واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۸:۵ب.ظ)
مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان قم خبر داد: آموزش هاي مهارتي به بيش از 5 هزار نفر از بانوان قمي مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان قم از بهره مندي 5 هزار 43 نفر از بانوان قمي از آموزش هاي فني و حرفه اي در پنج ماهه گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، احمد عطارنيا، مدير كل آموزش فني و حرفه اي اين استان، بيان داشت: اين اداره کل در 5 ماهه نخست سال جاري توانسته است 5 هزار و 43 نفر از زنان را در2 بخش دولتي و بخش خصوصي با 145 حرفه آموزشي در رشته هايي نظير فناوري اطلاعات، عمران، صنايع دستي، هنرهاي تزئيني، در چهار خوشه خدمات، صنعت، کشاورزي و فرهنگ و هنر تحت پوشش آموزش هاي فني و حرفه اي قرار دهد.
وي افزود: در همين راستا 2هزار و 119 نفر از بانوان استان در دوره هاي پايه و 169 نفر در دوره هاي پيشرفته همچون windows application، برنامه نويس linux،تحليل گر و طراح سازه هاي سه بعدي، مدير آموزشگاه فني و حرفه اي و... شرکت کردند.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان قم اعلام كرد: همچنين 2 هزار و 562 نفر از زنان اين استان در آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي از آموزش هاي مهارتي در 136 آموزشگاه در 12 رشته از قبيل: امور مالي و بازرگاني، عمران، فناوري اطلاعات، ايمني و بهداشت، طراحي و دوخت، مراقبت زيبايي، هنرهاي تجسمي و هنرهاي تزئيني در قالب 414 دوره آموزشي در 5 ماهه نخست سال بهره مند شده اند.
وي اظهار داشت: در بخش آموزش زنان روستايي نيز 18هزار و شش نفر ساعت دوره آموزش روستايي براي بانوان استان قم برگزار شده است كه در آن 179 نفر از زنان روستايي در حرفه هايي مانند؛ قال بافي، دوخت لباس زنانه و پرورش دهنده مرغ بومي موفق به اخذ گواهينامه گرديده اند.
عطارنيا همچنين از آموزش 14 نفر از زنان در رشته کاموا بافي در ندامتگاه هاي استان قم طي 5 ماهه نخست سال جاري خبر داد.
مدير کل آموزش فني و حرفهاي استان قم گفت: کسب مهارت و شرکت در دورههاي آموزشي بهترين راهکار اشتغال زنان در جامعه و حضور فعال اين قشر در عرصه فعاليت هاي اجتماعي بوده و مهارتآموزي و ايجاد زمينه مناسب براي فعاليت بانوان در جامعه ميتواند بهرهگيري مفيد از نيروي کار فعال جامعه و ميزان توليد را افزايش دهد.
عطارنيا، آموزش هاي فني و حرفه اي را باعث ايجاد مشاغل گوناگون براي زنان روستايي دانسته و افزود: آموزش هاي فني و حرفه اي دختران روستايي در زمينه امور توليدي، تغذيه، بهداشت و ساير فعاليت هاي آنان، تأمين کننده بخشي از اهداف توسعه روستايي در زمينه ارتقاي سطح زندگي جوامع روستايي است.
آموزش هاي فني و حرفه اي دختران روستايي باعث مي شود آنان به عنوان نيروي کار حال و آينده، نقش فعال تري در زمينه مشارکت در سطح جامعه ايفا نمايند. اين امر در توفيق پروژه هاي توسعه روستايي حائز اهميت زيادي است؛ چرا که اين پروژه ها نيازمند همکاري هر دو گروه زن و مرد روستايي است و اگر فرد، در گذشته آموزش هاي لازم را ديده باشد، نيل به اهداف در مدت زمان کمتري صورت خواهد پذيرفت.
وي گفت: افزايش درآمد خانوار، باعث مي شود روستاييان به منابع بهتر و بيشتري دسترسي پيدا کنند که در گذشته از آن محروم بوده اند در نتيجه، درآمد به گونه اي عادلانه تر در اين جوامع توزيع خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]