تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868216786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ممنوعیت واردات برنج توسط نهادهای دولتی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ممنوعیت واردات برنج توسط نهادهای دولتی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تولید ۷ میلیون تن گندم در کشور گفت: در صورت ادامه این روند کشور سال آینده از واردات گندم بی‌نیاز می‌شود.
تسنیم: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تولید ۷ میلیون تن گندم در کشور گفت: در صورت ادامه این روند کشور سال آینده از واردات گندم بی‌نیاز می‌شود.

محمدرضا نعمت‌زاده دقایقی پیش در حاشیه بازدید از شرکت فولاد البرز ایران در جمع خبرنگاران اظهارکرد: امیدواریم حمایت از تولیدات داخلی روند افزایشی داشته باشد و بتوانیم در بخش کشاورزی به توفیقات بیشتری دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه صنعت فولاد کشور روند روی به رشدی را سپری می‌کند افزود: قبل از زمستان امسال شاهد افتتاح واحد نورد فولاد با 1.4 میلیون تن ظرفیت در بازار داخل و صادرات در استانهای مازندران خواهیم بود.

نعمت‌زاده افزود: امروز صاحبان صنایع و شرکتهای صنعتی در سراسر جهان علاوه بر اینکه بر وظایف خود عمل می‌کنند وظیفه اجتماعی دارند.

وی با بیان اینکه  هرچه بر تعداد صنعتگران کشور افزده شود مسئولت کشور رشد پیدا می‌کند گفت: ایجاد اشتغال در واحدهای صنعتی نوعی عبادت بوده و باید از صنعتگر اشتغالزا حمایت کرد.

وی در بازدید از صنعت فولاد در شهرستان میاندرود استفاده از افراد بومی را خواستار شده است افزود: باید در این واحد تولیدی بیشتر از توان تولیدات داخلی برای ساخت تجهیزات آن استفاده کرد.

نعمت‌زاده با بیان اینکه امروز طراحی مهندسی و تجهیزات صنعتی این حوزه رشد و توسعه یافته است گفت: تجهیزات مهندسی صنعت کشور رشد یافته است. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه حافظان طبیعت با صنعت نزدیکتر شوند افزود: باید به صنعتگر اعتماد کرد چرا که بسیاری از صنعتگران کشور با ایجاد صنایع سخت در جوار واحدهای تولیدی خود کمک شایان توجهی به محیط زیست کردند. 

نعمت‌زاده با بیان اینکه مسئولیت تنظیم بازار و سیاستگذاری برای تولید محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی تفیذ شده است افزود: واردات برابر مقررات قانون صادرات و واردات انجام می‌شود.

وزیر صنعت با بیان اینکه واردات برنج هم اکنون توسط شرکتهای دولتی ممنوع شده است افزود: شرکت بازرگانی دولتی هیچ برنج خارجی را وارد کشور نکرده و اگر برنج خارجی وجود داشته باشد موجودی انبارهای این شرکت از گذشته است. 

نعمت‌زاده تصریح کرد: دستور دادیم در فصل برداشت محصولات کشاورزی جلوی واردات این محصولات گرفته شود. 

وی با بیان اینکه نحوه عرضه محصولات کشاروزی برعهده وزارت جهاد کشاورزی است گفت: هم اکنون سالانه 300 هزار تن برنج در کشور نیاز داریم که در صورت حمایت از تولید داخل می‌توانیم جلوی خرید برنج خارجی را بگیریم.

وی در عین حال از نبود الگوی مصرف صحیح در بین خانوارهای ایرانی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه اکنون مصرف برنج در بین مردم به صورت بهینه نبوده و همین امر سبب می‌شود تا با اسراف در این محصول استراتژیک همچنان وارد کننده باشیم.

وزیر صنعت گفت: باید با حمایت از تولیدکننده داخلی و ارتقای برنج داخلی سهم صادرات برنج استانهای شمالی را در منطقه ارتقا دهیم. 

وی با بیان اینکه سال زراعی امسال با کم آبی جدی مواجه بودیم افزود: علی‌رغم کم‌آبی بیش از50 درصد در تولید گندم در کشور رشد داشتیم.

وی با بیان اینکه اجازه واردات محصولات برنج و گندم در فصل برداشت را نمی‌دهیم گفت: هم‌اکنون بیشترین واردات محصولات کشاورزی برنج است که باید با مدیریت صحیح در مصرف و حمایت از تولید داخل جلوی واردات این محصول را بگیریم.

وزیر صنعت قرار است تا دقایقی دیگر با حضور در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری از روند نمایشگاه بین‌الملل بازدید کند.

وی قرار است عصر امروز از کارخانه سیمان کیاسر نیز بازدید داشته باشد. 






تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن