واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۵۷ب.ظ)
49 درصد عوامل بيماري زا از طريق حيوانات به انسان منتقل مي شود رئيس پلي کلينيک حيوانات خانگي دانشکده دامپزشکي واحد علوم و تحقيقات گفت: بر اساس گزارش هاي سازمان بهداشت جهاني از ميان يک هزار و 709 عامل بيماري زا ، 832 عامل يعني 49 درصد آنها از طريق حيوانات به انسان منتقل مي شوند، همين امر باعث شده تا اين مبحث در دنيا از اهميت ويژه اي برخوردار شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد امير علي انوار، افزود: پلي کلينيک حيوانات خانگي واحد علوم و تحقيقات در زمينه بهداشت و درمان بيماريهاي دام هاي کوچک و حيوانات خانگي ازجمله پرنده هاي زينتي، سگ، گربه، همستر فعاليت مي نمايد. اين پلي کلينيک از پنج بخش تخصصي تشکيل شده است.
وي در رابطه با خدماتي که در اين پلي کلينيک ارائه مي شود، ادامه داد: پلي کلينيک تخصصي حيوانات خانگي سعادت آباد قادر به پاسخگويي به اغلب نيازهاي درماني و تشخيصي دام هاي کوچک و حيوانات خانگي از جمله واکسيناسيون ، صدور برگه سلامت، شناسنامه ، جراحي هاي تخصصي ، معاينات تشخيصي راديولوژي ، سونوگرافي و اکوکارديوگرافي مي باشد.
عضو هيات علمي واحد علوم و تحقيقات ، ادامه داد: در اين پلي کلينيک تخصصي ارائه خدمات دامپزشکي به دام هاي کوچک، انجام مي پذيرد و جهت تربيت و آموزش دانشجويان دکتري عمومي و تخصصي دامپزشکي فعال مي باشد.
وي ادامه داد: کلينيک هاي دامپزشکي مي توانند با ايجاد فرهنگ مناسب و ارائه راهنمايي و خدمات، در پيشگيري از بيماري ها و افزايش سطح بهداشت جامعه نقش مهمي را ايفا کنند و از اشاعه بسياري از بيماريهاي واگير دار به انسان جلوگيري کرده و در ريشه کني بسياري از بيماريها موثر باشند.
دکتر انوار با بيان اين مطلب که وظيفه اصلي اين کلينيک تربيت دانشجويان دکتراي عمومي و تخصصي دامپزشکي است اضافه کرد: با وجود آزمايشگاه هاي مجهز و اساتيد مجرب در اين کلينيک امکان انجام بسياري از تحقيقات، پروژه ها، طرح هاي علمي پژوهشي و پايان نامه هاي دانشجويان در اين مرکز وجو دارد که علاوه بر دانشجويان واحد علوم و تحقيقات، براي ساير واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه هاي ديگر نيز اين امر امکان پذير است.
دکتر انوار گفت: انجام پايان نامه هاي دوره هاي تخصصي و عمومي و از طرفي پايان نامه هاي ارجاع شده از ساير واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي و اجراي طرح هاي پژوهشي در آن از اهميت ويژه اي برخوردار است.
وي استاندارد سازي کليه آزمايشگاه ها و کارگاه ها را يکي از مهمترين برنامه هاي آتي اين پلي کلينيک دانست و ادامه داد: افزايش ساعت کاري پلي کلينيک از ساعت 10/16 الي 20 با کسب مجوز کلينيک ويژه از واحد علوم و تحقيقات و ارائه خدمات در اين ساعت ها به صورت کلينيک ويژه جهت بالا بردن خدمات آموزشي بيشتر ، راه اندازي ميني يونيت دندانپزشکي ، ارائه کارگاه هاي تخصصي و تبديل شدن به آزمايشگاه همکار وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکي کل کشور از ديگر برنامه هاي در دست اقدام اين کلينيک است.
وي به تجهيزات پيشرفته اين پلي کلينيک همچون افتالموسکوپ ، دستگاه نوار قلب، ويدئو آندوسکوپ، و ست کامل معاينه در بخش داخلي اشاره کرد و افزود: از ديگر تجهيزات پيشرفته اين پلي کلينيک مي توان به دستگاه هاي اکوکارديوگرافي ، سونوگرافي، راديولوژي ، دستگاه ظهور و ثبوت راديوگرافي در بخش راديولوژي و ست کامل جراحي اسکولاپ ، دستگاه جرم گيري دندان، دستگاه بيهوشي پيشرفته استنشاقي دراگر آلمان که در نوع خود منحصربفرد بوده و دستگاه ساکشن در بخش جراحي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]