محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846038965
روحانی:تعلیم و تربیت در دنیایامروز سختاست
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روحانی:تعلیم و تربیت در دنیایامروز سختاست
روحانی با اشاره به نقش و نفوذ رسانههای مجازی در میان نسل نوجوان و جوان جامعه اظهار داشت: کار تعلیم و تربیت در دنیای امروز سخت و پیچیده است و اساسا باید بررسی کنیم که چگونه باید نسل جوان را برای آینده کشور تربیت کنیم و این کار مستلزم همکاری و هماهنگی همه نهادها و مردم است.
تسنیم: رئیس جمهور گفت: ما نیازمند یک شرایط بسیار جدید هستیم و باید ویژگیهای اعتدال را در مدارس و روح جوانان تقویت کنیم.
حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز شنبه در سیویکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق مختلف کشور با بیان اینکه چه اشکالی دارد که در مناطق مختلف کشور متناسب با فرهنگ آن منطقه کتابی منتشر شود گفت: زبانها، لهجهها و فرهنگهای مختلف باید مورد توجه باشد و اساسا چه اشکالی دارد که کتاب درس یک استان با استان دیگر تفاوت داشته باشد.
وی افزود: آیا این درست است که همه کتابها برای سراسر کشور یکسان باشد حتی در برخی کتابها و برخی از زمینهها میتوانیم چند کتاب را به مانند دانشگاه در اختیار دانشآموزان قرار دهیم و دانشآموز کتاب مورد نظر خود را برای مطالعه انتخاب کند.
رئیسجمهور با بیان اینکه از اینکه یک دانشآموز چند کتاب را بخواند نباید بترسیم، تصریح کرد: دوران دانشآموز کلیشهای سپری شده است. امروز باید دانشآموزی تربیت کنیم که متناسب با توسعه کشور باشد و این رسالت و وظیفه ماست و باید خود را برای آن آماده کنیم.
روحانی با انتقاد از این مطلب که بسیاری از فارغالتحصیلان دوره متوسطه در جامعه متناسب با رشته تحصیلی خود کار و شغل مرتبط ندارند، گفت: دانشآموز فارغالتحصیل که میخواهد در جامعه فعالیت کند، درسی که خوانده است متناسب با معضلات و نیاز جامعه نیست.
وی افزود: نمیشود دنیا در حال تحول باشد و مدرسه ثابت بماند. ما نیاز به مدرسه متحول در دنیای امروز داریم و همه چیز در حال تغییر و تحول است.
رئیسجمهور با بیان اینکه باید در مدارس ما شیوه کار و مهارتهای لازم به دانشآموز یاد داده شود، تا برای جامعه فردا مفید باشد، اظهار داشت: دولت در این زمینه با کمال خلوص و بیمنت هرچه در توان داشته باشد، تقدیم معلمان عزیز خواهد کرد.
روحانی با تاکید بر دایرکردن کلاسهای انشاء، گفتوگو و با تربیت دانشآموز منتقد و مدافع از حق خود و مشارکتجو گفت: معلمان، آموزرگان اخلاق و مدنیت جامعه هستند و باید در تربیت یک دانشآموز متعهد کوشا باشند.
وی خاطرنشان کرد: دولت نه تنها در زمینه تامین اعتبار و اجرای سند تحول بلکه هرچه در توان خود داشته باشد، برای حلقه فرهیخته انجام خواهد داد.
رئیسجمهور اضافه کرد: ما نیازمند یک شرایط بسیار جدید هستیم و باید ویژگیهای اعتدال را در مدارس و روح جوانان تقویت کنیم. ما از افراط خیلی ضرر کردیم، هم از افراط این جهت و هم از افراط آن جهت، فرقی نمیکند ضرر کردهایم. البته خوشبختانه امروز دیگر اینگونه نیست اما من دورهها، معلمین و مدارسی سراغ دارم که به دانشآموزی به خاطر اینکه پدرش عضو این جناح و یا آن جناح بوده، نمره کمتر و یا بیشتری داده و این فاجعه است، یک فاجعه است.
روحانی گفت: کلاس درس، نحوه آموزش به دانشآموز، برخورد با دانشآموز و حتی چهره معلم، لبخند و اخماش باید مساوی باشد، مبادا نسبت به یک دانشآموز به خاطر قومیت، زبان، حزب و جناح در کلاس تفاوتی قائل شویم.
وی خاطر نشان کرد: نیاز به امید داریم و همه جوانها را باید امیدوار به بار آوریم، انشاءالله با کمک معلمین، مردم و هدایتهای رهبری و اتفاق و وحدت از همه مشکلات عبور خواهیم کرد.
به گفته روحانی، نشاط و امید را باید در کلاسهای درس به وجود آورد و مدرسه باید پناهگاه نسل نوجوان و جوان باشد نه گریزگاه و معلمین هستند که باید نسل جوان را با نشاط و دینباور بار بیاورند. دیننمایی به درد ما نمیخورد، ما دینباوری میخواهیم و انشاءالله دانشآموزان دینباور، امیدوار، عالم، اخلاقی، مشارکتجو، تحویل جامعه برای توسعه و تحقیق دهیم.
رئیسجمهور در بخش آغازین سخنان خود نیز با بیان اینکه آموزش و پرورش یا آموزش عمومی در واقع در دولتهای مدرن بر دوش دولت گذاشته شده است، گفت: اگر به یک قرن و دوقرن پیش برگردیم، آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به مفهوم امروزی بر دوش دولت و یا دولتها نبوده است.
روحانی اضافه کرد: معمولا در هر جمع و جامعهای، افرادی اتاقی را از منزل خودشان به عنوان مکتب و مکتبخانه دایر میکردند و افراد علاقهمند در آن کلاسها شرکت میکردند و یا گاهی آموزش قرآن مجید و روخوانی و گاهی نیز تعلیم در حد سواد خواندن و نوشتن بود و ریاضیات در حد محدود، ادبیات فارسی در حد محدود که به خواندن گلستان در مکتبخانههای قدیم اکتفا میشد اما در دولتهای مدرن، عین امنیت عمومی، آموزش و پرورش و یا تعلیم و تربیت به عنوان یک وظیفه بر دوش دولت گذاشته شده است.
وی با باین اینکه بسیاری از وظایف امروز از جمله برنامهریزی برای اقتصاد کشور، موضوع تامین اجتماعی و بسیاری از مسئولیتهای دیگر بر دوش دولت قرار گرفته است، آموزش و پرورش را از مهمترین نهادها برشمرد و گفت: دولتها میتوانند افکار و حتی گاهی اقتدار خود را در میان نسل نوجوان و جوان تزریق کنند و گاهی هم از این قدرت در برخی از کشورها و در برخی از برههها سوءاستفاده شده است مثلا در آلمان نازی از مدارس برای ملتپرستی افراطی سوء استفاده شد.
روحانی ادامه داد: در کشورهای سوسیالیستی و پوپولیستی در دورههایی، مدارس برای نشر الحاد سوء استفاده شد، در دوران رژیم گذشته نیز از مدارس برای شاهدوستی و حتی گاهی شاهپرستی و امثال آنها سوء استفاده شد تا جایی که برخی ترجیح میدادند جدا و فاصله بگیرند و مدارس را تحریم و ارتباط خود را با مدارس جدید قطع کنند.
رئیسجمهور با بیان اینکه در دوران رژیم گذشته برخی به دلیل شرایط حاکم بر مدارس به فکر تشکیل مدارس با شرایط خاص افتادند، تصریح کرد: بسیاری از افراد فرهیخته در تهران، قم و سایر شهرستانها به فکر تاسیس مدارس افتادند، مدارسی غیردولتی و درود و رحمت خدا بر شهید بهشتی باشد که وقتی در قم من طلبه بودم، ایشان مدرسهای تحت عنوان دین و دانش را سرپرستی و اداره میکردند و برای آنکه بتوانند نسل جوان و نوجوان را از شرایط آن روز مدارس حفاظت کنند، حتی امثال شهید بهشتی و باهنر به سراغ برخی عناوینی در کتابهای درسی رفتند، هرچند که کار بسیار سختی بود و علیرغم اتهامات برای نجات جوانان و نسل جوان جامعه وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه رژیم گذشته در نیل به اهداف خود در مدارس ناکام ماند و موفقیت چندانی به دست نیاورد به ویژگیهای یک معلم اخلاقمدار در جامعه پرداخت و گفت: معلمی غیر از شغل عادی است، اجر معلم تنها یک حقوق نیست بلکه اجرش با خداست که میفرماید اگر یک نفر را تربیت و هدایت کنیم اجرتان نزد من محفوظ است بنابراین اجر معلم برتر و بالاتر از دنیاست.
روحانی ادامه داد: به دلیل وجود معلمین فرهیخته، متدین و دلسوز در دوران رژیم شاه از مدارس نسلی انقلابی ظهور و بروز کرد و این به دلیل آگاهی معلم به نقش حساس خود در جامعه آن روز بود.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این مطلب که اگر میخواهیم چیزی را به جوانان و نوجوانان بیاموزیم راهش القاء، تنبیه و اقتدارگرایی نیست، بلکه راهش تدبیر و دلسوزی است، گفت: گاهی یک حرف به گونهای گفته میشود، که دلزدگی به وجود میآید، اثر معکوس میدهد، اگر بگوییم بزرگترین معلم پیامبر(ص) و بزرگترین دانشآموز و یا شاگرد، علیابن ابیطالب (ع) بودند سخن به حقی است و منطبق با واقعیت است که البته با آن معلم و آن دانشآموز خیلی فاصله داریم و امروز این رسالت، رسالت سنگینی است که بر دوش معلمین قرار دارد اما معنای آن این نیست که دولت به تنهایی این کار را انجام دهد.
وی گفت: کار تعلیم و تربیت تنها با مدرسه نیست و ما از همان سال اول مدرسه با دانشآموزان مختلف از خانوادههای مختلف روبهرو هستیم. از یک طرف مدرسه، از یک طرف جامعه و از سویی دیگر فرهنگ عمومی، رسانهها و دولت در جامعه حاکم است و همه آنها باید دست به دست هم دهند و نقش هر کدام را تلفیق دهیم که بدون همکاری این موضوع امکانپذیر نیست.
روحانی با اشاره به نقش و نفوذ رسانههای مجازی در میان نسل نوجوان و جوان جامعه اظهار داشت: کار تعلیم و تربیت در دنیای امروز سخت و پیچیده است و اساسا باید بررسی کنیم که چگونه باید نسل جوان را برای آینده کشور تربیت کنیم و این کار مستلزم همکاری و هماهنگی همه نهادها و مردم است.
وی بر همین اساس خاطرنشان کرد: در دنیایی زندگی میکنیم که این دنیا به هم وصل است و ارتباط دارد و نباید از آن بترسیم و ترس از دنیا مشکلی را حل نمیکند.
«بعضیها میگویند که باید کاری کنیم که جامعه اتصالاش با دنیا قطع و یا کم شود اما نه قطع و نه تضعیف اتصال راهحل نیست باید نسل بیدار و هوشیار و آگاه از دنیای امروز نسلی که تعلق خاطر کافی به دین، ایمان و فرهنگش داشته باشد و توجه کافی به دنیای امروز و ویژگیهای آن کند، داشته باشیم.»
روحانی با اشاره به روحیه وطندوستی در بین دانشآموزان و جامعه گفت: باید افرادی در دانشگاهها و مدارس تربیت شوند که وقتی خارج و یا دانشگاههای خارجی رفتند، نه تنها آن محیط و جامعه نتواند آنها را منحرف کند بلکه برعکس آنها بر روی شاگردان، همکلاسیها و حتی بر روی معلمین خود تاثیر بگذارند؛ شهید بابایی، یکی از آنهایی بود که به آمریکا رفت و دوره خلبانی دید آن هم نه در یک محیط عادی دانشگاه بلکه در یک محیط نظامی آن هم در آمریکا، وقتی دوستان و همدورهایهای او تعریف میکنند که در طول مدت حضورش در آمریکا نه نمازش را ترک کرد و نه روزهاش را و حتی یکی از دوستانش میگفت او تلاش میکرد که نماز شبش را نیز ترک نکند، واقعا این شخصیت کمنظیر کجا تربیت شد، در همین مدارس و نزد خانوادههای ایرانی.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در شرایطی قرار داریم که باید در دنیای امروزی سیستم جدید آموزشی را در اختیار داشته باشیم اما در عین حال فرهنگ دینی و ایرانی را از یاد نبریم و بتوانیم هویت اسلامی و ایرانی را در بین نسل نوجوان و جوان زنده نگه داریم، گفت: برای این کار هرچه بتوانیم نقش خود را در آموزش و پرورش بیشتر و مناسبتر کنیم و در این بین نهاد دین، خانواده، مسجد، اجتماعات، انجمنها تاثیرگذار هستند.
رئیسجمهور تصریح کرد: ما امروز شرایط خاصی را در کشور تجربه میکنیم و قرار است در مدارس کاری کنیم که نسل نوجوان و جوان از تاریخ و انقلابش با خبر باشد. از دفاع مقدس و ایستادگی ملت در برابر متجاوزین مطلع باشد.
روحانی با اشاره به 36 هزار دانشآموز شهید و 5 هزار معلم شهید گفت: باید کاری کنیم نسل جوان از این فرهنگ باخبر باشد و تنها این نباشد که یک کتاب را خوب یاد بگیرد تا خوب پاسخ دهد؛ بزرگترین مشکل مدارس ما در گذشته حفظ محور بودن بوده است و دانشآموزان کتاب را حفظ میکردند و سر امتحان به سوالات پاسخ میدادند.
وی با تاکید بر اینکه ما امروز نیاز به یک تحول بنیادین داریم؛ اظهار داشت: بازسازی ساختمان مدارس درست است اما تعلیم و تربیت ما هم باید بازسازی شود، محیط مدارس هم باید بازسازی شود و این بازسازی، بازسازی عامی است که اگر بتوانیم مدارس را بازسازی کنیم به موفقیتهایی دست خواهیم یافت.
رئیسجمهور گفت: این دولت به تنهایی قادر نیست مسائل آموزش و پرورش را حل کند، البته دولت مسئول است اما در عین حال مردم باید بدانند که در این امر مهم باید کمک کنند تا به مقصد برسیم و برای این کار اگر قدم به قدم این کار را به تدریج به نهادهای غیردولتی واگذار کنیم میتوانیم امیدوار باشیم البته سالها طول خواهد کشید.
روحانی با تاکید بر این موضوع که باید مدارس غیردولتی را توسعه دهیم، گفت: نهادهای دیگری که میتوانند تحت نظارت آموزش و پرورش، مدارسی را به عهده بگیرند قدم پیش بگذارند. اگر شهرداری میتواند مدرسه ایجاد کند و یا حوزه هم اگر میتواند مدرسه ایجاد کند و در کنار رقابت سالم با آموزش و پرورش به تدریج آنها هم آموزش و پرورش فرزندان جامعه را برعهده گیرد و دولت از طریق و شکلهای مختلف این اعتبارات را تامین خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
روحانی: وحدت راه نجات ماست/از 86 تا 91 اشتغال خالص نداشتیم
روحانی وحدت راه نجات ماست از 86 تا 91 اشتغال خالص نداشتیمتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰ ۱۲ رئیسجمهور با تاکید بر اینکه "ملت ایران قدرتمندترین ملت منطقه است" اظهار کرد اگر هدایتهای رهبری اتحاد وحدت و فداکاری این ملت نباشد توطئه نیل تا فراتروحاني عصباني نبود، صريح بود!
روحاني عصباني نبود صريح بود مشاوران رئيسجمهور در امور رسانهاي و فرهنگي سخنان تند و پرخاشگرانه دكتر روحاني در برابر منتقدان را نه عصبانيت وي كه صراحت و شجاعت روحاني در تبيين مسائل سياست خارجي ناميدند مشاوران رئيسجمهور در امور رسانهاي و فرهنگي سخنان تند و پرخاشگرانه دكتر روحروحاني ما را دور بزند برخورد ميكنيم
روحاني ما را دور بزند برخورد ميكنيم محمد موسوي خوئينيها در جلسه افطاري اصلاحطلبان در منزل عبدالله نوري شعر معروف جاده و اسب مهياست بيا تا برويم را مصداق وضعيت اصلاحطلبان عنوان كرده است محمد موسوي خوئينيها در جلسه افطاري اصلاحطلبان در منزل عبدالله نوري شعر معروف جادهنامه حجتالاسلام طباطبائی به روحانی
نامه حجتالاسلام طباطبائی به روحانیتاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۳۶ یکی از اساتید اخلاق خطاب به روحانی نوشت اینکه به عدهای آنطور ــ به جهنم ــ بگوئید دور از ادبیات شماست بیش از گذشته به خداوند پناه ببرید و در گفتارتان عصبانی نشوید در نوشتارتان بیشترحسن روحانی به احمدی نژاد نزدیک شد؟!
حسن روحانی به احمدی نژاد نزدیک شد رسانه برون مرزی آلمان در مطلبی با عنوان آیا ادبیات روحانی به ادبیات احمدینژاد شبیه است به حواشی سخنان تند و صریح دیروز رئیس جمهور خطاب به منتقدان دولت پرداخت به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز رسانه برون مرزی آلمدفاع مشاور روحانی از سخنان روز گذشته وی
دفاع مشاور روحانی از سخنان روز گذشته ویتاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۹ ۳۳ مشاور رسانهای رئیس جمهور تصریح کرد سخنان دکتر روحانی در همایش رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور تبیین و تحلیل صریح و شجاعانه مسائل اساسی سیاست خارجی مبتنی بر منبحث و نظر/ ارزیابی شما از «به جهنم» روحانی چیست؟
بحث و نظر ارزیابی شما از به جهنم روحانی چیست به این مطلب امتیاز دهید گوشهای از اظهارات رئیسجمهور روحانی در جمع سفرا و رؤسای نمایندگیهای ایران در خارج از کشور خطاب به منتقدان دولت این روزها حسابی خبرساز شده است ادبیاتی نامتعارف و شگفتآور با جملروحانی: مشکلات اقتصادی امروز، ارث تحمیلی به ماست
روحانی مشکلات اقتصادی امروز ارث تحمیلی به ماست روحانی گفت بسیاری از آن چیزی که امروز ما به عنوان مشکل اقتصادی وارث آن هستیم ارث تحمیلی به ماست در بحث تورم هم چنین است خبرگزاری ایرنا حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز سه شنبه در بزرگترین همایش اقتصادی کشور با موضوعروحاني از نخستين بسته اقتصادي دولت رونمايي كرد
روحاني از نخستين بسته اقتصادي دولت رونمايي كرد ممكن است برخي بگويند ركود سالهاي 91 و 92 در سايه تحريم بوده است حتي اگر تحريم نبود در سال 91 ما با اين مشكلات مواجه ميشديم و بسياري از مشكلات كنوني ارث تحميلي سالهاي قبل به ماست دولت يازدهم دولت مظلومي است و مظلومتر از دولتتکذیب خبر انتقاد لاریجانی از اظهارات روحانی
تکذیب خبر انتقاد لاریجانی از اظهارات روحانی یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس گفت اینکه می گویند اقای لاریجانی گفته اند سخنان آقای رئیس جمهور غیرقابل قبول بوده و در شان رئیس جمهور نبوده حقیقت ندارد کد خبر ۴۲۵۰۶۷ تاریخ انتشار ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۸ - 12 August 2014 یوسفیانآقای روحانی لباس مبدل بپوشند
آقای روحانی لباس مبدل بپوشنداخبار و اطلاعات از زبان دیگران شنیدنیتر است چون مرتب و منظم و خوشایند و حتما جهتدار شده است این اخبار به درد حکومت کردن نمیخورد باید بیپرده همه چیز را دانست و ابوالقاسم عابدین پور نوشت اخبار و اطلاعات از زبان دیگران شنیدنیتر استاستراتژی جدید روحانی درباره منتقدان
استراتژی جدید روحانی درباره منتقدانروحانی این روزها با كنایه سخن گفتن را در دستور كار خود قرار داده است با كنایه سخن گفتن یكی از ابزار كارآمد سیاسیون ایرانی است میخواهد آن سیاستمدار محمود احمدینژاد باشد یا روحانی رییسجمهور آرام این روزهای ایران روحانی این روزها با كنانامه یک استاد اخلاق به حسن روحانی درباره «به جهنم»
نامه یک استاد اخلاق به حسن روحانی درباره به جهنم یکی از اساتید اخلاق خطاب به روحانی نوشت اینکه به عدهای آنطور ــ به جهنم ــ بگوئید دور از ادبیات شماست بیش از گذشته به خداوند پناه ببرید و در گفتارتان عصبانی نشوید در نوشتارتان بیشتر دقت بفرمائید به این مطلب امتیاز دهید &nbsمهمترین اخبار رسانههای مجازی کشور «دلواپسی» اصلاحطلبان از «جهنم» روحانی/ شاعر هتاکی که
مهمترین اخبار رسانههای مجازی کشوردلواپسی اصلاحطلبان از جهنم روحانی شاعر هتاکی که ارشاد به کتاب تکریم او مجوز داد خطرناکترین ویروس دنیادلواپسی اصلاحطلبان از جهنم روحانی از مهمترین اخبار رسانههای مجازی و مکتوب کشور است گروه مجازی خبرگزاری فارس به منظور سهولت در ارائمخالفان به دنبال زخمی کردن روحانی هستند
مخالفان به دنبال زخمی کردن روحانی هستند نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی گفت در جلسه غیرعلنی امروز قاطبه نمایندگان در واقع به دنبال انتقادات شدید نبودند و تعداد اندکی هم بودند که مقاصد سیاسی خود را پیگیری میکنند مظلومیت رییس جمهور امروز مشهود بود که تعدادی به وی حمله کردعکس و شعری که در پاسخ به منتقدان ادبیات روحانی در اینستاگرام منتسب به وی منتشر شد /بگفتا نیک مردی کن نه چندان،
عکس و شعری که در پاسخ به منتقدان ادبیات روحانی در اینستاگرام منتسب به وی منتشر شد بگفتا نیک مردی کن نه چندان که گردد چیره گرگ تیز دندان صفحهی اینستاگرام منتسب به روحانی ساعتی قبل عکس و شعری منتشر کرد که پاسخی تلویحی است به منتقدان ادبیات اخیرش در مورد منتقدان مذاکرات هستهایبذرباش: سوالات از دولت روحانی 20 درصد کمتر از دولت احمدینژاد است
سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹ ۴۰ یک نماینده مجلس تعداد سوالات یک ساله از دولت روحانی را 20 درصد کمتر از سوالات مدت مشابه دولت احمدینژاد اعلام کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مهرداد بذرپاش در نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان که در دانشگا-
سیاسی
پربازدیدترینها