محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832946646
تا اطلاع ثانوي؛ از خودکفايي گندم خبري نيست/ خودکفايي در توليد برنج عملي نيست
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۳۱ب.ظ)
معاون وزير کشاورزي خبر داد؛ تا اطلاع ثانوي؛ از خودکفايي گندم خبري نيست/ خودکفايي در توليد برنج عملي نيست معاون وزير کشاورزي گفت: خودکفايي در توليد برنج نه عملي بوده و نه به مصلحت کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سومين جلسه رسانه اي عباس کشاورز معاون زراعي وزير کشاورزي به مناسبت هفته دولت برگزار شد.
وي در مورد تراز تجاري کشور در بخش کشاورزي گفت: در چهار ماهه نخست امسال تراز تجاري بخش کشاورزي منفي 2.2 ميليارد دلار بود که اين رقم در سالهاي 91 و 92 در همين بازه زمان به ترتيب 2.7 و 2.5 ميليارد دلار بوده است.
معاون وزارت کشاورزي افزود: عليرغم بهبود نسبي تراز تجاري بخش کشاورزي، هنوز با برنامه ريزيهاي صورت گرفته فاصله داريم.
عباس کشاورز در مورد عملکرد بخش مکانيزاسيون در زير ريرمجموعه خود اظهار کرد: از سال گذشته با تامين اعتباري بالغ بر 750 ميليارد تومان در قالب تسهيلات با کارمزد 15 درصد ، 12 هزار دستگاه تراکتور، 415 دستگاه انواع کمباين و 700 دستگاه کمباين برنج تامين شد.
وي تاکيد کرد: امسال نيز با اعتبار اوليه حدود 800 ميليارد تومان، 300 دستگاه تراکتور باغي، 18 هزار دستگاه انواع کمباين سبک و متوسط و حدود 700 دستگاه کمباين نيمه سنگين و سنگين را تامين کنيم.
اين مقام مسئول افزود: از هم اکنون کليه توليدات کارخانههاي کمباين سازي و تراکتورسازي خريداري شده و مابقي نياز کشور از محل واردات تامين خواهد شد.
وي در مورد بحث گندم و ميزان خريد تضميني اظهار داشت: از ابتداي فصل برداشت تاکنون بيش از شش ميليون و 600 هزار تن گندم خريداري شده که نسبت به سال گذشته در همين تاريخ ميزان خريد تضميني گندم 47 درصد افزايش داشته است.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزي افزود: وزارت کشاورزي به غير از اجراي مناسب سياست خريد تضميني محصولات کشاورزي از کشاورزان در برخي محصولات مانند گوجه فرنگي نيز اقدام به خريد اين محصول از کشاورزان کرده است.
کشاورز گفت: کشت گندم و جو بيش از 60 درصد عرصههاي کشاورزي و توليدات اين بخش را تشکيل داده و اين مساله از نظر فني درست نيست زيرا باعث بروز برخي بيماري ها شده است وباعث شده عملکرد گندم از حد استاندارد خود پايينتر آيد.
وي ادامه داد: توليد گندم در هر هکتار به اندازه حدود 2.5 تن گندم هزينه دارد که اگر عملکرد گندم از سه تن بيشتر نشود کشاورزان متضرر ميشوند.
اين مسئول بخش زراعي افزود: تصميم گرفته ايم تا طي يک برنامه پنج ساله 900 هزار هکتار از سطح مزارع آبي و حدود 400 هزار هکتار از سطح مزارع ديم گندم کاهش يابد، البته اما در کنار آن براي جبران کاهش احتمالي اجراي اين برنامه را توام با افزايش عملکرد اجرا کنيم.
وي خاطرنشان کرد: امسال توسط اجراي برخي برنامه ها قصد داريم تا حدود 150 هزار هکتار از سطح زير کشت گندم را کاهش دهيم.
کشاورز گفت: برنامهريزيها به گونهاي صورت گرفته که با کاهش سطح زير کشت گندم توام با افزايش عملکرد آن مشکلي در کاهش توليد اين محصول به وجود نيايد به گونهاي که متوسط واردات سال قبل در چهار سال آينده به حدود يک و نيم ميليون تن کاهش خواهد يافت.
وي افزود: در پايان سال 97 توليد گندم به 13 ميليون و 400 هزار تن و واردات آن به يک ميليون و 350 هزار تن خواهد رسيد.
معاون زراعت وزير کشاورزي با تاکيد بر ضرورت توجه به مساله نظريه آب مجازي در توليد محصولات کشاورزي گفت: خودکفايي در توليد برنج نه عملي بوده و نه به مصلحت کشور است؛ بنابراين بايد موضوع بهرهوري را به عنوان شاخص در نظر بگيريم و در توليد برنج از کشاورزان حمايت کنيم.
وي افزود: سياست براي افزايش توليد برنج در کشور اين است که کشت برنج در نواحي شمال کشور افزايش يابد و افزايش توليد برنج را با پيگيري سياستهاي از جمله توسعه کشت ارقام پر محصول، توسعه تکنولوژيهاي جديد مانند ارقام هيبريد و غيره در دستور کار قرار دارد.
وي گفت: افزايش توليد چهار محصول اساسي را در حد مقدورات در دستور کار قرار داده و تدارکات آن را فراهم کرديم که شامل گندم،جو، دانههاي روغني و کشت پاييزه چغندر است؛ به گونه اي که در دانههاي روغني تکيه بر کلزا به عنوان يک محصول پاييزه است که با برنامه ريزيهاي صورت گرفته از جمله کشت تناوبي با گندم و جو و کشت در اراضي آيش شده پس از برنج در شمال کشور و ... از نظر محدوديت منابع آبي با مشکل مواجه نخواهيم شد.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزي افزود: در اين برنامه کشت پاييزه چغندر قند که در گذشته تنها در خوزستان انجام ميشد را در استانهاي گلستان، فارس، ايلام، کرمانشاه و ... در دستور کار قرار دادهايم تا بتوانيم آن را براي نخستين بار در 108 هزار هکتار چغندر قند توليد کنيم.
وي اظهار کرد: طرح ساماندهي کود که در سال گذشته در همين بازه زماني وضعيت مناسبي نداشت و تدارک ديده نشده بود امسال وضعيت مناسبي را پيدا کرده و مشکلي از نظر تامين کود نداريم.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزي افزود: در سال گذشته جمعا حدود 149 هزار تن کود در انبارها موجود بود که شامل 94 هزار تن کود ازته، 42 هزار تن کود فسفاته و 113 هزار تن کود پتاسه بود در حالي که نياز بخش کشاورزي براي يک دوره زراعي حداقل چهار ميليون و 200 هزار تن انواع کود شامل 700 هزار تن فسفاته، 400 هزار تن پتاسه و سه ميليون تن انواع کودهاي ازته نياز است.
کشاورز ادامه داد: برنامه ريزيها در سال جاري زراعي به گونهاي انجام شده که هم اکنون حدود 650 هزار تن انواع کود تامين شده که چند برابر ميزان تامين شده درهمين بازه زماني در سال گذشته است و در ادامه نيز تامين کود ادامه خواهد داشت به گونهاي که يک ميليون و700 هزار تن کود اوره و 600 هزار تن کود پتاسه نيز در دست تامين است.
وي با اشاره به گلايههاي توليدکنندگان و کشاورزي از کيفيت کودهاي توزيع شده در سال گذشته گفت: برنامه ريزيهاي صورت گرفته به گونه اي بوده که کيفيت کودهاي توزيع شده و وارداتي با کمک دستگاه هاي ذيربط افزايش يابد و اين درحالي است که دولت از سال گذشته تاکنون هيچ گونه افزايشي قيمت در عرضه کود را اعمال نکرده است.
کشاورز ادامه داد: بنابراين توليد متوسط برنج در مناطق شمالي کشور ميتواند تا 65 درصد افزايش يابد و بايد در اين راستا امکاناتي از جمله مکانيزاسيون نيز توسعه يابد چرا که اگر بتوانيم ارقام پر محصول موجود را به 70 درصد اراضي شمال کشور توسعه دهيم توليد برنج 30 تا 35 درصد افزايش مييابد.
»
تصاویر مرتبط
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
وزیر جهاد کشاورزی: برای خودکفایی تولید گندم برنامه پنج ساله داریم
وزیر جهاد کشاورزی برای خودکفایی تولید گندم برنامه پنج ساله داریم گنبدکاووس - ایرنا - وزیر جهاد کشاورزی از تدوین برنامه پنج ساله توسط کارشناسان و محققان این وزارتخانه خبر داد و گفت برای خودکفایی کشور در تولید گندم در همین مدت تدبیر شده است محمود حجتی روز پنجشنبه در حاشیه باوزیر جهادکشاورزی: برای خودکفایی تولید گندم در کشور برنامه 5 ساله داریم
وزیر جهادکشاورزی برای خودکفایی تولید گندم در کشور برنامه 5 ساله داریم گنبدکاووس - ایرنا - وزیر جهاد کشاورزی از تدوین برنامه پنج ساله توسط کارشناسان و محققان این وزارتخانه خبر داد و گفت برای خودکفایی کشور در تولید گندم در همین مدت تدبیر شده است محمود حجتی روز پنجشنبه در حاشعملیات عمرانی پالایشگاه آناهیتای کرمانشاه تا پایان امسال آغاز می شود/ خودکفایی ایران در تولید فرآوردههای نفتی
کاظمی عملیات عمرانی پالایشگاه آناهیتای کرمانشاه تا پایان امسال آغاز می شود خودکفایی ایران در تولید فرآوردههای نفتی معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه پالایشگاه آناهیتا در کرمانشاه یکی از پروژههای کلیدی وزارت نفت است گفت زمین برای احداث این مجمچرا خودکفایی گندم را از دست دادیم؟ چه باید کرد؟
چرا خودکفایی گندم را از دست دادیم چه باید کرد عدم همخوانی و سازگاریِ راهبردهایِ سازمانها و نهادهای مربوطه در کنترل قیمت نهادها به ویژه قیمت حاملهای انرژی بهرهی بانکی و نرخ ارز باعثِ دامنزدن به بی ثباتی تولید در بخش کشاورزی شده است اشاره آبان 83 بود که دولت با این استدوری از خودکفایی گندم با وابستگی به دلارهای نفتی
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۷ استاندار خراسانرضوی از شناسایی نخبگان و استفاده از ظرفیتهای آنها در بسیاری از روستاها و شهرهای استان در راستای توسعه همه جانبه خبرداد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان علیرضا رشیدیان در نشست بررسی راهکارهای جلوگیری ازخودکفایی کشور در تولید بنزین از اوایل سال 94
با تکمیل طرح های افزایش تولید خودکفایی کشور در تولید بنزین از اوایل سال 94 تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور با بیان اینکه رویکرد دولت خودکفا شدن در تولید بنزین و صادرات است گفت با راه اندازی طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت بنزین شرکت پالایش نضرورت حمايت از توليدکنندگان داخلي و افزايش سطح خودکفايي
۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۱۹ ۳۳ب ظ معاون عمليات شرکت ملي گاز ايران تأکيد کرد ضرورت حمايت از توليدکنندگان داخلي و افزايش سطح خودکفايي معاون عمليات شرکت ملي گاز ايران ضمن تأکيد بر حمايت از توليدکنندگان داخلي و افزايش سطح خودکفايي گفت در اين راستا بايستي به دو عامل قيمت و اجراي تعهدات از سومعاون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای عالی مناطق آزاد صادرات نماد عملی توسعه و پیشرفت در جهت خودکفایی است
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای عالی مناطق آزادصادرات نماد عملی توسعه و پیشرفت در جهت خودکفایی استمعاون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای عالی مناطق آزاد گفت صادرات در امر تولید نماد عملی توسعه و پیشرفت در جهت خودکفایی است به گزارش خبرگزاری فارس از ماکو محمد معزالدین صبح امروز درمدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در گفتوگو با فارس خبر داد عوارض مصرف نابجای خون ۵ برابر هزینه تولید/ خودکفا
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در گفتوگو با فارس خبر دادعوارض مصرف نابجای خون ۵ برابر هزینه تولید خودکفایی ایران در تولید فرآوردههای خونیمدیرعامل سازمان انتقال خون گفت با توجه به دستاوردهای ملی در تأمین داروهای مورد نیاز بیماران هموفیلی و تالاسمی و خودکفایی در تولید فرآوردخودکفايي در توليد محصولات غذايي از مهم ترين اهداف سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي است
۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۹ ۲۶ق ظ استاندار مرکزي خودکفايي در توليد محصولات غذايي از مهم ترين اهداف سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي است استاندار مرکزي در مراسم توديع و معارفه مدير کل جهاد کشاورزي استان گفت خودکفايي در توليد محصولات غذايي از مهمترين اهداف سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي امعاون وزیر نفت:خودکفایی در تولید بنزین، سال 94 محقق می شود
معاون وزیر نفت خودکفایی در تولید بنزین سال 94 محقق می شود بندرعباس- ایرنا- معاون وزیر نفت گفت با بهره برداری از طرح های افزایش ظرفیت بنزین در اصفهان و آبادان تا پاییز امسال راه اندازی طرح افزایش ظرفیت پالایشگاه بندرعباس تا اوایل سال آینده و نیز کنترل مصرف سوخت برنامه خودکفاییدرآمد 137 میلیارد تومانی تولید برنج در لنگرود
سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۳ مدیر جهاد کشاورزی لنگرود گفت تاکنون بیش از 50 درصد برنج از مزارع شالیزاری شهرستان لنگرود برداشت شده است فرامرز هادی زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان اظهار کرد شهرستان لنگرود 9100 هکتار زمین شالیزاری دارد کهمدیر کمیته امداد مهاباد خبر داد پرداخت 490 میلیون ریال وام خودکفایی به مددجویان مهابادی
مدیر کمیته امداد مهاباد خبر دادپرداخت 490 میلیون ریال وام خودکفایی به مددجویان مهابادیمدیر کمیته امداد امام خمینی مهاباد از پرداخت 490 میلیون ریال وام خودکفایی به مددجویان مهابادی در طول تیرماه امسال خبر داد مسعود مامندیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مهاباد اظهار داشترئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی ایلام: مردم ایلام مراقب کلاهبرداریها تحت پوشش کمک به زل
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی ایلام مردم ایلام مراقب کلاهبرداریها تحت پوشش کمک به زلزلهزدگان باشندرئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان ایلام گفت مردم ایلام مراقب کلاهبرداریها تحت پوشش کمک به زلزلهزدگان باشند علی عباسیکسانی امرتولید گندم در گلستان به حدود 750 هزار تن می رسد
تولید گندم در گلستان به حدود 750 هزار تن می رسد گرگان - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت با مدیریت مناسب و ارائه توصیه های فنی تولید گندم در سال زراعی جاری در استان به 747 هزار تن می رسد مختار مهاجر روز سه شنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود از این میزان گندم توانواری: رویکرد اصلی کمیته امداد خودکفایی و اشتغالزایی است
انواری رویکرد اصلی کمیته امداد خودکفایی و اشتغالزایی است اراک- ایرنا- سرپرست کمیته امداد امام خمینی ره کشور گفت رویکرد اصلی این نهاد انقلابی فراهم کردن زمینه فعالیت اقتصادی بویژه خودکفایی و اشتغالزایی برای مددجویان است حسین انواری روز پنج شنبه در آیین معارفه مدیر کل کمیته ارئیس نظام صنفی کشاورزی در گفتوگو با فارس: خرید تضمینی اهرم اطمینان بخش تولید است/ ضرورت بازنگری نرخ خرید تضمی
رئیس نظام صنفی کشاورزی در گفتوگو با فارس خرید تضمینی اهرم اطمینان بخش تولید است ضرورت بازنگری نرخ خرید تضمینی گندم متناسب با هزینههای تولیدرئیس نظام صنفی کشاورزی گفت نرخ خرید تضمینی گندم در سال گذشته با توجه به گران شدن انرژی و سایر نهادههای تولید در بخش زراعت تقریبا واقعی-
گوناگون
پربازدیدترینها