تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802965557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیوره، عامل لق شدن و افتادن دندانها |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پیوره، عامل لق شدن و افتادن دندانها
کد خبر: ۴۳۰۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸ - 30 August 2014


یک دندانپزشک رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان را عامل ابتلا به پیوره دانست و گفت:پیوره عامل لق شدن و افتادن دندان‌هاست.

به گزارش فارس، اکبر فاضل، دندانپزشک درباره بیماری‌های لثه تصریح کرد: بیماری‌های لثه بیماری‌هایی هستند که نسوج اطراف دندان را مبتلا می‌کنند. عامل این بیماری‌ها نیز باکتریایی، میکروبی است. این عوامل بیماری‌زا بر روی لثه و دندانی که پلاک غذایی وجود داشته باشد اجتماع می‌کنند زیرا این گونه مکان‌ها، محل مناسبی برای کشت میکروب و تکثیر آنهاست.

وی درباره لثه سالم توضیح داد: لثه سالم لثه‌ای است که محکم است و مانند پوست پرتغال تورفتگی هایی دارد. از نظر رنگ باید صورتی باشد بنابراین چنانچه رنگ لثه به سمت رنگ قرمز متمایل شد هشداری درباره آغاز مشکلات است.

فاضل افزود: البته در بعضی موارد ممکن است که بخشی از لثه قرمز باشد که عادی است اما اگر دیدید لثه با اندک اشاره‌ای دچار خونریزی شد یا لثه حالت تورم دارد یا پای دندان‌ها فضا وجود دارد باید با مسواک کردن لثه را به حالت عادی برگرداند.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: در ابتدای مسواک زدن لثه‌های بیمار ممکن است لثه‌ها خونریزی کند، این موضوع اصلاً نگران کننده نیست بلکه باید مسواک کرد تا این خون‌ها خارج شود چرا که این خون‌ها خون‌های عفونی و سیاهرگی است و اگر مرتب مسواک کنید خونریزی از بین می‌رود.

وی گفت: کشت میکروبی و تکثیر میکروب‌ها باعث تولید توکسین و سموم میکروبی می‌شود. این مواد بر عروق لثه‌ای تأثیر می‌گذارد و باعث التهاب می‌شود و سیستم ایمنی بدن نیز که در صدد دفاع از لثه است وارد کارزار می‌شود و این مسئله تورم و التهاب را بیشتر می کند. هر چه این تورم و التهاب بیشتر شود محل تجمع مواد غذایی و میکروبی بیشتری را ایجاد می‌کند و این سیکل ادامه پیدا می‌کند و التهاب بیشتر می‌شود.

فاضل افزود: علاوه بر مطالب ذکرشده وجود جرم پای دندان‌ها نیز می‌تواند عامل بیماری‌های لثه باشد. این جرم مواد معدنی بزاق دهان است که پای دندان‌ها می‌نشیند که در ابتدا به صورت نرم وجود دارد و در صورت انجام ندادن اقدامات بهداشتی دهان و دندان این جرم‌های نرم سخت و سفت شده و به‌صورت جرم پای دندان‌ها قرار می‌گیرد.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: مجموعه پلاک میکروبی و جرم‌ها باعث می‌شود که عفونت لثه‌ای تشدید شود و به دنبال آن استخوان اطراف ریشه دندان تحلیل رود یعنی بیماری لثه به دنبال شکل‌گیری مجموعه‌ای از عفونت لثه‌ای شامل میکروارگانیسم‌ها، میکروب‌های اسید دوست، پلاک میکروبی و جرم به وجود می‌آید که در مکان شکل‌گیری این مجموعه التهاب و تورم لثه را خواهیم داشت و در ادامه به صورت چرکی شدن لثه خود رانشان می‌دهد که این را پیوره می‌گویند.

وی گفت: از آنجا که لثه محافظ ریشه دندان است و ریشه دندان را احاطه کرده است اگر استخوان لثه تحلیل برود، نسبت طول تاج به ریشه تغییر می‌کند بنابراین طول تاج کلینیکی بیشتر خود را نشان می‌دهد، چنانچه در افراد مسن که دچار پیری هستند دندان‌هایشان بلندتر دیده می‌شود چرا که لثه تحلیل رفته است.

فاضل لق شدن دندان‌ها را یکی از عوارض تحلیل لثه توصیف و تصریح کرد: تحلیل لثه سبب لق شدن دندان‌ها می‌شود چرا که استخوان اطراف دندان تحلیل می‌رود بنابراین دندان خیلی راحت کشیده شده یا می‌افتد.

این دندانپزشک درباره پیشگیری از پیوره به‌عنوان یکی از بیماری‌های لثه گفت: باید با استفاده از مسواک و نخ دندان از شکل‌گیری پلاک غذایی- میکروبی روی دندان‌ها پیشگیری کرد و به این شکل از تجمع میکروب‌ها یا شکل‌گیری کلونی میکروب‌ها پیشگیری کنیم و در نتیجه نخواهیم گذاشت میکروبی رشد کند و عفونتی شکل بگیرد.

وی درباره دفعات لازم برای مسواک زدن تأکید کرد: با مسواک زدن به دفعات 3 بار در روز و استفاده از نخ دندان به اضافه استفاده از دهانشویه و در کل رعایت بهداشت دهان و دندان و در صورت نبود این موارد با استفاده از آب نمک و تغییر PH دهان، خواهیم توانست محیط را برای رشد پلاک میکروبی ناامن کنیم و به سلامت دندان‌هایمان کمک کنیم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن