگی و تازه دهد همچنین افراد از سریع خوردن غذا بپرهیزند و با آرامش بیشتری غذا را صرف کنند تا ضمن لذت با حجم کمی از غذا سیر شوند.




تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن