تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871277721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رونمایی از کتاب «یادگاران 24» طاهری: «شهید رجبی» از چهره‌های اخلاق‌مدار جنگ بود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رونمایی از کتاب «یادگاران 24»
طاهری: «شهید رجبی» از چهره‌های اخلاق‌مدار جنگ بود
محسن طاهری در مراسم رونمایی از کتاب «یادگاران 24» ضمن تقدیر از شهید رجبی به واسطه اخلاق نیکو او را فردی اخلاق‌مدار در جنگ دانست.

خبرگزاری فارس: طاهری: «شهید رجبی» از چهره‌های اخلاق‌مدار جنگ بود



به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم رونمایی از کتاب شهید غلامعلی رجبی(جندقی) عصر امروز  در خبرگزاری تسنیم با حضور محسن طاهری رئیس خانه مداحان، سیداحمد معصومی‌نژاد نویسنده کتاب، حسن جلیل‌زاده از دوستان و اقوام شهید و خانواده این شهید  برگزار شد.  

  * طاهری: شهید رجبی از چهره‌های اخلاق‌مدار جنگ بود محسن طاهری رئیس خانه مداحان که از دوستان شهید نیز محسوب می‌شود به موضوع اخلاق اشاره و توضیح داد: شهید رجبی از چهره‌های اخلاق‌مدار جنگ بود که این روحیه نه تنها در ایام دفاع مقدس که کم و بیش در همه صحنه‌ها و عرصه‌هایی در خدمت او بودیم،‌ مشخص بود،‌ ایشان در همه عرصه‌ها حضوری کارساز و بی ریا داشت. دنبال نام و نشان نبود و خداوند نیز اینگونه آدم‌ها را گلچین می‌کند. وی افزود: این شهید شاگردان بسیار خوبی را در مکتب خود پروراند،‌ پدر وی نیز حاج آقا رجبی از چهره‌های شاخص فرهنگی بود و در مدرسه علوی فعالیت می‌کرد،‌ برادران این شهید نیز همگی در عرصه فرهنگی مشغول بودند. مهمترین شاخصه کار فرهنگی اخلاق است که سیره انبیاء(ع) و اهل بیت(ع) نیز بوده است، آنها با این سیره به دنبال جذب انسان‌های مختلف بودند، شهید رجبی در زمینه‌های مختلف اخلاق خوب را رعایت می‌کرد، در کارهای اجتماعی و فرهنگی موفق بود، روابط عمومی خوبی داشت و همیشه در کارهای جمعی شرکت می‌کرد و حضوری فعال داشت. اگر قرار بود جلسه‌ای برگزار شود خود نیز پا به پای برگزار کنندگان جلسه فعالیت می‌کرد. این مداح در ادامه ضمن جذب جوانان فراوان گرد این شهید دلیل آن را اخلاق‌مداری عنوان و خاطرنشان کرد:‌ همین برخوردها بود که از او چهره‌ای پرجاذبه ساخته بود و موجب شد، عده کثیری به سمت او جذب شوند. رفتار و گفتار او به گونه‌ای بود اگر یک هفته او را نمی‌دیدیم دلتنگ می‌شدیم. من باورم این است که قبل از هر خصیصه‌ای برای مداحان اخلاق‌مداری مهم است. که در شهید این مهم دیده می‌شد‌، امری که امروز کمرنگ می‌شود و دیده می‌شود، برخی به جای جاذبه، دافعه دارند.

  * جلیل زاده: توجه نونهالان و نوجوانان جنگ یکی از موضوعاتی مغفول مانده است حسن جلیل‌زاده از دوستان قدیمی شهید رجبی با بیان اینکه قصد دارم به شکل مصداقی درباره این شهید صحبت کنم و روایت خاطره گونه داشته باشم، گفت: در آن دوران در سپاه مشغول به کار بودم،‌ عصرها که از محیط کار منفک می‌شدم، با موتورم به روستای ورده محل زندگی شهید می‌رفتم، ورده نزدیک کرج و کردان است که شهید رجبی به دلیل بیماری همسرش به توصیه پزشکان در آنجا سکنی داشت. وی ادامه داد: شهید رجبی همواره به من می‌گفت، یک بار که به جبهه می‌روی هماهنگ کن با هم برویم، اما چون من او را بسیار دوست داشتم و احتمال می‌دادم شهید بشود به او نمی‌گفتم تا اینکه عملیات مرصاد شد و او برایم جا انداخت که دیگر در تهران کاری ندارد. از من خواست برایش اعزامی انفرادی تهیه کنم. زمانی که برگه اعزامی انفرادی آماده شد، با هم به ورده رفتیم تا اسبابش را جمع کند. در برگشت ناخودآگاه به او گفتم این طبیعت چقدر قشنگ و باصفاست، گفت‌،‌ آری بسیار قشنگ است، اما بماند برای اهلش و این شعر حافظ را زمزمه کرد: «خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است» جلیل‌زاده ضمن بیان اینکه شهید رجبی شخصیت خاصی در هیئت‌ها داشت، به ذکر موردی اشاره و ابراز داشت:  متفاوت از آن‌چیزی که در هیئت‌ها گاهی دیده می‌شود، هیئت دیوانگان حسین مظلوم(ع) هیئتی با سابقه 70 ساله در تهران است که بسیاری از هیئت‌های تهران از آن منفک شده‌اند، یکی از هیئت های منشعب از این هیئت، هیئت قائم است. یک شب پس از اتمام برنامه هیئت دیوانگان فردی از هیئت قائم به نزد شهید غلامعلی رجبی آمد و گفت، این سوئیچ ماشین و کلید خانه است. فردا صبح به نامت سند خواهیم زد، شما تنها جمعه به جمعه یک ساعت بیا و برای ما مداحی کن. شهید رجبی نگاهی کرد و گفت، من فروشی نیستم این در زمانی بود که حقوق او دو هزار و 100 تومان بود و حتی نمی‌توانست اتاقی در تهران اجاره کند. اما امروز در دستگاه مداحی چند نفر را مثل ایشان می‌توان سراغ گرفت؟ به گفته وی، «گلزار شهدا» شامل اشعار او چاپ شده بود که من آن را در دکه‌ای بدون شیشه و تیرو ترکش خورده در باختران مشاهده کردم. این موضوع را به او ارجاع دادم،  او گفت این کتاب من را اگر یک روحانی در روستایی خریداری کند و برای پیرمرد و پیرزنی در آن روستا بخواند و یکی از آن پیرمرد و پیرزن اشک بریزد یک دانه از آن اشک برای قیامت من کافی خواهد بود. وی در پایان سخنان خود ضمن تشکر توصیه کرد: یکی از موضوعاتی که مغفول مانده است، توجه نونهالان و نوجوانان جنگ است. نکته‌ای که شهید غلامعلی نیز بسیار به آن توجه داشت.

  رجبی، خواهر این شهید، در ابتدای سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی شهید غلامعلی رجبی گفت: طبق تأکیدات دین اسلام و ائمه معصومین(ع) سه رکن ادب، علم و دین سه مقوله مهم در تربیت فرزند است. مادران و پدران شهدا فرزندان خود را این‌گونه تربیت کردند که اطاعت خالصانه داشته باشند. این درسی است که همه شهدا به ما می‌دهند. آنها تأکید می‌کنند به همه ما که دنیا فانی است و ما باید به این امر توجه داشته باشیم. وی در ادامه به ذکر خاطره‌ای از دوران انقلاب پرداخت.

  * معصومی‌نژاد: روند تحقیق سه سال به طول انجامید معصومی‌نژاد نویسنده این اثر در سخنانی کوتاه ضمن اشاره به یادداشت هرگونه خاطره از شهدا عنوان کرد: پژوهش پیرامون خاطرات سه سال به طوا انجامید. تلاش کردیم و دوسان و فرماندهان را یافتیم، روند گفت‌وگو با آنها نیز طولانی شد. اما هنوز هم پژوهش‌ها ادامه دارد و هرچه حاصل می‌شود یادداشت می‌کنم. وی ادامه داد: هرچه زمان می‌گذشت احساس می‌کردم به شخصیت ایشان نزدیک‌تر شده‌ام. البته هنوز باب پژوهش در این زمینه را نبسته‌ام چرا که احساس می‌کنم خودم نیازمندم که نسبت به اخلاق ایشان بیشتر بدانم. شهید غلامعلی خیلی‌ها را غلام علی کرد. نویسنده این اثر در ادامه در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا ساختار و حجم اثر نسبت به دیگر آثار نوشته شده در حوزه خاطرات متفاوت است، گفت: در برخی از موارد احساس می‌کردم که می‌توان خاطرات را ادامه داد، اما ساختار اثر بر مبنای تعریفی بود که انتشارات روایت فتح از این نوع کتاب‌ها ارائه کرده بود. خودم به عنوان نویسنده اثر دوست داشتم که در کنار هر خاطره از عکسی از این شهید هم استفاده کنم که امکانش وجود نداشت  

  * ربیعی: در قالب مجموعه‌های مختلف تلاش کردیم به نشر فرهنگ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بپردازیم ربیعی نماینده انتشارات روایت فتح ضمن تشریح فعالیت‌های انتشارات و با تاکید براینکه چه برنامه‌هایی در دست تهیه است، اظهار داشت: در انتشارات روایت فتح در قالب مجموعه‌های مختلف تلاش کردیم به نشر فرهنگ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بپردازیم. وی ادامه داد: روایت فتح در این زمینه حدود 10 مجموعه را منتشر کرده و در این کتاب‌ها همه تلاش بر این بوده که کتاب‌هایی با نوشتار و سبک متفاوت منتشر شوند،‌ تا برای جوانان پس از جنگ که جنگ و دفاع مقدس را درک نکردند نیز کاربرد داشته باشد. ربیعی ضمن بیان اینکه از جمله این کتاب‌ها می‌توان به مجموعه «یادگاران» که شامل 100 خاطره کوتاه درباره شهداست، چشم‌ها، اسارت، یادیادگاران و ...اشاره کرد ، گفت: آخرین مجموعه درباره جانبازان بود که در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد قدم محکمی در ادامه راه شهید در این عرصه برداریم و فرهنگ دفاع مقدس در سطح جامعه ما نشر پیدا کند و در ادامه این نوید را داد که در زمینه تفحص نیز برنامه‌هایی خواهیم داشت و کتاب‌ها‌یی در این زمینه منتشر می‌شود.

بر اساس این گزارش، در این مراسم ضمن رونمایی از کتاب «یادگاران 24» از خانواده شهید رجبی تقدیر به عمل امد. انتهای پیام/

93/06/05 - 17:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن