محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843799137
معاون رئیسجمهور:96 درصد میراث تاریخی کشور هنور در دل خاک است/ ایران قطب توریسم حلال دنیاست
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
معاون رئیسجمهور:96 درصد میراث تاریخی کشور هنور در دل خاک است/ ایران قطب توریسم حلال دنیاست
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، همه میراث فرهنگی موجود کشور را شامل تنها سه یا چهار درصد بضاعت فرهنگی و تاریخی ایران دانست و تاکید کرد: 96 درصد میراث کشور هنور در دل خاک و یا در کوه ها دست نخورده باقی مانده و شناسایی نشده است.
به گزارش نامه نیوز، مسعود سلطانی در گفتگو با مهر اضافه کرد: گفته می شود ایران به لحاظ فرهنگی و تاریخی جزو 10 کشور برتر دنیا است، اما رتبه با ظرفیت های بالفعل است، چراکه اعتقاد داریم اگر این غنای فرهنگی و تاریخی بالقوه شود جزو دو یا سه کشور اول دنیا خواهیم بود.
وی با بیان اینکه از سال 1309 تاکنون یعنی در 84 سال گذشته 31 هزار و 100 اثر شامل بنا، سایت، محوطه تاریخی و... در سطح کشور شناسایی و ثبت شده، تصریح کرد: از این میزان تنها یک درصد احیاء شده که رقم بسیار پایینی است.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه فکر کنید اگر درصد شناسایی و احیاء آثار تاریخی و فرهنگی کشور مثلا به 20 برسد و ظرفیت های موجود بالقوه شود، چه تحولی را شاهد خواهیم بود، ادامه داد: اثر باستانی شهر سوخته با 151 هکتار مساحت در حالی به عنوان یکی از آثار مهم جهانی از سوی یونسکو ثبت می شود که 96 درصد آن هنوز زیر خاک مدفون است.
شهر سوخته تنها با چهار درصد احیاء جهانی شد
وی متذکر شد: آن چیزی که به عنوان اثر ارزشمند تاریخی و باستانی کارشناسان یونسکو را مجاب کرد که این اثر را به عنوان هفدهمین اثر ثبت شده جهانی معرفی کنند تنها چهار درصد احیا شده شهر سوخته بود، این ارزش و غنای آثار تاریخی ایران را نشان می دهد.
سلطانی فر با تاکید بر اینکه باید میراث غنی فرهنگی، تاریخی و باستانی کشور شناسایی، کاوش، احیاء و بازسازی شود تا این ظرفیت از بالفعل به بالقوه تبدیل شود، عنوان کرد: در این صورت می توانیم گردشگران بیشتری را پذیرا باشیم و سهم خود را از صنعت گردشگری دنیا بگیریم.
وی با اشاره به غنای بالا و قابل توجه حوزه های مختلف گردشگری از جمله طبیعی، فرهنگی، سلامت و... در کشور یادآور شد: از شمال سرسبز که سالانه میزبان میلیون ها گردشگر بوده تا مناطق کویری که هم اکنون در حال تبدیل به یکی از پایگاه های مهم گردشگری خارجی کشور می شود، همه ظرفیت بالای حوزه گردشگری طبیعی را نشان می دهند که باید از آن استفاده کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری روستایی، سیاه چادر، روستاهای تاریخی، عشایر و... را از مهمترین قابلیت های گردشگری کشور دانست و ادامه داد: توسعه توریسم سلامت از دیگر قابلیت ها است و امروز شاهدیم که به دلیل سرمایه گذاری لازم در جای جای کشور سالانه میزبان چند صد هزار گردشگر سلامت هستیم که خدمات درمانی می گیرند.
وی با اشاره به وضعیت مطلوب استان اردبیل در پذیرش گردشگری سلامت در منطقه بیان داشت: به دلیل پایین هزینه ها این حوزه گردشگری در کشور هر روز بیشتر از گذشته مورد استقبال گردشگران خارجی قرار می گیرد، اما توسعه پایدار آن نیازمند برنامه ریزی، ایجاد بسترهای مناسب، توسعه نرم افزاری و سخت افزاری و... است.
ایران سردمدار کشورهای دنیا در توریسم حلال است
سلطانی فر ایران را قطب توریسم حلال در دنیا معرفی کرد و با تاکید بر اینکه باید در این زمینه کاری کنیم که به عنوان سردمدار کشورهای دنیا معرفی شویم، تاکید کرد: رعایت بسیاری از اعتقادات، تامین غذای حلال، رعایت حال بانوان و... از جمله شاخص هایی است که در کشورمان اعمال می شود و این می تواند به لحاظ توسعه توریسم حلال تاثیرگذار باشد.
وی در عین حال خواستار برنامه ریزی مناسب برای تحقق کامل این مهم شد و اضافه کرد: یکی از نیازها در این خصوص ایجاد و راه اندازی مراکز تفریحی ویژه بانوان است که با تحقق آن می توانیم به قطب توریسم حلال دنیا دست یابیم.
معاون رئیس جمهور به مشکل زیرساخت ها در زمینه گردشگری اشاره کرد و افزود: در مجموع دارای امکانات بسیار خوبی در زمینه گردشگری هستیم، اما زیرساخت های مناسبی نداریم، در بحث حمل و نقل به عنوان مهمترین مولفه در توسعه گردشگری، بویژه در خصوص ناوگان هوایی خارجی با مشکل موجه هستیم، چنانچه هم اکنون به دلیل تحریم ها 50 درصد ناوگان هوایی پیر کشور زمین گیر است.
وی با ابراز امیدواری از حل این مشکل با توجه به توافقات صورت گرفته بین ایران و گروه 1+5 تصریح کرد: با چهارچوب و افق روشنی که در این زمینه دیده می شود امید زیادی داریم که با توسعه ناوگان هوایی، اهد توسعه گردشگری بویژه گردشگری خارجی باشیم.
راه اندازی سیستم ویزا الکترونیک تا یک ماه آینده
سلطانی فر همچنین با اشاره به اقدامات سازمان میراث فرهنگی برای تحقق این اهداف مهم گفت: با وجود چالش های زیاد اقدامات مهمی انجام داده ایم، از جمله تسهیلات مناسبی برای گردشگران خارجی ایجاد شده که یکی از آنها "ویزا الکترونیک" است.
وی از راه اندازی سیستم ویزا الکترونیک تا یک ماه آینده خبر داد و متذکر شد: با فعالیت این سیستم هر کسی از هر کجای دنیا می تواند بدون مراجعه به سفارت ایران در کشورهای مختلف ویزا اخد کند که این می تواند تسهیلات مناسبی برای گردشگران خارجی باشد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به همکاری و تعامل وزارت امور خارجه کشورمان در ایجاد این تسهیلات ویژه یادآور شد: در همایش اخیر سفرای کشورمان نیز جلساتی با سفیران جمهوری اسلامی در کشورهای هدف برگزار کردیم تا با اقدامات مناسب، شرایط لازم را برای صدور ویزا تسهیل کنند.
زیرساخت های توسعه گردشگری خارجی مناسبی نداریم
وی از دیگر اقدامات این سازمان در توسعه گردشگری بویژه گردشگری خارجی و افزایش سهم ایران در این صنعت پولساز دنیا ادامه داد: دولت بصورت جدی به حوزه گردشگری وارد شده اما برای توسعه گردشگری بویژه در حوزه خارجی در زمینه زیرساختها با مشکل مواجه هستیم، چنانچه بیش از 90 درصد هتل های کشور زیر سه ستاره است.
سلطانی فر با بیان اینکه هم اکنون از مجموع هزار و 360 هتل موجود در کشور تنها 130 هتل چهار و یا پنج ستاره است و مابقی زیر سه ستاره هستند، بیان داشت: این امر با توسعه گردشگری خارجی منافات دارد، البته دولت به نقش اقتصاد گردشگری اعتقاد دارد و در این راستا طی یک سال گذشته در ایجاد امکانات زیربنایی بویژه ایجاد هتل های چهار و پنج ستاره خیز بزرگی برداشته است.
وی با اشاره به بهره گیری از صندوق توسعه ملی و ارائه تسهیلات صندوق با بهره بانکی 16 درصدی ریالی و شش درصدی ارزی به سرمایه گذاران بخش خصوصی در این زمینه، از معرفی 600 میلیارد تومان پروژه به بانک ها را در این خصوص خبر داد.
معاون رئیس جمهور به تلاش دولت برای ارائه تسهیلات کم بهره به سرمایه گذاران بخش خصوصی، اعمال معافیت برای فعالان و نیز خروج از تصدی گری به عنوان برنامه های مهم در زمینه توسعه گردشگری اشاره کرد و متذکر شد: اعتقاد داریم که دولت نباید در زمینه گردشگری رقیب بخش خصوصی شود.
سهم ایران از گردش مالی حوزه گردشگری دنیا ناچیز است
وی با اشاره به تعبیر صنعت گردشگری به عنوان صنعت سبز و بدون آلاینده در دنیا یادآور شد: این صنعت بسرعت در حال رشد و توسعه است، چراکه امروز مردم برای تفریح و سرگرمی از سبد هزینه های خود رقم قابل توجهی را به آن اختصاص داده اند.
سلطانی فر گردش مالی حوزه گردشگری دنیا را سالانه بالغ بر شش هزار و 500 میلیارد دلار برشمرد و عنوان کرد: این رقم فقط در زمینه گردشگری خارجی گردشگران کشورها ثبت شده و گردشگری داخلی کشورها را شامل نمی شود، می بینیم که رقم قابل توجهی است و می طلبد که در این عرصه سرمایه گذاری شود.
وی سهم کشورمان را از این رقم زیاد ندانست و با اشاره به تاثیرات تحریم ها در حوزه گردشگری خارجی افزود: با وجود ظرفیت های بسیار غنی در مولفه های گردشگری این رقم شاید پنج تا شش میلیارد دلار بوده است. البته محاسبات مختلفی در این خصوص صورت می گیرد که تاکنون دقیق نبوده است، در این راستا از سال آینده با اجرای سیستم حساب های اقماری محاسبات دقیق این بخش را ارائه خواهیم داد.
1393/5/31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
گردشگری ایران در وضعیت خروج از رکود قرار دارد/97 درصد آثار تاریخی کشور همچنان در دل خاک
استانها غرب همدان سلطانی فرعنوان کرد گردشگری ایران در وضعیت خروج از رکود قرار دارد 97 درصد آثار تاریخی کشور همچنان در دل خاک همدان - خبرگزاری مهر رئیس سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کشور با اشاره به اینکه گردشگری در ایران در وضعیت خروج از رکود قرار دارد گفت 97جایگاه گردشگری در آینده اقتصاد ایران پررنگ خواهد شد / افزایش ضریب حفاظت از اشیای تاریخی در کشور
رئیس سازمان میراث فرهنگی در همدان اعلام کرد جایگاه گردشگری در آینده اقتصاد ایران پررنگ خواهد شد افزایش ضریب حفاظت از اشیای تاریخی در کشور رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت گردشگری در ایران آینده بسیار روشنی دارد به طوریکه در اقتصاد کشور به ویژه در حوزه اشتغالمعاون شرکت زیر ساخت: 20 درصد ترافیک اطلاعات ایران داخلی است/ تامین اینترنت کشور از 20 درگاه
معاون شرکت زیر ساخت 20 درصد ترافیک اطلاعات ایران داخلی است تامین اینترنت کشور از 20 درگاهمعاون شرکت ارتباطات زیرساخت گفت در بخش شبکه فیبرنوری ارتباط از 20 درگاه بینالملل فراهم میشود و با توجه به تعدد درگاهها امکان قطعی و اختلال لینکها به حداقل ممکن رسیده است به گزارش خبرنتنها سه درصد میراث تاریخی ایران شناسایی شده است
تنها سه درصد میراث تاریخی ایران شناسایی شده است یزد - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت ایران به صورت بالقوه دارای عظیم ترین گنجینه میراث فرهنگی دنیاست که تنها سه درصد آنها شناسایی شده است به گزارش خبرنگار ایرنا مسعود سلطانی فر روزآذربایجان شرقی می تواند قطب اول تولید شیر ایران باشد/ توان استان برای تامین 20 درصد لبنیات کشور
استانها شمال آذربایجان شرقی ژائله آذربایجان شرقی می تواند قطب اول تولید شیر ایران باشد توان استان برای تامین 20 درصد لبنیات کشور تبریز- خبرگزاری مهر رییس انجمن صنایع غذایی آذربایجان شرقی گفت آذربایجان شرقی می تواند مقام اول تولید کشور باشد به گزارش خبرنگار مهر یونس ژائلمعاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه خبر داد رتبه 15 ایران در دنیا در تولید فولاد/ 50 درصد فولاد کشور در فولاد
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه خبر دادرتبه 15 ایران در دنیا در تولید فولاد 50 درصد فولاد کشور در فولاد مبارکه تولید میشودمعاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه از رتبه 15 ایران در تولید فولاد در دنیا خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان محمود اربابزاده عصر امروز در مراستنها 3 درصد از میراث تاریخی ایران شناسایی شده است
رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری تنها 3 درصد از میراث تاریخی ایران شناسایی شده است رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت در کشور ما بالغ بر یک میلیون اثر تاریخی و طبیعی وجود دارد که تنها سه درصد از آن یعنی 31 هزار و 100 مورد از آنها شناسایی و ثبت شدهمعاون امور زراعت وزرات جهاد کشاورزی: 70 درصد خاکهای کشور کمبود شدید فسفر و پتاس دارند
معاون امور زراعت وزرات جهاد کشاورزی 70 درصد خاکهای کشور کمبود شدید فسفر و پتاس دارندمعاون امور زراعت وزرات جهاد کشاورزی گفت عدم استفاده از کودهای مناسب در بخش کشاورزی سبب شده تا 70 درصد خاکهای کشور کمبود شدید فسفر و پتاس داشته باشند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان عباس کشاورمعاون میراث فرهنگی فارس خبر داد مرمت بنای تاریخی مدرسه آقاباباخان در شیراز
معاون میراث فرهنگی فارس خبر دادمرمت بنای تاریخی مدرسه آقاباباخان در شیرازمعاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان فارس از مرمت مدرسه تاریخی آقاباباخان در شیراز خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دسمعاون فنی مرکز بهداشت کرمانشاه: 7 درصد درآمد ناخالص ملی کشور به سوانح اختصاص پیدا میکند
معاون فنی مرکز بهداشت کرمانشاه 7 درصد درآمد ناخالص ملی کشور به سوانح اختصاص پیدا میکندمعاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه هفت درصد از درآمد ناخالص ملی کشور به سوانح اختصاص پیدا میکند گفت بروز سوانح و حوادث در جمعیت جوان و جنس مذکر مشهودتر است به گزارش خبرگزاریهمایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در مشهد آغاز شد
همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در مشهد آغاز شد مشهد - ایرنا - بخش دوم هشتمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور روز چهارشنبه در مشهد آغاز شد مسوول برنامه ریزی همایش روز چهارشنبه در حاشیه مراسم آغازین آن در جمع خبرنگاران گفت بخش نخست همایش اساتید و دانشجوبرگزاری همایش منطقه ای مرکز تحقیق و توسعه خشکبار ایران در قطب تولید کشمش کشور
استانها شمال آذربایجان شرقی در مراغه صورت گرفت برگزاری همایش منطقه ای مرکز تحقیق و توسعه خشکبار ایران در قطب تولید کشمش کشور مراغه – خبرگزاری مهر دبیر همایش منطقه ای مرکز تحقیق و توسعه خشکبار ایران گفت همایش یک روزه منطقه شمالغرب کشور با هدف افزایش کمی و کیفی صادرات غیرنفتمعاون سازمان میراث فرهنگی مطرح کرد ضرورت تنوعبخشی به غذاهای سنتی ایرانی در رستورانها / جایگزینی «فستفو
معاون سازمان میراث فرهنگی مطرح کردضرورت تنوعبخشی به غذاهای سنتی ایرانی در رستورانها جایگزینی فستفود با حلال فودمعاون امور استانهای سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بر ترویج و تبلیغ تنوعبخشی به غذاهای سنتی ایرانی تاکید کرد و گفت در کنار این امر باید به معرفی غذاهامعاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور: سهم سلامت دامپزشکی برای کنترل بیماریها 10 درصد از کل اعتبارات بخش سلامت
معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور سهم سلامت دامپزشکی برای کنترل بیماریها 10 درصد از کل اعتبارات بخش سلامت استمعاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور گفت سهم سلامت دامپزشکی برای کنترل بیماریها 10 درصد از کل اعتبارات بخش سلامت است به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد علی امیری ظمعاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور: 66 درصد دهیاران دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند
معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور 66 درصد دهیاران دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستندمعاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت در حال حاضر بیش از 66 درصد دهیاریها دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقلمعاون گردشگری کشور در گفتوگو با فارس خبر داد دفاتر اطلاعرسانی گردشگری ایران تا پایان امسال در ۱۰ کشور ایجاد
معاون گردشگری کشور در گفتوگو با فارس خبر داددفاتر اطلاعرسانی گردشگری ایران تا پایان امسال در ۱۰ کشور ایجاد میشودمعاون گردشگری کشور از ایجاد ۱۰ دفتر اطلاع رسانی گردشگری جمهوری اسلامی ایران در ۱۰ کشور دنیا تا پایان امسال خبر داد مرتضی رحمانی موحد در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارمعاون رییس جمهوری : فضا برای قاچاق اشیای تاریخی کشور بسته می شود
معاون رییس جمهوری فضا برای قاچاق اشیای تاریخی کشور بسته می شود همدان - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت با ایجاد امکانات و به کارگیری تجهیزات به روز در حوزه حفاظت از موزه ها و اشیای گران بها و رصد اشیای تاریخی فضا برای قاچاق این اشیا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها