تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821303513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

20 هزار شیعه در خطر قتل عام


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



20 هزار شیعه در خطر قتل عام
حدود 20 هزار مسلمان شیعی از مرد و زن و کودک و سالمند 60 روز است که با کمترین امکانات در برابر حملات گروه تکفیری داعش مقاومت کرده‌اند و هم اکنون تهدید به قتل عام و به اسارت شده‌اند.



به این مطلب امتیاز دهید

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، از زمان سقوط شهر «موصل» به دست گروه تکفیری «داعش» در دهم ژوئن گذشته تاکنون منطقه «آمرلی»، در شمال استان صلاح الدین از جمله مناطقی است که اهالی آن با وجود زندگی در شرایط بسیار سخت و نبود حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم و کافی از آنها، در برابر حملات این گروه تکفیری مقاومت کرده‌اند.   جمعیت منطقه آمرلی در حدود 20 هزار نفر برآورد شده‌اند که همه آنها «ترکمن» و شیعی هستند و امروز آنها در معرض خطر قتل عام و کشتارهای جمعی به دست گروه تکفیری داعش قرار دارند که این منطقه را محاصره کرده‌اند.   «حیدر البیاتی»، یکی از ساکنان این منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد تصریح کرد که منطقه‌ آمرلی از همه طرف در محاصره گروه‌های جنایتکار وابسته به داعش است و آنها تنها 500 متر با این منطقه فاصله دارند و اهالی از این بیم دارند که با پیشروی آنها به سمت منطقه و ورود به آن، دست به جنایات گسترده قتل عام علیه اهالی بزنند.  

  البیاتی ادامه داد:‌ اهالی آمرلی هم اکنون با کمترین امکانات درحال مقاومت در برابر حملات گروه‌های تکفیری وابسته به داعش هستند، بدون اینکه تاکنون حمایتی از آنها از سوی دولت مرکزی یا حکومت کردستان صورت گیرد و به همین دلیل هر روز وضعیت معیشتی اسفبار تشدید می‌شود.  

  از سوی دیگر، «محمد سلام»، یکی از کارمندان سازمان یونیسف وابسته به سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد تاکید کرد که اهالی آمرلی میان مرگ و زندگی دست و پا می‌زنند و از همه طرف در محاصره و در وضعیت اسفباری قرار دارند، به گونه‌ای که حدود 20 هزار مسلمان شیعی از مرد و زن و کودک و سالمند 60 روز است که با کمترین امکانات در برابر حملات گروه تکفیری داعش مقاومت کرده‌اند و هم اکنون تهدید به قتل عام و به اسارت شده‌اند.   سلام افزود: آنچه وظیفه ماست، این است که وضعیت حاکم بر آمرلی را به اطلاع برسانیم و تاکید کنیم که اهالی این منطقه هم اکنون بین مرگ و زندگی دست و پا می‌زنند و طی تماس‌هایی که ما با آنها داشتیم، اهالی از ما خواستند تا وضعیت حاکم بر آنها به گوش مسئولان امر برسانیم و از مسئولان بخواهیم برای نجات آنها هرچه سریع‌تر اقدام کنند.   دلایل مذهبی و قومی در پس حمله به آمرلی به اعتقاد «محمد البیاتی»، نماینده ترکمن سابق پارلمان عراق و عضو ائتلاف ملی این کشور دلایل قومی و طایفه‌ی در پس حمله گروه تکفیری داعش به آمرلی نهفته است.   البیاتی که با خبرنگار فارس در بغداد گفت‌وگو می‌کرد، در این‌باره گفت: حدود 44 شهرک و روستای عربی و ترکمن در منطقه آمرلی وجود دارد، اما شهر آمرلی به دلیل این ساکنان آن شیعی و از مریدان اهل بیت هستند و همچون شهرها و مناطق دیگر از تکفیری‌های داعشی استقبال نکرد، مورد حمله این گروه تکفیری قرار گرفته است.   وی می‌افزاید: آمرلی 67 روز است که در محاصره عناصر تکفیری داعش است و از آب و برق محروم می‌باشد، حتی آب چاه‌ها خشک شده است، با این حال مردم با وجود تشنگی و گرسنگی همچنان به مقاومت خود ادامه می‌دهند، دریغ از اینکه در این مدت کمکی به دست آنها برسد.   البیاتی ادامه می‌دهد: هم اکنون هرکس که توان در دست گرفتن سلاح را داشته باشد، حتی نوجوانان 14 و 15 ساله نیز مسلح شده و به مقابله با حملات عناصر تکفیری داعش پرداخته‌اند و حتی برخی از آنها نیز در این راه شهید شده‌اند، چون این شهر بیش از دو ماه است که بدون هیچ کمکی از سوی دولت مرکزی و هرکس که توان کمک به آن را داشته باشد، مقاومت می‌کند و مبارزه و مقاومت همچنان ادامه دارد.   وی توضیح داد: آمرلی نیازمند تلاش‌های بین المللی و دولتی، از جمله صلیب سرخ است، چون کمک‌هایی که تاکنون به دست اهالی رسیده کوچکترین نیازهای آنها را نیز برآورده نمی‌کند و این درحالی است که مردم امکان خروج از شهر را نیز ندارند، بیماران و مجروحان هم اکنون با کمترین و ساده‌ترین امکانات درمان می‌شوند و بیمارستان‌ها به دلیل نبود دارو و تجهیزات پزشکی تعطیل شده‌اند.   البیاتی تاکید کرد که علاوه بر دولت مرکزی از سوی حکومت کردستان نیز تاکنون هیچ کمکی به دست ما نرسیده و بالعکس حتی اگر کمکی هم از مناطق دیگر ارسال شده، اربیل مانع از رسیدن آن به آمرلی شده و هم اکنون ما نیز از سازمان‌های بین المللی و دولت مرکزی می‌خواهیم که همچون منطقه سنجار، منطقه آمرلی را نیز تحت پوشش کمک‌های خود قرار دهند.




۲۷/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن