تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832989626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فتنه چرا بايد خط قرمز باشد؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: فتنه چرا بايد خط قرمز باشد؟
با پايان يافتن شرايط غبارآلود فتنه 88 پس از گذشت چند ماه از انتخابات دهم رياست جمهوري و بازگشت آرامش به كشور، فتنه و گردانندگان آن به خواست ملت تبديل به خط قرمزي شدند كه اين خط قرمز، ‌در قامت چراغ خطري است كه بايد پشت آن توقف شود.
نویسنده : علي رضائي 


با پايان يافتن شرايط غبارآلود فتنه 88 پس از گذشت چند ماه از انتخابات دهم رياست جمهوري و بازگشت آرامش به كشور، فتنه و گردانندگان آن به خواست ملت تبديل به خط قرمزي شدند كه اين خط قرمز، ‌در قامت چراغ خطري است كه بايد پشت آن توقف شود.

در طول اين سال‌ها براي همگان ثابت شد كه عبور از اين خط قرمز نه تنها بي‌توجهي به خواست ملت است و با واكنش مردم مواجه مي‌شود كه اين عبور به منزله نزديك شدن به گردابي است كه اگر عمق گيرد، دولت و ملت را به درون خود مي‌كشد.

رهبر معظم انقلاب هم كه پيش از اين بارها و بارها نسبت به اين خطر و خط قرمز هشدار داده بودند، در ديدار اخيرشان با اعضاي هيئت دولت بار ديگر به اين موضوع اشاره كردند و فرمودند: «مسئله فتنه و فتنه‌گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است كه آقايان وزرا بايد همان‌گونه كه در جلسه رأي اعتماد خود بر فاصله‌گذاري با آن تأكيد كردند، همچنان بر آن پايبند باشند.»

اينك براي آنكه بيشتر اين خط‌ قرمز را بشناسيم و بدانيم كه چرا بايد از آن فاصله گرفت، خطراتي كه فتنه 88 طي چندين ماه، ملت، دولت، كشور و نظام اسلامي را تهديد مي‌كرد، يادآوري مي‌شود تا براي برخي كه شايد همچنان به اين باور نرسيده‌اند، ذهنشان به واقعيت نزديك شود.

عوارض ماندگار فتنه
بزرگ‌ترين خطري كه فتنه 88 در كشور به جاي گذاشت، ريشه دواني تفكراتي بود كه همواره با انديشه‌هاي گردانندگان فتنه‌ آبياري مي‌شود؛ تفكراتي كه نشئت گرفته از توهمات است و در چارچوب يك راهبرد غلط سعي دارد براي اثبات خود و جريان خود، تمام رقبا و اطرافيان را متهم كند. صاحبان اين تفكرات در ساخت اين اتهامات و پرونده‌سازي‌ها تا جايي پيش مي‌روند كه بدون ارائه هيچ سند و مدركي همچون مدعيان سال 88، ‌تمام اصول و مباني را زير سؤال مي‌برند و در نهايت مي‌كوشند هر آنچه را كه در تخيلات خود مي‌بينند، به منصه ظهور برسانند.

ظلم تاريخي به نظام
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ظلم‌هاي زيادي از سوي برخي داخلي‌ها و خارجي‌ها در حق ملت و دولت ايران روا شد كه هر كدام از آنها در جاي خود قابل بررسي و پردازش است. فتنه 88 اما ظلمي عميق‌تر از بسياري از ظلم‌هاي گذشته بود كه از يك سو قصد رونمايي از شيوه ديكتاتوري خياباني براي رسيدن به اهداف سياسي و ختم انتخابات و مردم سالاري ديني را در كشور داشت و از سوي ديگر خطراتي براي كشور ايجاد كرد كه نابودكننده بسياري از اندوخته‌ها به شمار مي‌رفت.

شكستن وحدت مردم و ايجاد شكاف بين نيروهاي انقلاب از جمله آن موارد است كه ثمره اعتماد چندين ساله به نظام جمهوري اسلامي بود و بخشي از آن براي چند ماه روي شعله‌هاي فتنه 88 در حال سوختن بود. «شورش عليه جمهوريت»، رويه‌اي كه اگر ادامه مي‌يافت، اقتدار نظام به چالش كشيده مي‌شد و از اين پس طي هر مرحله از انتخابات، بايد منتظر ديكتاتوري خياباني فتنه‌گران براي ريختن خون‌هاي بي‌گناه روي زمين مي‌مانديم.

طراحي آگاهانه
نكته مهمي كه در اين بين بسيار حائز اهميت است، وجود طراحي‌هاي آگاهانه در مسير فتنه 88 از سوي گردانندگان بود. آنچنان كه آنها از شكست خود در انتخابات آگاه و مطلع بودند اما با يك طراحي آگاهانه درصدد جبران شكست برآمدند؛ البته جبراني از جنس برهم زدن نظم و امنيت و به آتش كشيدن صحنه انتخابات و ابطال رأي مردم! در اين طراحي كه با عقبه و پشتيباني خارجي همراه بود، آنها هر چند كه به اهداف خود نرسيدند اما هزينه‌هاي سنگيني روي دست نظام گذاشتند از جمله آنكه در خيابان‌هاي تهران به نفع اسرائيل و امريكا شعار داده شد، حرمت قانون شكسته شد، دشمنان انقلاب شاد شدند، زمينه تحريم‌هاي جديد عليه نظام فراهم شد، ادعاهاي ضد حقوق بشري عليه ايران تشديد شد و مباني و اصول انقلابي و ديني مورد توهين و اهانت قرار گرفت.

نه عذرخواهي، نه پشيماني
مسئله ديگري كه همچنان خطر فتنه و فتنه‌گران را باقي گذاشته است، بقاي عوامل فتنه 88 بر ادعاهاي پوچ و بدون سند و مدركشان است كه همچنان مي‌كوشند از هر فرصتي براي ادامه راه قانون‌شكني و شورش عليه جمهوريت نظام استفاده كنند. اين عده حتي پس از آنكه دروغ‌هايشان براي مردم رو شد و افكار عمومي به حقايق پس از انتخابات دهم رياست جمهوري آگاه شدند، باز هم حاضر به پذيرش خطا و اشتباه خود در مسير انتخابات و قدرت نبودند و نيستند و هنوز پس از گذشت چند سال از آن حوادث، بدون ذره‌اي پشيماني از اشتباهات آشكار خود، در تلاشند تا با نفوذ در ادارات و دستگاه‌هاي دولتي، جاي پاي تازه‌اي براي فتنه باز كنند تا شايد روزگاري در آينده، طراحي آگاهانه خود (كه در سال 88 با شكست مواجه شد) را به نتيجه نهايي دلخواه برسانند.

فتنه مساوي با اصلاح‌طلبي نيست
با توجه به اين موارد كه همگي خطر فتنه‌گران را ثابت مي‌كند و ضرورت توجه و دقت براي فاصله‌گيري از خط قرمز فتنه را نشان مي‌دهد، اما يادآوري اين نكته قابل‌توجه است كه فتنه با اصلاحات تفاوت دارد و دور از انصاف است اگر تمام اصلاح‌طلبان را زير چتر فتنه نشان دهيم. هر چند كه در آن ايام برخي از اصلاح‌طلبان، با اقدام يا سكوت معنادار خود از حوادث پيش آمده حمايت مي‌كردند، اما فتنه مساوي با اصلاح‌طلبي نيست.

فتنه مرتبط با تجديدنظرطلباني است كه عقبه خارجي دارند و از هر فرصتي حتي براي ضربه زدن به اصلاحاتي كه حامي نظام است هم استفاده مي‌كنند. بنابراين كسي مخالف حضور اصلاح‌طلبان حامي نظام و انقلاب در پست‌هاي دولتي نيست و آنچه بايد از آن فاصله گرفت، ‌خط قرمزي است كه ثمره تفكرات تجديدنظرطلبانه عده‌اي فريب خورده عليه انقلاب اسلامي است و بعضاً با حضور در دستگاه‌هاي اداري مي‌كوشند بر رفتارهاي خلاف قانون خود تأكيد كنند؛ رفتارهايي كه در سال 88 هزينه‌هاي زيادي بر نظام جمهوري اسلامي تحميل كرد و تدبير و اميد حكم مي‌كند كه براي جلوگيري از تكرار آن حوادث و هزينه‌ها، از صاحبان آن رفتارها در حال و آينده دوري شود.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن