واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بازی تاکتیکی افراطیون با علی لاریجانی
عضو مرکزیت حزب کارگزاران میگوید اصلاحطلبان باید با لاریجانی همراه باشند چرا که اگر چه او اصولگراست اما مدیریتی اصلاحطلبانه دارد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز؛ محمد عطریانفر در مصاحبه با هفتهنامه صدا گفت: به نظر من نهتنها لاریجانی و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاحطلبان باید تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند. وی افزود: نباید در این تردید کنیم که اندیشه معتدل و معقول آقای لاریجانی به مجلس راه پیدا نکند. به نظر من حتی نهتنها ایشان و همفکرانشان باید وارد مجلس شوند، بلکه اصلاحطلبان تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند. وی گفت: به اعتقاد من آقای لاریجانی در جایگاه مدیریت مجلس، امروز تصویری مانند آقای روحانی در نظام اجرایی پیدا کرده است که میتوانیم روی آن حساب کنیم. وی فعالیتهای ملی انجام داده و مدیریتهای هوشمندانهای داشته است. باید در نظر بگیریم اگر ریشه ایشان اصولگرایی است، اما روند مدیریتی او در مجلس اصلاحطلبانه است. چند سال پیش کاملیا انتخابیفرد از همکاران روزنامه توقیفشده زن، ماجرای دیدار چندنفره عطریانفر با جورج سورس در آمریکا را روایت کرده بود. همزمان روزنامه زنجیرهای آرمان نوشت: چند وقتی است اصلاحطلبان در ائتلافی نانوشته با اصولگرایان میانهرو هستند آیا دست دوستی اصلاحطلبان به سمت لاریجانی دراز خواهد شد؟ آیا این دست به گرمی فشرده میشود یا اینکه با نگاهی و تکان سری فدای مصلحت خواهد شد.
این روزنامه ادامه میدهد: آنچه جریان اصلاحطلبان و اصولگرایان میانهرو را به هم وصل کرد بزرگانی مانند هاشمی، خاتمی و ناطق بودند که خود سالهای سال از تندرویها آسیبدیده و ضرر کرده بودند. خاطرنشان میشود لاریجانی در دوره مدیریت صدا و سیما مورد حملات شدید اصلاحطلبان قرار داشت. لاریجانی در استیضاح اخیر، جانب وزیر علوم را گرفت اما اکثریت نمایندگان به اعتبار کوتاهیهای فرجیدانا رأی به عزل وی دادند. لاریجانی از اعضای تصمیمگیر جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات سال ۹۰ بود. آن هنگام جبهه پایداری فهرست مستقلی ارائه کرده بود. اما پس از تشکیل مجلس نهم در حالی که دو جبهه به هم نزدیکتر شدند و فراکسیون اصولگرایان را تشکیل میدادند، مثلث لاریجانی-مطهری و کاظم جلالی از فراکسیونی به نام رهروان ولایت رونمایی کردند که با برخی اعضای جبهه متحد همپوشانی و با برخی دیگر زاویه داشت. با این وجود تشکیل دولت جدید موجب دودستگیهایی در فراکسیون رهروان شد. به نحوی که برخی حامیان دولت توقع داشتند فراکسیون دربست در اختیار دولت قرار گیرد اما در مقابل طیف بیشتری نگاه اصولگرایانه دارند و همپوشانی بیشتری با دیگر اصولگرایان نشان میدهند. لاریجانی در میان دو طیف و در مسائلی نظیر استیضاح و نیز انتخاب نماینده عضو هیئت نظارت بر مطبوعات رفتاری از خود بروز داده که توجه کسانی چون عطریانفر را جلب کرده است. در عین حال اظهار حمایت افراطیون مدعی اصلاحطلبی بیش از آن که نگاه استراتژیک باشد، رویکردی تاکتیکی با هدف اختلافافکنی میان اصولگرایان است. منبع: کیهان 29
۰۵/۰۶/۱۳۹۳ - ۰۷:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]