تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821026189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سینما به صورت شایسته به معضلات اجتماعی نپرداخته است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک منتقد سینما در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
سینما به صورت شایسته به معضلات اجتماعی نپرداخته است
مسائل اجتماعی با معضلات اجتماعی متفاوت است، امید و اعتماد اجتماعی می‌تواند دستمایه ساخت فیلم شود.


رضا صائمی منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعیت حال حاضر فیلمنامه نویسی گفت: سینمای اجتماعی یکی از تأثیرگذارترین گونه‌های سینمایی است که فراتر از سویه سرگردم کنندگی صنعت سینما به بازنمایی و آسیب شناسی اجتماعی پرداخته و می‌تواند در مقام یک رسانه به فرایند مسأله در جامعه کمک کند اما سینمای ایران علی رغم موفقیت‌هایی که در این حوزه داشته، اما شایسته و مورد نیاز جامعه به این سمت نرفته است.

وی ادامه داد: جامعه امروز ما سرشار از مشکلات اجتماعی است که تا کنون بیشتر درباره اعتیاد و طلاق فیلم ساخته شده و فیلمسازان ما کمتر به سراغ مسائل اجتماعی دیگر رفته‌اند. ضمن اینکه بسیاری از سوژه‌های اجتماعی معضل و بحران اجتماعی نیستند بلکه مسئله اجتماعی است و سینما باید به معضل و بحران اجتماعی بپردازد مانند اعتماد و امید اجتماعی که می‌تواند دستمایه ساخت فیلم شود. 

صائمی در خصوص تعدد فیلمنامه‌های مثلث عشقی و خیانت عنوان کرد: موقعیت و ظرفیت دراماتیک این شوره‌ها را هم نباید دست کم گرفت. از سوی دیگر این شوره‌ها مخاطب پسند هم بوده و می‌تواند رونق گیشه تأثیرگذار باشد. 

وی در خصوص کمبود فیلمنامه مناسب گفت: یکی از موانع شکل‌گیری فیلمنامه خوب، اعمال ممیزی‌های سلیقه‌ای و بی‌قاعده است که با سخت‌گیری‌ها و حساسیت‌های متعصبانه دست و بال نویسنده را در نگارش می‌بندد یا اساسا از ورود به برخی از سوژه‌ها باز می‌دارد و این اتفاق یکی از دلایل نپرداختن به معضلات اجتماعی این مسأله است. 

این منتقد سینما در مورد کمبود فیلمنامه‌های کارگاهی یا گروهی گفت: این یک معضل فرهنگی نه سینمایی که دلایل تاریخی ریشه داری دارد به عنوان مثال در ورزش هم ما در رشته‌های انفرادی موفق تر از رشته‌های تیمی هستیم؛ با این حال، فردیت افراطی و استقلال طلبی مفرط و رقابت حرفه‌ای هم به این مسأله دامن می‌زند. 

وی همچنین قضاوت براساس معیار شخصی و نبود معیار استاندارد را دلیل محکوم کردن فیلم‌ها به سیاه‌نمایی می‌داند. 


انتهای پیام / اس








تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن