تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845083644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد تب خرید تبلت‌های دانش‌آموزی و دردسر والدین


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
تب خرید تبلت‌های دانش‌آموزی و دردسر والدین
این روزها تب خرید تبلت‌های دانش‌آموزی بدون آن که استفاده از آنها در مدارس اجباری و ملزوم شده باشد، بسیار داغ است.

خبرگزاری فارس: تب خرید تبلت‌های دانش‌آموزی و دردسر والدین



به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سال 91 بود که رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش موضوع ورود تبلت‌های دانش‌آموزی در کنار سایر طرح‌های فناوری و تکنولوژی برای مدارس ایران را بر سر زبان‌ها انداخت. هیچ‌کس منکر این موضوع نیست، استفاده از یک تبلت برای ارائه و یاددهی مطالب درسی علاوه بر آن که زمان آموزش را تا 50 درصد نسبت به آموزش‌های سنتی کاهش می‌دهد، چنان جذابیتی برای دانش‌آموز دارد که شوق او برای فراگیری دروس چندین برابر می‌شود. مثبت‌ترین خصوصیات استفاده از تبلت در مدارس را می‌توان حذف هزینه‌های اضافی کتاب، لوازم‌التحریر و کیف که در شهریور ماه هر سال یکی از دغدغه‌های اساسی والدین است، عنوان کرد، البته باید انرژی مصرفی اندک، حجم و وزن کم، قابلیت حمل آسان را به این خصوصیت مثبت اضافه کنیم، زیرا در مهمانی‌ها دیگر خبری از کیف و کتاب‌های پخش شده میان بازی بچه‌ها نیست.

از آن طرف هم دردسر والدین برای خرید تبلت آغاز می‌شود با توجه به اینکه طرفداران تبلت‌ این روزها از گوشی‌های موبایل بیشتر شدند، یک دانش‌آموز با یک تیر چند نشان زده است و این موضوع برای خانواده‌ها هم چندان بد نیست. با اجرایی شدن کامل این طرح در مدارس نباید از امکانات دیگر تبلت‌ها نظیر امکان نمایش فیلم، بازی‌ها، گردش در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی نامتناسب با دانش‌آموزان غافل شد و این یعنی آغاز دغدغه‌ای جدید برای والدینی که حتی مخالف داشتن گوشی موبایل برای فرزندان خود در این سن و سال هستند. هر دانش‌آموز یک تبلت! این گزارش را با نگاه خوش‌بینانه به موضوع رواج تبلت در مدارس پیش می‌بریم، هرچه باشد الگوی جهانی مدارس هوشمند در اختیار داشتن یک رایانه برای هر دانش‌آموز به منظور مشارکت فعال وی در کلاس درس از اهم ملزومات عنوان شده است. طرح OLPC (One Laptop Per Child یا همان «یک لپ‌تاپ برای هر کودک» از سال 2008 با حمایت بانک جهانی به‌منظور تسهیل و تسریع آموزش در کشوهای درحال توسعه آغاز شد. البته گزارش بانک جهانی در سال 2003 میلادی و بیانیه سازمان ملل در سال 2005 میلادی از نقش موثر فناوری اطلاعات و ارتباطات در بسط عدالت آموزشی و نابودی بی‌سوادی در جوامع سخن می‌گفت، زیرا با هوشمندسازی مدارس دانش‌آموزان فقیری که در منزل رایانه ندارد در مدارس از این تکنولوژی بهره می‌برند.

و اکنون هوشمندسازی مدارس از کارگاه‌های کامپیوتر تا تخته‌های هوشمند فراتر رفته و دانش‌آموزان بی‌صبرانه منتظر هستند تا تبلت‌های خود را به مدرسه ببرند. این روزها تب خرید تبلت‌های دانش‌آموزی بدون آن که استفاده از آنها در مدارس اجباری و ملزوم شده باشد، بسیار داغ است. تبلت بهترین بهانه برای دانش‌آموزانی است که حریف والدین خود برای خرید موبایل یا لپ‌تاپ نمی‌شوند به‌ ویژه تبلت‌ها نام دانش‌آموزی را هم با خود یدک می‌کشند و اگر از چشم‌وهم‌چشمی و رقابت دوستانه فاکتور بگیریم، دردسر والدین برای خرید تبلت ادامه دارد. جالب این جاست در مدارس ایران که طرح استفاده از تبلت قرار است به صورت پایلوت اجرایی شود، تبلت‌ها توسط آموزش و پرورش خریداری و به دانش‌آموزان ارائه می‌شود و از این بابت فعلا دانش‌آموزان پولی نمی‌پردازند. گول تبلت‌های ارزان را نخورید اگر سری به مغازه‌های موبایل فروشی بزنید حتما با تبلیغاتی شبیه «تبلت دانش‌آموزی فقط 190 هزار تومان»، «تبلت‌های دانش‌آموزی ارزان با گارانتی رسید» و جملاتی از این دست مواجه می‌شوید و شاید با دودوتاچهارتا کردن ساده به این نتیجه برسید، خرید تبلت با این قیمت بسیار به‌صرفه‌تر از موبایل و لپ‌تاپ است، اما دست نگه دارید. یک ضرب‌المثل انگلیسی هست که می‌گوید: «هنوز آن قدر پولدار نشدم که جنس ارزان بخرم»، شما نیز به عواقب خرید یک تبلت ارزان قیمت بیندیشید و روی برندهای مختلف تحقیق کنید، قطعا یک فروشنده فرد مناسبی برای توصیه و راهنمایی به شما در زمان خرید تبلت نیست.

کسب سود بالا از تبلت‌های ارزان‌قیمت به‌قدری دل‌چسب است که نمایندگان برخی برند‌های معتبر بازار نیز دنباله‌روی این مسیر شده‌اند. مارشال، اینوول، پیر کاردن، اسمارت تاچ، آینول، و چند نام بی‌هویت دیگر که برخی از آنها ادعای ایرانی بودن نیز دارند، جزو برندهایی از تبلت‌ها هستند که باید با دیده تردید به آنها بنگرید، این تبلت‌ها در مقایسه با انواع ارائه شده از سوی برند‌های معروف چرا قیمت پایین‌تری دارند؟ باز شدن دریچه‌های ناامیدی پس از خرید تبلت ارزان به احتمال زیاد پس از خرید تبلت ارزان‌قیمت دریچه‌هایی از ناامیدی را به روی خود گشودید، بدنه پلاستیکی با کیفیت نه‌چندان مطلوب، نمایشگری با دقت و کیفیت پایین، رنگ‌های نه‌چندان شاد و زاویه دید محدود تنها ایرادات ظاهری یک تبلت ارزان‌قیمت هستند. حافظه‌های RAM در این نوع تبلت‌ها نیز یک ترفندی برای ارزان بودن است که برای نصب‌ نرم‌افزارها و حتی محتوای درسی باید به کارت حافظه‌ها متوسل شوید و متناسب با فضایی که دارند، هزینه‌ای اضافی را بپردازید. از سخت‌افزارها و پردازنده‌‌ها، اتصالات وای‌فای و آنتن تبلت‌های ارزان‌قیمت هم که فاکتور بگیریم، باید به عمر باتری‌های آنها که پس از مدتی نه‌چندان دور به حالت کما می‌روند، اشاره کرد. البته در هنگام خرید این نوع تبلت‌ها فروشنده حداقل یکی دوبار به شما هشدار می‌دهد که بلای جان این تبلت آب است، هرچند که شما دلخوش به گارانتی یکساله آنها باشید. در این گزارش قصد تبلیغ برندهای معتبر و یا منصرف کردن شما از خرید تبلت‌های ارزان قیمت را نداریم، اما باید این مسئله را درنظر داشته باشید، این تبلت قرار است ساعت‌های متوالی در دست فرزند شما باشد و قطعا شما نمی‌خواهید درعرض چند هفته یا چندماه با جسد تبلت روبه‌رو شوید. معمولا والدین ترجیح می‌دهند و یا بهتر است بگوییم که دانش‌آموزان اصرار دارند از تبلت‌های سیم‌کارت‌خور استفاده کنند تا از مزیت مکالمه و گردش در دنیای اینترنت همراه عقب نمانند.

ابراهیم جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمان با اشاره به فراگیری طرح تبلت‌های دانش‌آموزی اظهار داشت: طرح تبلت از سال‌های گذشته توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام شد، اما باوجود تمام پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ها که تمام دروس به‌صورت پی‌دی‌اف بر روی تبلت‌ها قابل استفاده باشد تا دانش‌آموزان بی‌نیاز از کیف و کتاب مدرسه باشند، این طرح تاکنون عملیاتی نشده است. مدیرکل آموزش و پرورش کرمان تصریح کرد: استفاده از تبلت‌های دانش‌آموزی به‌عنوان یک تکنولوژی جدید برای درس آموختن دانش‌آموزان بسیار جذاب است و بنده هم با این طرح موافق هستم. وی افزود: اما تا زمانی که زیرساخت‌ها و فرهنگ استفاده از آن به طور کامل و صحیح برای دانش‌آموزان، والدین و همکاران فرهنگی ما جا نیفتد، این طرح فراگیر نمی‌شود و ممکن است که آسیب‌هایی نیز به دنبال داشته باشد. مدارس غیردولتی پیش‌قدم شوند این مسئول درمورد توسعه طرح تبلت‌های دانش‌آموزی در مدارس کرمان پیشنهاد داد، بهتر است تا مدارس غیردولتی که تاکنون برای هوشمندسازی مدارس تلاش‌های زیادی داشتند در بحث استفاده از تبلت‌های دانش‌آموزی پیش‌قدم شوند. جهانگیری با اشاره به هوشمندسازی مدارس کرمان گفت: تاکنون یک‌هزار و 500 مدرسه کرمان از لحاظ طرح‌های هوشمندسازی جلو افتادند و مجهز به تخته هوشمند و نرم‌افزارهای آموزشی مربوطه هستند. وی عنوان کرد: برای سال تحصیلی جدید نیز درصدد هستیم تا ضمن مشارکت اولیا برای توسعه هوشمندسازی مدارس و نیز آموزش‌های هدفمند و لازم برای همکاران گام‌های مثبتی در این زمینه برداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان با تاکید بر لزوم هوشمندسازی هرچه بیشتر مدارس کرمان بیان داشت: برای همگام شدن با طرح جهانی هوشمندسازی مدارس باید همکاران و معلمان در گذراندن آموزش‌های لازم بکوشند. وی افزود: در اکثر مدارسی که تخته هوشمند نصب شده است، مشاهده کردیم که این تخته به عنوان یک وسیله اضافه و دست‌وپاگیر در کلاس است، زیرا معلم به‌دلیل نداشتن آموزش‌های لازم برای استفاده و تدریس با آن دچار مشکل می‌شود و ترجیح می‌دهد به تخته هوشمند کاری نداشته باشد. فرهنگیان مراقب سودجویان باشند وی با بیان اینکه هیچ نمایندگی فروش تبلت از آموزش و پرورش کرمان برای ارائه تخفیف به فرهنگیان مجوز و نامه‌ای دریافت نکرده است، گفت: خانواده‌ها در خرید تبلت دقت کنند و مراقب سودجویان باشند. مدیرکل آموزش و پرورش کرمان خاطرنشان کرد: البته در سال تحصیلی جدید قصد داریم با بهره از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه‌هایی برای خرید لپ‌تاپ و تبلت‌ ویژه فرهنگیان به‌صورت اقساط داشته باشیم و به جد دنبال پیگیری این موضوع هستیم. =============== گزارش از: فروغ بوستانچی =============== انتهای پیام/80028/

93/06/02 - 07:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن