پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850980321
رسانه ملی دنبال شکاف بین دولت و ملت است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رسانه ملی دنبال شکاف بین دولت و ملت است
صداوسیما در هشت سال دولت قبل که من آنرا ایام جفا میخوانم؛ به بلندگویی یکطرفه برای تبلیغات دولت تبدیل شد/ این رسانه به اجبار؛ اخبار دولت را بیان میکند اما طوریکه ایجاد شک و شبهه در مردم کند/ دارند از بدبینی تاریخی ایرانی نسبت به دولت سوءاستفاده میکنند و سوار بر موج میشوند.
آفتاب: رسانه ملی وظیفه دارد یک رابطه دوطرفه بین دولت و ملت ایجاد کند. ایجاد امید اجتماعی بین مردم و قشر جوان با جامعهای که در آن زندگی میکنند از وظایف این رسانه است رسانهی ملی ما درحال حاضر سعی دارد یک شکاف بین دولت و ملت ایجاد کند.
سیدمحمدامین قانعیراد(جامعهشناس و عضو انجمن جامعهشناسی ایران، رئیس انجمن جامعهشناسی ایران و عضو هئیت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور) با اشاره به اینکه باید بحث را تئوریکتر کنیم و بگوییم رسانه ملی در واقع کارکردش چیست؛ گفت: باید بدانیم کارکرد رسانه ملی نسبت به دولت و ملت چیست. کار این رسانه باید جهتگیری توسعهگرانه و پیوند بیشتر بین ملت و دولت باشد. گاهی وقتها میتواند عامل تبلیغات دولت هم باشد. نمیگویم باید چنین نقشی را بازی کند اما تقویت دولت و ملت و منعکس کردن صدای دولت برای ملت و برعکس وظیفه صداوسیماست.
وی ادامه داد: رسانه ملی وظیفه دارد یک رابطهی دوطرفه بین دولت و ملت ایجاد کند. ایجاد امید اجتماعی بین مردم و قشر جوان با جامعهای که در آن زندگی میکنند از وظایف این رسانه است اما رسانه ملی ما درحال حاضر سعی دارد یک شکاف بین دولت و ملت ایجاد کند. صداوسیما در هشت سال دولت قبل که من آنرا ایام جفا میخوانم؛ هرکاری دولت کرد برایش تبلیغ کرد. رسانه ملی تبدیل شده بود به بلندگویی یکطرفه برای تبلیغات دولتی بدون نظریات مردم. همه برنامهها تبلیغ دولت بود آنهم در دورانی که خسارتهای اقتصادی، اداری، سیاسی و علمی بر ما تحمیل شده بود. کشور از نظر اقتصادی ضررهای هنگفتی کرد. بیبرنامگی اقتصادی؛ ثروت ملی را به باد داد. فساد اقتصادی رخ داد و بسیاری اتفاقات دیگر که هیچکدام در صداوسیما منعکس نشد.
قانعیراد با بیان این موضوع که سیستم اداری خشن کارایی نداشت و سازمان بودجه منحل شد؛ گفت: در آن دوران جفا رضایت از نظام اداری وجود نداشت. در زمینه دانشگاهها مشکلاتی وجود داشت که رسانه ملی در مقابل آن واکنشی نشان نداد. باید در رسانه نشستهایی صورت میگرفت و عملکرد صداوسیما توسط اقتصاددانان و جامعهشناسان به نقد و بررسی گذاشته میشد. انجمنهای علمی و نهادهای مدنی شناسنامهدار نسبت به عملکرد دولت نقدهایی داشتند که مجال بیان پیدا نشد. حالا مردم به دولت امیدوار شدند اما کاری که اینبار رسانه ملی انجام میدهد؛ ایجاد ناامیدی و شکاف بین ملت و دولت بجای میدان دادن و بازتاب این امید در سطح جامعه است.
وی اظهار داشت: صداوسیما وارد یک موضعگیری سیاسی شده است. بنابه ضرورت و اجبار؛ اخباری از دولت را بیان میکند اما به گونهای که ایجاد شک و شبهه در دل مردم میکند. رسانه باید در خدمت ملت- دولت باشد. اما میبینیم که نه با ملت همدلی دارد و نه با مردم. نه به کار مردم میآید نه به کار دولت. با هیچکدام همراه نیست. پس ارزش رسانه ملی در چیست؟
این جامعهشناس با اشاره به این موضوع که در این چند سال اخیر؛ باندهایی شکل گرفته و قدرت پیدا کردهاند؛ گفت: متأسفانه این باندها دارای منابع مالی هم شدند. نفوذشان در رسانه ملی بسیار زیاد و اعمالنظرشان روی محتوای برنامهها شدید شده است. از طرفی دولت میخواهد رانتها را کاهش دهد، کارآفرینی کند و امکانات دانشگاهها را در اختیار همه جوانان قرار دهد و از طرف دیگر این باندهای قدرت از رانتهای اقتصادی تغذیه میکنند و در مقابل عملکرد دولت نگرانند. دچار فساد اقتصادی شدهاند. این بعید نیست با نفوذی که دارند بخواهند پایگاه دولت را تضعیف کنند و یکطرفه برنامههایی بسازند و از این نقطه ضعف تاریخی ما ایرانیها که بدبینی ملت نسبت دولت است؛ استفاده کنند.
این کارشناس اضافه کرد: مردم سالها نسبت به دولت ناامید بودند برای همین در انتخابات اخیر شرکت کردند اما با این روش بار دیگر بعداز مدتی ناامید میشوند و میگویند اینهم که همان شد! دولت خودش میگوید برای حل مشکلات پیش آمده سالها وقت نیاز است.
قانعیراد افزود: دارند از این بدبینی ایرانی نسبت به دولت سوءاستفاده میکنند و سوار بر موج میشوند. این فرهنگ مانع توسعه است. با این فرهنگ ملت- دولت ایجاد نمیشود. جامعه نمیتواند به طرف توسعه پیش برود. به نظرم صداوسیما فرصتطلبی میکند. این فرصتطلبی و دست گذاشتن روی نقطه ضعف جامعهی ایران است که بتوانند در بازار رقابت، پیروز باشند. با این کار به شکلگیری حاکمیت ملی و شکلگیری یک نظام سیاسی درست ضربه میزنند. اگرچه با این کار زیر پای خودشان را خالی میکنند. تقویت این حس باید از طریق یک نظام رسانهای و آموزشی دگرگون شود و مردم به سمت امید بروند. نه امیدهای توخالی، امیدهایی که مبتنی بر برنامههای مبهم است. قرار نیست این برنامهریزی چندماهه به نتیجه برسد.
وی ادامه داد: صداوسیما خودش هم میداند که به مردم دروغ میگوید. میگفتند در عرض 9 ماه توسعهی علمی متوقف شد. دستکم یک یا دوماه طول کشید تا فرجیدانا کارش را شروع کند، چند ماه آخر هم که او را درگیر جنگ روانی استیضاح کردند. فرجیدانا فقط چند ماه فرصت کار داشت. صداوسیما به مردم میگوید در عرض این چند وقت فرجیدانا نتوانسته توسعهی علمی را بالا ببرد. همه میدانیم که این کارها به زمان نیاز دارد و نتیجه این کارها چند سال دیگر خودش را نشان میداد. درحال حاضر دانشگاهها در فضای انفعال و افسردگی هستند و حتی فرجیدانا نتوانست دانشگاه را سرحال بیاورد و آن فضای مرده را عوض کند. این کار مستلزم 2 یا 3 سال کار بود.
رییس انجمن جامعهشناسان ایران گفت: رسانهای که در خدمت ملت- دولت نباشد؛ کاراییاش را از دست میدهد. صداوسیما به طرف یک کارکرد جناحی میرود. این تحت تأثیر باندهای اقتصادی است. صداوسیما روی نقطه بدی دست گذاشته که همان بدبینی تاریخی ملت ماست که درنهایت نه تنها به دولت که به کل نظام سیاسی ضربه میزند. اینها باید بدانند اگر رقیب را کنار بگذارند به گونهای نظام را به چالش میکشند.
قانعیراد با اشاره به این موضوع که دولت میتواند برای خودش رسانهای داشته باشد که از طریق آن حرفهای خودش را بزند؛ گفت: ما شبکههای رادیویی و تلویزیونی زیادی داریم. چه اشکالی دارد که دولت هم یک رسانه داشته باشد؟ قرار بود صداوسیما بین قوای مقننه، قضاییه و مجریه تعادلی ایجاد کند. این همان نگرانیای بود که قبل از انقلاب با آن مواجه بودیم. رسانه در خدمت تبلیغ ایدئولوژی خاصی بود. بعداز انقلاب گفتند شورای نظارت که از اعضای همین سه قوه بودند را پایهگذاری میکنیم که باعث شود این سه قوه عملکرد درست داشته باشند. اما امروز میبینیم که اینگونه نیست.
او ادامه داد: اگر به دولت اعتماد دارید اجازه دهید که یک رسانه برای دولت تشکیل دهد که در آن حرفهایش را بزند و کسانی که نقد سازنده دارند؛ بیایند و نقدشان را بیان کنند. میدانیم که پنجاه درصد مردم صداوسیما را نگاه نمیکنند و به ماهوارهها روی آوردهاند. از این پنجاه درصدی هم که نگاه میکنند بیش از پنجاه درصد ناراضی هستند. همه احساس نارضایتی میکنند چراکه رسانهی ملی وظیفه خودش را به خوبی انجام نمیدهد. بودجهی بسیار گزافی پشت این شبکهها هست اما متأسفانه هیچکس کارکرد صداوسیما را ارزیابی نکرده. نه اینکه چند تا فیلم یا سریال پخش شده؛ باید بیاییند اثربخشی صداوسیما را ارزیابی کنند و تأثیر آن را در جهت گام برداشتن به سمت توسعه مورد بررسی قرار دهند.
قانعیراد با اشاره به این موضوع که رسانه هدفش ایجاد ارتباط بین دولت و ملت است؛ گفت: وظیفهی رسانه ملی ایجاد روحیه کار ونشاط، افزایش انگیزه بری تولید ملی و فرهنگی، ایجاد رضایت از زندگی، افزایش سلامت روانی و آرامش مردم است. باید بر این اساس صدا و سیما را ارزیابی کنیم. اما امروز شاهدیم که رسانه ملی به دنبال شکاف انداختن بین ملت و دولت است. کدام نهاد مستقلی صداوسیما را ارزیابی کرده؟ چند درصد از مخاطبین از صداوسیما رضایت دارند؟ برآورد من این است که بیش از بیست درصد از عملکرد صداوسیما راضی هستند. یک نهاد مستقل باید این ارزیابی را انجام دهد و ببیند که آیا این رضایت ملی از رسانه تأمین میشود یا نه؟ آیا این رسانه در خدمت توسعه قرار دارد یا نه؟ به نظر میآید صداوسیما جهت ضدتوسعه را پیش گرفته. به فرآیند ایجاد همگرایی و همبستگی ضربه میزند و یک حرکت سالم را دچار اختلال میکند.
وی افزود: یکی از پایگاههای اساسی دولت طبقه متوسط است. با استیضاح وزیر علوم و نقد و تخریب وزیر فرهنگ که در پیش گرفتهاند؛ میخواهند طبقه متوسط را از دولت بگیرند. مردم به این دولت رای دادهاند و اینها میخواهند حمایت مردم را از دولت بگیرند. فکر میکنند مردم این تفکر را باور میکنند و فقط گوش به حرف و اندیشه آنها میدهند. اما با این کار فقط مردم دچار یک انفعال میشوند که این به خود صداوسیما هم لطمه میزند. امید ملی موتور اصلی پویایی در جامعه است. با این کار میخواهند این موتور محرک را خاموش کنند. سوال من این است که چرا انگیزه و امید را کاهش میدهید؟ چرا امید را به یأس تبدیل میکنید؟ چرا در دورهی قبل با آن شرایط بحرانی این کار را نمیکردید؟
قانعیراد ادامه داد: این روش تزریقی که صداوسیما در پیش گرفته روشی ناصحیح است. هرجا خواست امید میدهد، هرجا خواست ناامیدی را به مردم تزریق میکند. یک رسانه یکطرفه که گمان میکند میتواند با فرهنگ مردم بازی کنند یا فرهنگسازی کنند. باید بدانند که با این کار به مردم، دولت و نظام ضربه میزنند. صداوسیما باید روی نقاط قوت بایستد و امید ملی را تقویت کند.
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
اولین پس لرزه های شکست صهیونیستها به دنبال دولت ائتلاف ملی/ تغییرات در کابینه نتانیاهو
اولین پس لرزه های شکستصهیونیستها به دنبال دولت ائتلاف ملی تغییرات در کابینه نتانیاهوبا پذیرش شکست توسط رژیم صهیونیستی اولین پس لرزه های آن با اظهار نظر تنی چند از شخصیت های صهیونیستی برای ایجاد تغییراتی در ترکیب کابینه ائتلافی نتانیاهو آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس در حالیکه حبذرپاش:تریبون رسانه ملی یکطرفه دست دولت است/چرا میگویند دولت رسانه ندارد
بذرپاش تریبون رسانه ملی یکطرفه دست دولت است چرا میگویند دولت رسانه ندارد دولت در کنار 30 – 40 روزنامه حامی و دهها سایت و خبرگزاری برخی از شبکههای ماهوارهای که از سیاستهای دولت دفاع جانانه میکنند در صدا و سیما هم به صورت مداوم در حال برقراری ارتباط با جامعه است با مظلومنزیباکلام: ضرغامی و جناح پشتیبان او تنها 4 میلیون پایگاه مردمی دارند /رسانه ملی به اصولگرایان تندرو نزدیکتر اس
زیباکلام ضرغامی و جناح پشتیبان او تنها 4 میلیون پایگاه مردمی دارند رسانه ملی به اصولگرایان تندرو نزدیکتر است شجاعیکیاسری صداوسیما چیزی برای دولت کم نگذاشته صادق زیباکلام معتقد است رسانه ملی بیشتر به طیف تندروهای اصولگرا نزدیک است به گزارش نامه نیوز حسن روحانی از صداوسیمامنابع دولتی سوریه اعلام کردند وزرای خارجه، دفاع و آشتی ملی در کابینه جدید سوریه تغییر نمیکنند
منابع دولتی سوریه اعلام کردندوزرای خارجه دفاع و آشتی ملی در کابینه جدید سوریه تغییر نمیکنندبرخی از منابع دولیت سوریه از عدم تغییر در وزارتخانههای امور خارجه دفاع و آشتی ملی خبر دادند به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه الاخبار به نقل از منابع دولتی سوریه اعلام کرد که کابینه جدیددولت و رسانه ملی |اخبار ایران و جهان
دولت و رسانه ملی یک ویژگی مهم دیگر یک برنامه برای پخش در آنتن ملی حقیقی بودن آن است از بعضی برنامههای تخیلی و کارتونی که بگذریم این یک شرط و اصل مهم است و باید رعایت شود و اگر خلاف آن به مخاطب تحمیل شود دلزدگی و قهر با رسانه فرجام محتوم این کار است کد خبر ۴۲۸۸۳۷ تاریخ انترسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را تبیین کند/ اجرای قانون اساسی برای خیلی ها خوشایند نیست
استانها شمال اردبیل روحانی رسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را تبیین کند اجرای قانون اساسی برای خیلی ها خوشایند نیست اردبیل – خبرگزاری مهر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت دست تنهاست تاکید کرد که رسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را تبیین کند و خدمات دولت را برای مردم بگوید به گرای مردم و دولت به صدا و سیما تحمیل شده/ رسانه ملی باب کیف افراطگراهاست
رای مردم و دولت به صدا و سیما تحمیل شده رسانه ملی باب کیف افراطگراهاست چیزی که در رسانه ملی ارائه میشود باب کیف افراطگراهاست دیدیم این نوع تبلیغات در انتخابات روی چهار میلیون هم اثر نگذاشت صدا و سیما همراه جریانها و گروههایی است که مخالف عادیسازی و روالمند شدن امور جضرغامی در جمع همکارانش: همکاری رسانه ملی و دولت گسترده و اثربخش است
ضرغامی در جمع همکارانش همکاری رسانه ملی و دولت گسترده و اثربخش است فرهنگ > تلویزیون - ایسنا نوشت سیدعزتالله ضرغامی گفت رسانه ملی از همه ظرفیتهای خود برای موفقیت دولت و تحقق وعدههای داده شده استفاده خواهد کرد سیوهشتمین نشست افق رسانه با حضضرغامی: موفقیت دولت؛ موفقیت نظام است/ ظرفیت رسانه ملی در خدمت دولت
ضرغامی موفقیت دولت موفقیت نظام است ظرفیت رسانه ملی در خدمت دولترییس سازمان صداوسیما گفت موفقیت دولت موفقیت نظام است و رسانه ملی همانگونه که در انتخابات ریاست جمهوری حداکثر تلاش خود را برای برگزاری انتخابات پر شکوه و دشمن شکن به کار گرفت با همه ظرفیت خود برای موفقیت دولت وبذرپاش در تذکر آییننامهای: تریبون رسانه ملی یکطرفه دست دولت است/چرا میگویند دولت رسانه ندارد
بذرپاش در تذکر آییننامهای تریبون رسانه ملی یکطرفه دست دولت است چرا میگویند دولت رسانه نداردعضو هیات رئیسه مجلس گفت دولت در کنار 30 – 40 روزنامه حامی و دهها سایت و خبرگزاری برخی از شبکههای ماهوارهای که از سیاستهای دولت دفاع جانانه میکنند در صدا و سیما هم به صورت مداومموفقیت دولت موفقیت نظام است/ ظرفیت رسانه ملی در خدمت دولت
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون ضرغامی مطرح کرد موفقیت دولت موفقیت نظام است ظرفیت رسانه ملی در خدمت دولت رییس سازمان صداوسیما رسانه ملی طی سخنانی موفقیت دولت را موفقیت نظام دانست و بیان کرد که از همه ظرفیتهای خود برای موفقیت دولت و تحقق وعدههای داده شده استفاده خواهد کرد بهگزارش فارس از متن و حاشیه جلسه امروز خانه ملت؛ آمار کمسابقه کرسیهای خالی پارلمانی در روز تجلیل از رسانه ملی
گزارش فارس از متن و حاشیه جلسه امروز خانه ملت آمار کمسابقه کرسیهای خالی پارلمانی در روز تجلیل از رسانه ملیآمار کمسابقه تاخیرکنندگان در جلسات علنی مجلس قدردانی 193 نماینده مجلس از رسانه ملی الزام دولت به انجام اقدامات لازم برای دائمی شدن قانون استخدامی ناجا از اهم اخبار امروزبین مسئولان حوزه کتاب و رسانه ملی، یک پل ارتباطی وجود ندارد/ صداو سیما کتابهای دیده نشده را معرفی کند
فرهنگ و ادب بازار نشر تبلیغ کتاب در رسانه ملی-2 بین مسئولان حوزه کتاب و رسانه ملی یک پل ارتباطی وجود ندارد صداو سیما کتابهای دیده نشده را معرفی کند مدیر انتشارات آهنگ قلم گفت مشکل اینجاست که بین دستاندرکاران حوزه کتاب و رسانه ملی یک پل ارتباطی وجود ندارد و مسئله دیگر ایناعتراض روحاني به رسانه ملي در اردبيل چرا خدمات دولت را تبيين نميكنيد؟
اعتراض روحاني به رسانه ملي در اردبيل چرا خدمات دولت را تبيين نميكنيد رئيسجمهور با بيان اينكه دولت دست تنهاست تأكيد كرد كه رسانه ملي حاضر نيست خدمات دولت را تبيين كند و خدمات دولت را براي مردم بگويد رئيسجمهور مسئول اجراي قانون اساسي استحسن روحاني ظهر پنجشنبه در ادامهنخبگان جامعه ايثارگري در رسانههاي ملي و بينالمللي معرفي ميشوند
۵ شهريور ۱۳۹۳ ۱۵ ۳ب ظ نخبگان جامعه ايثارگري در رسانههاي ملي و بينالمللي معرفي ميشوند مدير کل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان خراسان رضوي گفت نخبگان و دارندگان رتبههاي برتر علمي جامعه ايثارگري خراسان رضوي توسط رسانههاي ملي و بينالمللي معرفي ميشوند به گزارش خبرگزاري مووزارت ارتباطات بدنبال تصدی گری نیست/ آذربایجان شرقی پایلوت اجرای شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک
استانها شمال آذربایجان شرقی واعظی وزارت ارتباطات بدنبال تصدی گری نیست آذربایجان شرقی پایلوت اجرای شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک تبریز – خبرگزاری مهر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت این وزارتخانه بدنبال افزایش تصدی گری خود نیست و از ورود بخش خصوصی به حوزه ارتباطات حشجاعیکیاسری: سطح پوشش خدمات دولت در رسانه ملی مطلوب است
نبض سیاست شجاعیکیاسری سطح پوشش خدمات دولت در رسانه ملی مطلوب است نماینده قوه مقننه در شورای نظارت بر عملکرد صداوسیما گفت عملکرد رسانه ملی در پوشش خدمات دولت در سطح قابل قبولی بوده که میتوان گفت سطح پوشش خدمات قوه مجریه به نسبت قوای دیگر بسیار بالاست سید رمضان شجاعی کیاسری در-