محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830204431
استقبال بیش از 30 هزار نفر از پارک معارف در شهرکرد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
رسا از بزرگترین پارک معارف کشور گزارش میدهد؛
استقبال بیش از 30 هزار نفر از پارک معارف در شهرکرد خبرگزاری رسا ـ بزرگترین پارک معارف کشور در استان چهار محال و بختیاری، با همت و تلاش جمعی از طلاب و روحانیان این استان در جهت کارهای تبلیغی و جهادی، راه اندازی شد که با استقبال چشمگیر خانوادهها مواجه شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، از ویژگی های دوره کودکی، بازی کردن است. بازی شیوه طبیعی فعالیت در این دوره است. بازی های کودک در سنین مختلف ویژگی های مخصوصی دارد. ابتدا بازی او با اشیا است و سپس شامل انسان ها می شود. از سنین سه و چهار سالگی به تدریج به بازی های گروهی و اجتماعی روی می آورد. در این بازی ها کودک به قواعد و مقررات بازی های گروهی تن در می دهد و با دیگران همکاری می کند و در این همکاری است که او رفتار با دیگران را تمرین می کند و با اصول و قواعد زندگی جمعی و مراعات انضباط عملی، به تدریج آشنا می شود و این به رشد اجتماعی و اخلاقی او کمک می کند.
در هر حال بازی کودکان در حکم آینه ای است که روحیات، استعدادها و زمینه های روانی کودک را نشان می دهد که در شناخت کودکان باید از آن استفاده کرد. کودکان نمی توانند آنچه را که فکر می کنند و می بینند، شرح دهند. بازی اطفال به ما کمک می کند تا زبان آن ها را بهتر بفهمیم. اگر بتوانیم بازی کودکان را درک کنیم، مسلما قادر خواهیم بود که افکار و عواطف آن ها را بشناسیم.
والدین باید به این نکات توجه داشته باشند که بازی برای کودک در هر سنی اهمیت خاص خود را دارد. نه تنها از طریق عقلی و اجتماعی، بلکه برای رشد جسمانی میتواند شرایط را برای رشد و هماهنگی عضلات کودک فراهم آورد. بازیهایی مثل سرسره بازی، دویدن و طناب بازی که کودک در آن ها فعالیتهای زیادی انجام میدهد، به رشد عضلات بزرگ و کوچک، پرورش نیرو، استقامت و سرعت و کنش سریع عضلات و حرکت سریع مفاصل کمک میکند. در ضمن گردش خون کودک زیاد شده و خون بیشتری به مغز کودک میرسد. میتوانیم عادات بهداشتی سالم را به کودک یاد بدهیم. معمولا کودکان کارهایی را که با بازیکردن یاد میگیرند، به راحتی در ذهنشان جا میافتد.
یکی از مهم ترین سرمایه های این نظام که در آینده موتور متحرکی برای آن خواهند بود، کودکان، نوجوانان و جوانان هستند که متأسفانه امروز مورد غفلت شدید قرار گرفته اند و دشمن از هر راهی برای جذب آن ها اقدام می کند. نیازسنجی علایق و خواسته های افراد در سنین کودکی و توجه به خواسته های آن ها و برنامه ریزی برای رفع درست این نیازها، در نهایت باعث جذب کودکان، نوجوانان و جوانان می شود.
یکی از راه های دشمن برای ضربه زدن به این گروه سنی جامعه، استفاده از بازی هایی است که برخلاف ظاهر زیبا، اما اثرات بسیار مخربی در فکر و ذهن جوانان و نوجوانان دارند که تهدیدی برای آینده جامعه محسوب می شود. در چنین شرایطی آماده سازی محیطی کاملا دینی و با توجه به سلایق و نیازهای جوانان بسیار مورد نیاز است تا بتوان هم نیازهای جسمی کودکان و نوجوانان را در قالب یک برنامه ریزی جامع برطرف کرد و هم آن ها را از لحاظ فکری به سمت مسائل دینی سوق داد.
در این راستا، بزرگ ترین پارک معارف کشور در استان چهار محال و بختیاری، با همت و تلاش جمعی از طلاب و روحانیان این استان در جهت کارهای تبلیغی و جهادی، راه اندازی شد که با استقبال چشمگیر خانواده ها مواجه گشت که این نشان می دهد اگر شرایط و محیط امن و آرام با توجه به نیازهای جوانان و نوجوانان آماده شود، به یقین خانواده ها نیز استقبال خواهند کرد.
کار شبانه روزی این گروه جهادی و تبلیغی ما را بر آن داشت تا ضمن تشکر از این دست فعالیت های فرهنگی در استان، با مسؤول راه اندازی این پارک معارف به گفت و گو بپردازیم تا بیشتر در جریان انجام فعالیت های دینی آن ها قرار گیریم.
حجت الاسلام عابدین کاظمی نیا، مسؤول برگزاری دومین پارک معارف کشور در استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، افزود: دوم فروردین سال 1393 و همزمان با ایام فاطمیه جمعی از طلاب استان با همکاری بچههای مؤمن و با انگیزه، دو نمایشگاه قوی به مناسب شهادت حضرت زهرا(س) برپا کرده بودند. به بهانه بازدید از این نمایشگاهها سری هم به دوستان قدیمی زدیم که جدای از تجدید دیدار و خاطرهها، کار فرهنگی و همت و تلاش دوستان در برپایی نمایشگاه فاطمی ستودنی و تحسین برانگیز بود.
حجت الاسلام کاظمی نیا با بیان این که همت و تلاش خالصانه همراه با خلاقیت و ابتکار در بچههای مؤمن و طلاب دغدغهمند استان انگیزه و نشاط برای انجام کارهای فرهنگی در آدم را چند برابر میکند، گفت: نخستین پارک معارف کشور در شهرستان قم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) افتتاح شده بود و علاقه و پشتکار نیروهای جوان و متدین استان موجب شد که نخستین جرقههای راهاندازی این چنین پارکی در این استان نیز رقم بخورد.
وی پیگیریها و برنامهریزیهای جدی برای راهاندازی این چنین پارکی در استان را از 15 فروردین بیان کرد و گفت: پس از پایان ایام فاطمیه، پیگیریها و پرس و جوها برای مطلع شدن از مختصات، ویژگیها و نحوه چگونه برگزار شدن این برنامه از طریق حرم حضرت معصوم(س) و افراد معتمد و متولی این برنامه آغاز شد.
حجت الاسلام کاظمینیا، جمعآوری اطلاعات دقیق از نحوه برگزاری این طرح در شهر قم و بررسی دقیق کمیت و کیفیت کار را نقطه آغاز برای عملیاتی کردن این طرح در استان بیان کرد و گفت: در این که پارک معارف یک کار خلاقانه و ابتکاری نو و جدید بوده است هیچ شکی نیست و همه میدانستیم که وقت گذاشتن و عملیاتی شدن آن ارزش و جایگاه خودش را دارد؛ اما بررسی ایرادات و سنجش نقاط ضعف و قوت این برنامه برای ما بسیار مهم و اولویتدار بود.
وی تشکیل دو کارگروه علمی و اجرایی در راستای برنامهریزی و فراهمسازی زمینهها و زیرساختها برای تحقق این پارک معارف در استان چهارمحال و بختیاری را گام دوم در اجرای این برنامه عظیم و در عین حال سنگین عنوان کرد.
مسؤول بزرگترین پارک معارف کشور با بیان این که طلاب و روحانیت آغاز کننده و برنامهریزان اصلی برای اجرای این برنامه بودند، مشورت با اساتید و بزرگان برجسته و توانمند روانشناسی اسلامی در حوزه علمیه قم برای راهاندازی این پارک در استان چهار محال و بختیاری را یادآور شد.
وی اجرای مسابقه برای کودکان زیر هفت سال را یکی از ایرادات وارد به پارک معارف در شهر قم دانست و گفت: اساسا در فرهنگ دینی و روانشناسی اسلامی اجرای مسابقه برای کودک زیر هفت سال توصیه نمیشود؛ چرا که نگاه منفی و مادیگرایانه در ذهن فرزندان ایجاد خواهد کرد که آینده او را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
پارک معارف بر اساس نیازهای استان برنامهریزی شد
حجت الاسلام کاظمینیا، بازخوانی، بررسی دقیق و اصلاح محتوای پارک معارف در قم را گام بعدی در اجرای پارک معارف در استان عنوان کرد و افزود: بازخوانی، اصلاح و ارتقای محتوای بازیها بر اساس آداب و نیازهای استان، یکی از قسمتهای مهم در راهاندازی پارک محسوب میشود.
وی با بیان این که برخی از محتواها و برنامههای اجرا شده در پارک معارف قم جزء ضروریتها و نیازهای استان ما محسوب نمیشود، اولویتبندی و ارتقای محتوا بر اساس ضروریتها و اولویتهای استان را اقدام مهم و اساسی در راهاندازی پارک معارف دانست.
به گفته حجت الاسلام کاظمینیا، کارهای زیبایی در غرفههای پارک معارف قم انجام شده بود که محتوا و ویژگی زیبایی داشتند؛ اما هیچگونه همخوانی و مطابقتی با نیازهای امروز استان ما نداشتند؛ بنابراین همه تلاش ما بر این بود که موضوعات و نیازهای ضروری استان در این پارک معرف ترویج شود.
وی با بیان این که احکام و واجباتی همچون خمس، ولایت فقیه، حجاب و عفاف، رزق و روزی حلال و آثار مخرب استفاده از ماهواره موضوعات اضافه شده به محتوای پارک معارفی استان بود، گفت: برخی غرفههای پارک معارفی قم با غرفههای پارک ما ادغام و برخی غرفهها نیز در پارک معارف استان ارتقاء و اصلاح شدند؛ اما ساختار و مختصات هر دو پارک رعایت شد.
تغییر 60 درصد محتوای پارک معارفی شهرکرد نسبت به قم
حجت الاسلام کاظمینیا با اشاره به تغییر 60 درصد محتوای پارک معارف شهرکرد نسبت به قم، گفت: از 42 غرفه شهر قم بیش از 17 غرفه در استان به کل عوض شده و محتوا و بازیهای نوین به آن اضافه شد؛ به طوری که تغییرات نسبت به پارک قم محسوس و مشهود است.
به گفته وی، چگونه ساختن بازیها، ویژگیها و شرایط مکان، روش اجریی کردن بازیها، امکانات و شرایط در استان، اقبال خواص در پذیرفتن و همکاری کردن با این طرح، سؤالاتی بود که ذهن مسؤولان و متولیان اجرا کننده پارک معارفی در استان را مشغول کرده بود؛ اما آنچه که برای ما مهم بود، اجرای منطقی، برنامهریزی شده و با خروجی مناسب و معقول در استان بود.
این مسؤول فرهنگی با بیان این که همه بزرگان و دلسوزان استان اجرای این برنامه در استان را تأیید و حمایت کردند، گفت: در دیدار با آیتالله اسلامیان نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام والمسلمین نکونام، حجتالاسلام فاطمی و همتیان همگان بر اجرای این طرح تأکید داشتند؛ چرا که از استقبال و تأثیرگذاری آن در قم باخبر بودند.
چهارمحال و بختیاری نیازمند یک کار اجرایی بدیع در حوزه فرهنگی بود
وی استان را نیازمند یک تحول عظیم و اجرایی یک کار بدیع در حوزه فعالیتهای فرهنگی دانست و گفت: همه طلاب و روحانیان نیز اجرای این برنامه را تحولی عظیم در فعالیتهای تبلیغی قلمداد میکردند و در کنار فعالیت سنتی تبلیغ دین، استفاده از شیوههای نوین را به مراتب تاثیرگذارتر و مفیدتر میدانستند.
حجت الاسلام کاظمینیا با بیان این که آغاز کار راهاندازی پارک معارف با حضور 8 طلبه انجام شد، خاطرنشان کرد: تعداد طلاب و مبلغان و مبلغات ما به بیش از 90 نفر و با حضور نیروهای جوان غیرطلبه نیز تعداد ما به 120 نفر نیرو رسید.
وی برنامهریزی، فراهمسازی زیرساختها، مدیریت و به سرانجام رساندن این پارک را یک کار بسیار مشکل و طاقتفرسا دانست و گفت: حجم کار به قدری بالا و سنگین بود که برخی، تمام وقت و زندگی خود را شبانه روز به انجام این طرح اختصاص دادند؛ هر چند راهاندازی این گونه طرحها به زبان کار راحتی است، اما در عمل هر کس ایمان و همت ضعیف داشته باشد شکست خواهد خورد.
حجت الاسلام کاظمینیا نداشتن یک الگوی مشخص و دقیق را یکی از مشکلات و سختیهای کار دانست و گفت: اگر ما الگویی دقیق و شفاف داشتیم، به یقین مطابق با آن عمل میکردیم؛ به تبع از سختیهای کار نیز کاسته میشد؛ اما ما تنها یک پیشزمینه بسیار مختصر از پارک معارف قم در اختیار داشتیم.
وی استقبال مردمی از این پارک معارف را برخلاف تبلیغات و اطلاعرسانی ضعیف میدانی و رسانهها بسیار پرشور، تحسین برانگیز و فوقالعاده دانست و گفت: مسؤولان برگزارکننده این پارک فکر نمیکردند که چنین استقبالی از این برنامه شود؛ راهرو ورودی پارک 5 متر در 60 گرفته شده بود، دوستان در فکر بودند که راهرو را کوچک کنند، اما استقبال پرشور مردمی و ازدحام جمعیت، ما را با مشکل فضا و مکان مواجه کرده بود.
استقبال بیش از 30 هزار نفر از پارک معارفی در شهرکرد
حجت الاسلام کاظمینیا با اشاره به استقبال روزانه بیش از 4 هزار نفر از پارک معارفی استان گفت: اگر بگویم که تاکنون بیش از 30 هزار نفر از این پارک بازدید کردهاند، گزاف نگفتهایم؛ چرا که واقعا استقبال و حضور مردم در این پارک فوقالعاده و دور از انتظار ما بود.
وی گفت: پارک معارف شهرکرد در 7 سالن و 45 غرفه و در 7 بخش نونهالان، کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، خواهران و عمومی در ضلع جنوبی مصلای شهرکرد دایر شده و هدف اصلی ما از راهاندازی این پارک، آموزش معارف دین در قالب بازی و سرگرمی بوده است.
برپا کنندگان پارک معارف مدیریت جهادی را به معنای واقعی کلمه به نمایش گذاشتند
مسؤول برگزاری بزرگترین پارک معارف کشور با تأکید بر این که برپا کنندگان پارک معارف در استان عزم همگانی و مدیریت جهادی را به معنای واقعی کلمه به نمایش گذاشتند، گفت: دست اندرکاران و مجریان اجرا کننده این پارک نه در شعار و حرف، بلکه در عمل کاری جهادی انجام دادهاند و در این پارک نمونه یک کار جهادی به معنای واقعی کلمه محقق شده است.
به گفته وی، طلاب و نیروهای مؤمن و حزب اللهی استان برای راهاندازی این پارک در استان از هیچ اقدام و تلاش فروگذار نبودند؛ حتی 17 روز از ماه مبارک رمضان را مشغول کارهای عمرانی و بهسازی زیرساختهای مکان برگزاری پارک بودند و بیش از 70 ماشین خاک برای مسطح کردن داخل سالن در گرما طاقت فرسای و در ماه رمضان آورده شد و در این جا باید اذعان کرد که مدیریت جهادی محقق شدنی است.
حجت الاسلام کاظمینیا در پاسخ به سؤال خبرنگار در خصوص دغدغهها و انگیزههای اجرای این طرح گفت: طلابی که در این پارک مشغول فعالیت و اجرای برنامه هستند، کار تخصصی تربیت کودک و نوجوانان بر اساس روانشناسی اسلامی را در حوزههای علمیه فراگرفتهاند و به یقین دغدغه جدی برای انتقال این سبک تربیت اسلامی به جامعه داشتند؛ اما این دغدغه آن گونه که باید و شاید در جامعه بروز و ظهور نداشت؛ تا زمانی که رهبر انقلاب در شورای انقلاب فرهنگی به صراحت از وضعیت بازیها و سبک تربیت کودکان و ترویج غربگرایی در ذهن کودکان و دغدغههای خودشان سخن گفتند که در آنجا جرقه راهاندازی این پارک در ذهن نیروهای مؤمن و ولایتمدار استانی زده شد.
وی به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان برخی بازیهای رایانهای و اسباببازیهای وارداتی را از جمله مصداقهایی خواندند که در ترویج رفتار و سبک زندگی غربی در ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان ایرانی تأثیرگذاری میکند. تولید کتاب، ترجمه کتابهای مفید، تولید فیلمهای سینمایی جذاب با تکیه بر ظرفیتهای بالای ساخت فیلم، تولید بازیهای رایانهای مفید، ترویج بازیهای پرتحرک و تولید اسباببازیهای معنادار و جذاب را در دستور کار قرار دهد.
پارک معارف در راستای ایجاد یک شهر بازی اسلامی تلاش میکند
حجت الاسلام کاظمینیا با تأکید بر این که این پارک در راستای ایجاد یک شهر بازی اسلامی تلاش میکند، تحقق این مهم را نیازمند همکاری و همت و مدیریت جهادی تمام دستگاههای فرهنگی دانست و گفت: رفتن به سمت ایجاد یک شهربازی اسلامی یکی از دستاوردها و خروجیهایی است که ما در احداث این پارک دنبال میکنیم.
وی با بیان این که پارک معارف یک فضای کاملا شاد و با نشاط، عاری از هرگونه گناه و معصیت را برای کودکان و نوجوانان و جوانان ما فراهم کرده است، گفت: بر خلاف این که بعضی رسانهها در طول سالهای اخیر این فرهنگ را در کشور باب کردند که در برنامههای کودک ناچار به پخش آهنگ و موسیقی و اختلاط محرم و نامحرم و قراردادن مجری خانم هستیم، اما پارک معارفی ثابت کرد که میشود یک فضای سالم و بانشاط برای کودکان و نوجوانان بدون استفاده از هیچ گونه گناه و آلودگی فراهم کرد.
حجت الاسلام کاظمی نیا با تأکید بر این که نمیخواهیم بگوییم پارک معارف ما مدینه فاضله و نمونه اسلامی تمام و کامل است، گفت: به طور قطع کاستیها و مشکلاتی در اجرای این طرح وجود داشته که تلاش و همت برگزار کنندگان بر رفع این مشکلات بوده و در این همین راستا به نظرات، انتقادات و پیشنهادات مردمی توجه ویژه شده است.
وی گفت: این واقعیتی اجتناب ناپذیر و غیر قابل انکار است که برگزار کنندگان این طرح توانستهاند یک فضای شاد و مفرح، منهای لهو و لعب را فراهم کنند که این اقدام میتواند گام بلندی در جهت گیری صحیح فعالیتهای فرهنگی و ارتقاء فعالیتهای فرهنگی در استان باشد.
مسؤول برگزاری پارک معارف شهرکرد با تأکید بر این که می شود بر اصول و ارزشها پایبند بود و در سایه ارزشها شادی و نشاط فراهم کرد گفت: در حوزه اجرای مسائل فرهنگی با حفظ خطوط قرمز و ارزشهای نظام میتوان یک فضای سالم و بانشاط ایجاد کرد.
این نیروی قرهنگی از عدم خودباوری و اتکا به نیروهای درون در مسؤولان فرهنگی استان انتقاد کرد و گفت: در جلسه هماهنگی و معرفی ویژگی های این پارک کلیپی از پارک معارف قم به نمایش گذاشته شد و ویژگیها و شرایط راه اندازی پارک برای مسؤولان فرهنگی استان تشریح شد که با مخالفت و بهانه تراشیهای مسؤولان استان مواجه شدیم.
حجت الاسلام کاظمی نیا گفت: برخی از مسؤولان گفتند که ما هزینه ایاب و ذهاب برای بازدید کودکان از پارک معارف قم را تقبل خواهیم کرد، اما اجرای این طرح در شهرکرد غیر ممکن است و با بهانه تراشیها و ایرادات فراوان مواجه شدیم که همه اینها ناشی از عدم خودباوری، اتکا به ظرفیت درون و برخوردهای شعاری با فعالیت فرهنگی است.
وی با بیان اینکه متأسفانه دستگاههای ادارای نه تنها هیچ گونه کمک و همراهی نکردند، بلکه به قولها و وعدههای خود نیز عمل نکردند، گفت: همزمان شدن راه اندازی این پارک با سفر ریاست جمهوری ما را با سختیها و مشکلات زیادی مواجه کرد که مهمترین آنها بهانه تراشی دستگاه و مسؤولان فرهنگی استان برای عدم همکاری با مسؤولان و دست اندرکاران این طرح بود.
به گفته حجت الاسلام کاظمی نیا، در آغاز کار صدا و سیما به ما قول داد که 30برنامه 30 دقیقه ای از این پارک در رسانه استان پخش کند، چند بار هم برای ضبط تصاویر آمدند اما نه به تعداد 30 برنامه 30 دقیقه ای که متاسفانه اصحاب رسانه و مطبوعات نیز در قبائل این برنامه کم لطفی کردند.
وی با اشاره به همکاری تنها 2 دستگاه و نهاد با دست اندرکاران پارک معارف استان گفت: متأسفانه همه دستگاههای دولتی چه آن ها که قول دادند و چه آنها که قول نداند، سفر ریاست جمهوری را بهانه کردند و زیر قول و وعده های خودشان زدند و ما از همکاری دستگاهای استانی واقعا بیبهره ماندیم.
حجت الاسلام کاظمی نیا، نماینده ولی فقیه در استان را حامی و پشتیبان اصلی گروه پارک معارف استان دانست و گفت: شخص نماینده ولی فقیه در استان، با پیگیریهای مستمر خود و مجموعه دفتر ایشان با در اختیار گذاشتن امکاناتشان، کمک شایان و بزرگی به مسؤولان پارک معارفی استان کردند.
وی با بیان این که انتظار کمک و همراهی ما از مسؤولان استانی به خصوص مسؤولان فرهنگی بیش از اینها بود گفت: نه تنها مسؤولان بلکه رسانههای استانی نیز در معرفی و انعکاس این اقدام فرهنگی بزرگ در استان کم لطفی و نامهربانی کردند.
حجت الاسلام کاظمی با تأکید بر لزوم بهرهبرداری مناسب از این فرصتها در استان گفت: گاهی مشاهده می شود مسؤولان استان برای برخی کارهای کوچک و بیارزش، مثل برپایی یک کنسرت در استان، وقت، هزینه و امکانات در اختیار می گذارند، اما انتظار بود که این کار حجیم و ارزشمند قدر و منزلتش به خوبی شناخته شود.
وی در پایان از تلاش و زحمات خالصانه همه دست اندرکاران این طرح که شبانه روزی وقت، هزینه و امکانات خود را در اختیار راه اندازی این طرح قرار دادند تقدیر و تشکر کرد.
/9457/502/ر
۱۳۹۳/۶/۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
پارک معارفی در شهرکرد مورد استقبال خانواده قرار گرفته است
پارک معارفی در شهرکرد مورد استقبال خانواده قرار گرفته است شهرکرد-ایرنا-پارک معارفی در مصلای بزرگ امام خمینی ره شهرکرد با استقبال خانواده ها و کودکان در حال برگزاری است مسوول پارک معارفی چهارمحال و بختیاری گفت این پارک همزمان با طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در حالآموزش هاي مهارتي به بيش از 5 هزار نفر از بانوان قمي
۱ شهريور ۱۳۹۳ ۱۸ ۵ب ظ مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان قم خبر داد آموزش هاي مهارتي به بيش از 5 هزار نفر از بانوان قمي مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان قم از بهره مندي 5 هزار 43 نفر از بانوان قمي از آموزش هاي فني و حرفه اي در پنج ماهه گذشته خبر داد به گزارش خبرگزاري موج احمبا اجرای پروژههای شاخص تولیدی صورت میگیرد پیشبینی اشتغالزایی برای بیش از یکهزار نفر در خراسان جنوبی
با اجرای پروژههای شاخص تولیدی صورت میگیردپیشبینی اشتغالزایی برای بیش از یکهزار نفر در خراسان جنوبیمعاون برنامهریزی سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت پیشبینی میشود با اجرای چهار پروژه تولیدی شاخص استان برای یکهزار و 750 نفر اشتغال ایجاد شود به گزارش خبرگزاری فااشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی استان
رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت خراسان رضوی خبر داد اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی استان خبرگزاری پانا رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی از اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی استان خبر داد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد ساعت 13 06 به گزارش خبرگزاری پانا راضیه علرئیس سازمان صنعت و معدن خراسان رضوی خبر داد اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی خراسان رضوی
رئیس سازمان صنعت و معدن خراسان رضوی خبر داداشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی خراسان رضویرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی از اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و خبری نمایشگاههای ایراشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی خراسان رضوی
استانها شرق خراسان رضوی رئیس سازمان صنعت و معدن استان خبر داد اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی خراسان رضوی مشهد – خبرگزاری مهر رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی از اشتغال بیش از 35 هزار نفر در صنایع غذایی استان خبر داد به گزارش خبرگزاری مهر راضیه علیرضاییقتل عام بیش از دو هزار نفر اندازه آقاسلطان اهمیت ندارد؟
قتل عام بیش از دو هزار نفر اندازه آقاسلطان اهمیت ندارد بخش تعاملی الف - عارف سبحانیاشاره مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند تاعضو شورای شهر شیراز عنوان کرد احداث یکهزار پارکینگ بیشتر از پیشبینی طرح ترافیک در شیراز
عضو شورای شهر شیراز عنوان کرداحداث یکهزار پارکینگ بیشتر از پیشبینی طرح ترافیک در شیرازرئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز گفت مشاور طرح ترافیک شیراز برای بحث زوج و فرد 5 هزار پارکینگ پیشبینی کرده بود که شهرداری بیش از 6 هزار واحد پارکینگ تامین کرده است بهبیش ازهفت هزارنفراز در برنامه های اوقات فراغت کمیته امداد بوشهرشرکت کردند
بیش ازهفت هزارنفراز در برنامه های اوقات فراغت کمیته امداد بوشهرشرکت کردند بوشهر- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره استان بوشهر گفت هفت هزارو700 نفر از مددجویان این نهاد دراین استان از برنامه های اوقات فراغت کمیته امداد بهره مند می شوند به گزارش ایرنا فرید محبی روز شنبهبازديد بيش از 20 هزار نفر مسافر از بقاع متبرکه شهرستان خلخال
۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۹ ۴ب ظ بازديد بيش از 20 هزار نفر مسافر از بقاع متبرکه شهرستان خلخال در نيمه دوم تعطيلات تابستاني و تعطيلات عيد سعيد فطر بيش از 20 هزار نفر از بقاع متبرکه خلخال و امامزادگان شاخص بازديد و زيارت کردند به گزارش خبرگزاري موج حجت لاسلام احمد علي نسب در حاشيه بررسي ممعاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی خبر داد مراجعه بیش از 54 هزار نفر به مراکز نیکوکاری خراسان جنو
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد خراسان جنوبی خبر دادمراجعه بیش از 54 هزار نفر به مراکز نیکوکاری خراسان جنوبیمعاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی گفت از ابتدای راهاندازی مراکز نیکوکاری در ماه رمضان سال گذشته تاکنون 54 هزار و 273 نفر به مراکز نیکوکافرماندار خوی خبر داد بازدید بیش از 2 هزار نفر از مقبره شمس تبریزی خوی
فرماندار خوی خبر دادبازدید بیش از 2 هزار نفر از مقبره شمس تبریزی خویفرماندار خوی گفت از آغاز دور دوم سفرهای تابستانی تاکنون 2 هزار و 200 نفر از مقبره شمس تبریزی این شهرستان بازدید کردند حسین سیوانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت از آغاز دور دوم سفرهای تامعاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خبر داد بهرهمندی بیش از 6 هزار نفر از کلاسهای تابستانه جمعیت
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خبر دادبهرهمندی بیش از 6 هزار نفر از کلاسهای تابستانه جمعیت هلال احمر خراسان جنوبیمعاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت در طرح اوقات فراغت تابستان امسال تاکنون 6 هزار و 783 نفر شرکت کردهاند به گزارش خبرگزاری فارس ازتردد بیش از 268 هزار نفر از مرز زمینی آستارا
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۲ مدیر پایانه مسافری آستارا گفت در چهار ماه نخست سالجاری 268 هزار و 530 نفر از اتباع داخلی و خارجی در دو سوی مرز زمینی آستارا تردد کردهاند جلال دیانسایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان خاطرنشان کرد در این مدت 129معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها خبر داد حضور بیش از 25 هزار نفر در مشهد در قالب طرح همسفر
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها خبر دادحضور بیش از 25 هزار نفر در مشهد در قالب طرح همسفر تا بهشتمعاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت سال گذشته و امسال در قالب طرح همسفر تا بهشت بیش از 25 هزار زوج در مشهد حضور یافتند به گزارش خبمعاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان: بیش از 200 هزار نفر در حاشیه شهر همدان ساکن هستند
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان بیش از 200 هزار نفر در حاشیه شهر همدان ساکن هستندمعاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان گفت بیش از 200 هزار نفر در حاشیه شهر همدان ساکن هستند به گزارش خبرگزاری فارس از همدان محمدعلی محمدی ظهر امروز در ستاد توانمندسازی شهرسبیش از 17 هزار نفر قربانیان ترور در کشور هستند
مدیرعامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم بیش از 17 هزار نفر قربانیان ترور در کشور هستند مدیرعامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم گفت اکنون بیش از 17 هزار نفر به عنوان قربانیان ترور در کشور وجود دارند که باید نگاه ویژه ای به این افراد شود حمید سجادی افزود از آنجا که خانواده ها-
گوناگون
پربازدیدترینها