محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844001628
مصرف غذاهای آماده سوءتغذیه میآورد
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
مصرف غذاهای آماده سوءتغذیه میآورد مصرف غذاهای آماده سوءتغذیه میآورد
آمارها حاکی از آن هستند که در سالهای اخیر در ایران، بیش از نیمی از مردم ما دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
امروزه زندگی اغلب مردم و به خصوص مردم شهرنشین از حالت طبیعی خود خارج شده است و به عبارتی فرهنگها کاملاً عوض شده و زندگی اغلب مردم به حالت کاملاً ماشینی در آمده است. در گذشته کودکان بیشتر زمان خود را با بازیهای پر جنب و جوش پر میکردند، اما این روزها بچهها را میتوان پای تلویزیون یا مشغول بازیهای رایانهای دید، در حالی که سخت مشغول خوردن چیپس و پفک هستند.
تحرک مردم روز به روز کمتر میشود. اگر کولر یا تلویزیون کنترل نداشته باشد، این به نوعی برایمان زشت و ناپسند شده است. اگر آیفون نداشته باشیم، اصلاً تحمل نداریم که تا دم در بیاییم و حتی در را باز کنیم. بچهها تا همین چند سال پیش از خانه تا مدرسه پیاده میرفتند و در واقع روز خودشان را با ورزش شروع میکردند، اما حالا پیاده رفتن تا مدرسه نوعی بیکلاسی است. علاوه بر اینها نوع تفریحات ما نیز عوض شده است و در روزهای تعطیل به جای رفتن به دامان طبیعت، بیشتر به رستوران میرویم تا غذا بخوریم آن هم غذاهای پر چرب و پرکالری مثل فست فودها.
در نهایت، عدم تحرک، پرخوری و استفاده از خوردنیهایی با ارزش غذایی پایین و کالری بالا نتیجهای جز چاقی و سوءتغذیه ندارد. آمارها حاکی از آن هستند که در سالهای اخیر در ایران، بیش از نیمی از مردم ما دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
به طور کلی هر نوع انحراف از تعادل تغذیهای که در اثر کمبود یا مصرف زیاده از حد مواد غذایی به وجود آید سوءتغذیه تلقی میشود. در گذشته سوءتغذیه بیشتر در اثر کمبود مواد غذایی به وجود میآمد حال آن که امروزه سوءتغذیه ناشی از زیاد بودن مواد غذایی شایع شده است و آمارها نشان میدهد 60 درصد مردم کشور ما اضافه وزن دارند و از چاقی رنج میبرند. یکی از دلایل اضافه وزن به ویژه در میان جوانان، روی آوردن به مصرف مکملهای غذایی است. این روزها به قفسه آشپزخانه هر خانهای که سر بزنید میتوانید انواع ویتامینها را ببینید که به تجویز خود یا دوستان و آشنایان تهیه شده است و افراد مختلف خانواده به تصور افزایش سطح سلامتی و پیشگیری از بیماریها، به مصرف خودسرانه آن روی آوردهاند.
از بین ویتامینها، خانمها بیشتر از همه تمایل به مصرف ویتامین E، امگا 3 و مولتی ویتامینها دارند و اغلب آقایان هم به مصرف پودرهای پروتئینی مانند پودر آرژنین، گلایسین و پودر وی یا همان پودر آب پنیر برای تقویت و افزایش حجم عضلات و بدنسازی روی آوردهاند غافل از این که اگر چه با مصرف این مواد ظاهر آنها به مردان قوی هیکل تبدیل شده، اما به زودی باید منتظر بیماریهایی مانند نارسایی کبدی و کلیوی باشند.
اگر چاقی برای فردی تا سنین 30 - 25 سالگی اتفاق نیفتد حتی چنانچه مثلاً
در 30 سالگی کمی دچار چاقی شود، تعداد سلولهای چربیاش افزایش پیدا
نمیکند و بلکه حجم سلولهای چربی افزایش پیدا میکند و این شخص به
راحتی میتواند وزنش را کاهش دهد
در واقع مصرف مکملها و ویتامینها بدون تجویز پزشک باعث اضافه دریافت مواد غذایی میشود و گاهی نیز با مسمومیت و عوارضی همراه است. به طور مثال اضافه دریافت ویتامین A ابتدا به شکل عوارض پوستی خودش را نشان میدهد و سپس بد شکلی اندام و بد شکلی استخوان همراه با تهوع و استفراغ را سبب شده و در موارد نادری باعث مرگ میشود یا برخی به غلط فکر میکنند با مصرف ویتامین C میتوانند از سرماخوردگی پیشگیری کنند و به همین دلیل در طول فصل زمستان به طور مرتب روزانه یا هرچند روز یکبار از این ویتامین مصرف میکنند.
هر یک عدد قرص چند گرم ویتامین C دارد در حالی که نیاز روزانه هر فرد به طور طبیعی 90ـ60 میلیگرم است، این اضافه دریافت باعث رسوب کلسیم در بافتهای نرمی مثل کلیه و مغز میشود و حتی به رگهای خونی نیز آسیب میزند. بنابراین افراط در مصرف هر ماده مغذی هرچند بسیار مفید میتواند عوارض بسیاری را به دنبال داشته باشد و یکی از مهمترین عوارض مصرف بیش از حد مکملها، چاقی است. چاقی تنها افزایش چربی بدن و ایجاد ظاهری نامتناسب یا کاهش فعالیت و یا نفس نفس زدن به هنگام فعالیت و افزایش دردهای استخوانی در پاها نیست بلکه شانس ابتلای افراد چاق به بیماریهایی چون قلبی و عروقی؛ سرطانها، فشار خون، بیماریهای عصبی و گوارشی و تنفسی بسیار بالا است. البته نباید فراموش کنیم در این بین هستند افرادی که از سوءتغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی رنج میبرند که یکی از نشانههای آن کوتاه قدی است. این روزها شاهد افزایش آمار کوتاه قدی در بین کودکان و نوجوانان هستیم. 10 درصد از کودکان از کوتاهی قد و 15 درصد از آنها از لاغری مفرط رنج میبرند. همه این آمارها نشاندهنده عدم دریافت مواد غذایی کافی و مناسب است.
یکی از مهمترین دلایل افزایش وزن در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه در بین مردم شهرنشین بیتحرکی و استفاده از غذاهای فوری یا فست فودهاست. استفاده از فست فودها به دلیل استفاده از چربی زیاد و بالا بودن کالری آن در دراز مدت باعث چاقی و به دلیل فقیر بودن از نظر مواد ویتامینی و مواد معدنی فرد را دچار کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامینها مثل ویتامین A، روی، سلنیم و... میکند. کمبود هر یک از این مواد معدنی و ویتامینها عوارض مخصوص به خودشان را دارد.
سوءتغذیه از دوران جنینی
یکی از مهمترین مراقبتهای دوران بارداری توجه و دقت در تغذیه مادران باردار است. این مسئله آنقدر میتواند با اهمیت باشد که حتی سرنوشت آینده کودک را تحتالشعاع قرار دهد. به دلیل اهمیت و حساسیتی که این موضوع دارد پزشکان توجه خاصی به رژیم غذایی مادران در دوران بارداری دارند.
اگر مادری به اندازه لازم از تمام گروههای غذایی در این دوران بهرهمند نشود در واقع مواد مغذی لازم به جنین نمیرسد و جنین دچار نقص در کانالهای عصبی و مغز میشود و مغز به حد کافی رشد نمیکند و در نتیجه این نوزاد معصوم در نتیجه عدم آگاهی و سهلانگاری مادرش دچار عقبافتادگی ذهنی و حتی نقص در اندامهای حسی حرکتی خواهد شد. از عواقب دیگر سوءتغذیه مادران در دوران بارداری میتوان به رشد ناکافی اندامهای داخلی جنین اشاره کرد. معمولاً این کودکان به هنگام تولد از وزن پایینی برخوردار هستند. برخی این تصور غلط را دارند که خیلی مهم نیست نوزاد با وزن پایین به دنیا بیاید مهم این است که بعد از تولد تغذیه خوبی داشته باشد تا هر چه سریعتر کمبود وزنش جبران شود حال آن که پایین بودن وزن نوزاد به هنگام تولد یا به اصطلاح نارس بودن، شانس ابتلای نوزاد را به بیماریهایی مانند عفونتها افزایش میدهد و آمار مرگ و میر در این نوزادان به مراتب بیشتر از نوزادان با وزن طبیعی است.
عدم تحرک، پرخوری و استفاده از خوردنیهای با ارزش غذایی کم و کالری بالا نتیجهای جز چاقی و سوءتغذیه ندارد
از طرف دیگر پایین بودن وزن نوزاد به هنگام تولد، باعث نگرانی والدین میشود و به همین دلیل آنها به نوزاد بیش از نیاز طبیعی غذا میدهند. حتماً شما هم از این گونه کودکان در اقوام یا آشنایانتان داشتهاید. مادر این قبیل کودکان همیشه ظرف غذا به دست به دنبال کودک خود هستند تا به خیال خودشان کودکشان از مسابقه وزنگیری از همسن و سالانش عقب نیفتد یا زودتر از موعد لازم کودک را غذاخور کرده و همین افراط در تغذیه عواقب سوئی را در آینده برای کودک به همراه خواهد داشت. این کودکان در آینده دچار چاقی و بیماریهای گوارشی شده و همچنین احتمال ابتلا به آلرژی در آنها بالاست. شاید شما هم شنیده باشید چاقی در سنین رشد با افزایش تعداد سلولهای چربی همراه است و این تعداد سلول تا آخر عمر هرگز از بین نمیرود و این افراد با کوچکترین ناپرهیزی چاق میشوند. درحالیکه اگر چاقی برای فردی تا سنین 30 - 25 سالگی اتفاق نیفتد حتی چنانچه مثلاً در 30 سالگی کمی دچار چاقی شود، تعداد سلولهای چربیاش افزایش پیدا نمیکند و بلکه حجم سلولهای چربی افزایش پیدا میکند و این شخص به راحتی میتواند وزنش را کاهش دهد. از دیگر عوارضی که در نوزادان نارس دیده شده این است که در همان بدو تولد از کم خونی ناشناختهای رنج میبرند. اغلب این نوزادان دچار ضعف شدید دستگاه ایمنی هستند و به همین دلیل خیلی سریعتر از همسن و سالانشان دچار انواع بیماریها میشوند.
پرخوری از نوع عصبی
استرس و اضطراب جزو لاینفک زندگی هر آدمی است و هر انسان سالم در مواجهه با مسائل تنشزا دچار اضطراب و گاهی افسردگی میشود. البته باید یادآور شد که میزان بروز استرس در افراد مختلف در شرایط یکسان متفاوت میباشد؛ برخی میتوانند به خوبی با آن کنار آمده و در نتیجه کمتر دچار پیامدهای ناشی از آن میشوند اما بعضیها که البته این روزها تعدادشان هم خیلی زیاد شده است، به خصوص در شهرها که عوامل استرسزا نیز در آن بیشتر وجود دارد این افراد به وفور دیده میشوند، نمیتوانند به خوبی استرس و عصبانیت خود را مدیریت کنند. در نتیجه نه تنها دچار مشکلات روحی روانی میشوند بلکه ممکن است دچار عوارض دیگری از جمله پرخوری عصبی شوند.
حتماً شما هم شنیدهاید که برخی ادعا میکنند به هنگام عصبانیت بیشتر غذا میخورند یا میگویند اصلاً نفهمیدم چی خوردم و چقدر خوردم. در واقع آنها درست میگویند زیرا مشکلات روحی روانی در درازمدت مرکز گرسنگی را دچار اختلال میکند و همین امر باعث میشود آنها دائماً احساس گرسنگی کنند. از طرف دیگر از آنجایی که یکی از بزرگترین لذتها برای اغلب انسانها غذا خوردن است، این افراد به هنگام عصبانیت میخواهند به یک عاملی که باعث شادی و خوشحالیشان شود پناه ببرند تا بتوانند ناراحتیها و غصههایشان را فراموش کنند، در نتیجه به غذا خوردن رو میآورند. اگر چه اغلب آنها هر چند وقت یکبار رژیم میگیرند و سعی میکنند که کمتر غذا بخورند، اما با کوچکترین فشار عصبی اختیار از دستشان خارج میشود و دوباره دچار پرخوری و افزایش وزن میشوند البته هستند افرادی که به هنگام عصبانیت دچار بیاشتهایی میشوند، اما باید گفت تعداد آنها خیلی کمتر از افرادی است که دچار پرخوری عصبی میشوند.
پیامدهایی که به جامعه نیز برمیگردد
چاقی معضلی است که با بسیاری از بیماریها همراه است و افراد چاق بیشتر در معرض انواع بیماریها قرار دارند و آثار این معضل تنها به خود شخص برنمیگردد، بلکه مانند تمام بیماریها آثار سوء آن به خانواده و جامعه برمیگردد.
وجود فرد بیمار در خانواده علاوه بر ایجاد نگرانی برای اعضای خانواده و صرف بخشی از درآمد آنها برای تأمین هزینههای درمانی وی هزینههایی را نیز به بخش بهداشتی درمانی جامعه تحمیل میکند. در حالی که این هزینهها میتواند صرف ارتقای سطح سلامت عمومی افراد جامعه شود. مثلاً فردی که بر اثر چاقی، دچار سکته قلبی یا انسداد رگهای قلبی شده است علاوه بر صرف هزینههای فراوان برای عمل جراحی و درمان که خانواده او را ممکن است دچار آسیبهای اقتصادی کند، ممکن است دچار ناتوانیهای جسمی نیز بشود که این مسئله بار مالی فراوانی را بر دوش جامعه میگذارد. از دیگر پیامدهای چاقی میتوان به شیوع افسردگی در بین افراد چاق اشاره کرد. ارتباط بین چاقی و افسردگی به چند دلیل پذیرفتنی است.
ابتدا، به دلیل این که برخی از بیمارانی که اضافه وزن دارند به خاطر برخورد اجتماع با مسئله چاقی، بیشتر مستعد افسردگی هستند. این افراد ترجیح میدهند کمتر در جامعه حضور داشته باشند و به همین دلیل اعتماد به نفس خود را از دست داده که این خود روند افسردگی را در آنان افزایش میدهد.
از طرف دیگر عدم حضور این افراد در جامعه معمولاً منجر به عدم تحرک بیشتر و شانس ابتلا به افزایش وزن بیشتر در آنان خواهد بود. همانطور که قبلاً هم به آن اشاره کردیم، افراد چاق، در هنگام افسردگی یا اضطراب، بیشتر غذا خورده و به اصطلاح دچار پرخوری عصبی شده و اضافه وزن بیشتری پیدا خواهند کرد.
چه کنیم دچار سوءتغذیه نشویم؟
سوءتغذیه دو نوع است اولیه و ثانویه. منظور از سوءتغذیه اولیه کاهش دریافت مواد غذایی است حال آن که در سوءتغذیه ثانویه کمبود دریافت مواد غذایی مطرح نیست بلکه منظور بیماریها و اختلالاتی است که منجر به از بین رفتن ماده مغذی در بدن میشود مانند آلودگیهای انگلی، بیماریهای عفونی، کمبود بعضی از آنزیمها و ...
عواملی که سوءتغذیه نوع اولیه را ایجاد میکنند، بیشتر شامل عوامل فرهنگی، بهداشتی، عادات غذایی، بیسوادی، فقر و عوامل محیطی است. فقر یکی از عوامل مهم ایجاد سوءتغذیه و در عین حال یکی از عواقب آن است. به عبارت دیگر، فقر سبب ایجاد سوءتغذیه و ناتوانی جسمی و ذهنی میشود که به نوبه خود فقر بیشتری را به دنبال خود خواهد داشت. بنابراین یکی از مهمترین کارها برای از بین بردن سوءتغذیه در جامعه افزایش سطح رفاه عمومی است که این مهم ممکن نمیشود مگر با همت و سرمایهگذاری مسوولان و دستاندرکاران که مطمئناً سود این سرمایهگذاری خیلی بیشتر از هزینههای صرف شده خواهد بود. با این حال نباید فراموش کرد که فقر تنها علت سوءتغذیه نیست و عوامل فرهنگی، اجتماعی و بهداشت و سلامت عمومی جامعه در ایجاد سوءتغذیه نقش دارند. ثابت شده افرادی که از سطح آگاهی و سواد خوبی برخوردار هستند کمتر دچار سوءتغذیه میشوند. علاوه بر سواد، فرهنگ نیز نقش مهمی در سلامت تغذیهای جامعه دارد.
تا زمانی که برخی از عادات غلط تغذیهای خانوادهها مثل مصرف فستفودها، استفاده از غذاهای سرخ شده به جای آبپز کردن، استفاده از چربیهای حیوانی و... اصلاح نشود، همچنان نمودار سلامت جامعه روند نزولی خواهد داشت. تا زمانی که خوردن پیتزا و ساندویچ جای خودش را به غذاهای سالمی مثل آبگوشت ندهد نباید انتظار افزایش سطح سلامت عمومی مردم را داشت. ارتقای سطح فرهنگ تغذیه جامعه با هدف تغییر فرهنگ به سمت الگوهای سالم یک کار تیمی را میطلبد که بخشی از مسوولیت آن بر عهده متخصصان تغذیه و علوم اجتماعی است و بخشی هم به سیستم بهداشتی و دولت برمیگردد ولی از نقش مهم رسانههای عمومی نباید غافل شد. رسانههای عمومی مثل رادیو و تلویزیون و جراید میتوانند انقلاب بزرگی در فرهنگ تغذیهای مردم به وجود آورند. اما باید دقت شود مسائلی که به سلامت مردم مربوط میشود از زبان افراد غیر متخصص و ناآگاه بیان نشود زیرا در این صورت تلاش گروههای دیگر این تیم به سادگی از بین خواهد رفت و مردم را نیز دچار سردرگمی خواهد کرد.جام جم آنلاین
یکشنبه 26 مرداد 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]
صفحات پیشنهادی
فرماندار خلخال: خلخال آماده میزبانی جشنواره ملی غذاهای اقوام ایرانی است
فرماندار خلخال خلخال آماده میزبانی جشنواره ملی غذاهای اقوام ایرانی استفرماندار شهرستان خلخال گفت این شهرستان آماده میزبانی جشنواره ملی و سراسری غذاهای اقوامی ایرانی است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل مهدی احمدی عصر امروز در بازدید از پارک ائلرباغی خلخال اظهار کرد این پارکیک متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس مطرح کرد مصرف مکملهای غذایی فقط با نظر پزشک/ خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی
یک متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس مطرح کردمصرف مکملهای غذایی فقط با نظر پزشک خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی کبدی و کلیوییک متخصص با هشدار نسبت به مصرف خودسرانه مکملهای غذایی در باشگاهها و آرایشگاههای زنانه گفت مکملها باید زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه مصرف شوند تا ضایعات کلکاهش مصرف فاضلاب برای آبیاری مزارع
کاهش مصرف فاضلاب برای آبیاری مزارع رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت حذف پدیده آبیاری مزارع با فاضلاب از تقلیل این موضوع به یک چهارم سال 89 خبر داد دکتر کاظم ندافی درباره آخرین وضعیت آبیاری مزارع با فاضلاب و اقدامات انجام شده جهت حذف اآماده اعزام گروه های متخصص پزشکی به غزه هستیم
رییس فرهنگستان علوم پزشکی آماده اعزام گروه های متخصص پزشکی به غزه هستیم تهران-ایرنا-رییس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه ای به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد آمادگی جامعه پزشکی ایران برای اعزام گروه های متخصص پزشکی به همراه تجهیزات لازم به غزه را اعلام کرد به گزارش ایرنا دکترتلاش وزارت بهداشت برای افزایش سرانه مصرف شیر
اجتماعی بهداشت و سلامت تلاش وزارت بهداشت برای افزایش سرانه مصرف شیر معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت اگر صنعت گران در خصوص کیفیت و سلامت تولیدات لبنی کوتاهی نکنند سرانه مصرف لبنیات افزایش خواهد یافت به گزارش خبرگزاری مهر دکتر رسول دیناروند در حاشیه نشست مشترک وغذاهای غیرمجازی که راه به سفره مردم بازمیکند
گزارشی درباره مواد خوراکی آلوده و غیراستاندارد غذاهای غیرمجازی که راه به سفره مردم بازمیکند وزارت بهداشت اعلام کرد که برنجهایی تحت عناوین تجاری پاپانور زیتون ستایش صدری هاشمی آستانه اشرفیه طارم محلی معطر فریدون کنار آویلا و سیاه دم هاشمی دودی در فاکتورهایی چون میزان سرب ایرانی ها دو و نیم برابر مردم جهان نمک مصرف می کنند
معاون وزیر بهداشت ایرانی ها دو و نیم برابر مردم جهان نمک مصرف می کنند شیراز- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی گفت مردم ایران دو ونیم برابر میانگین جهانی نمک مصرف می کنند که پیامدهای ناخوشایندی دارد رضا ملک زاده روز پنجشنبه در نشست کوهورت مطالعات هراهنمای مصرف خون برای اولین بار در کشور تدوین می شود
اجتماعی بهداشت و سلامت راهنمای مصرف خون برای اولین بار در کشور تدوین می شود برای اولین بار در کشور طی تفاهمنامه ای از سوی سازمان نظام پزشکی و سازمان انتقال خون ایران آیین نامه و راهنمای مصرف خون تدوین و در کشور اجرا خواهد شد به گزارش خبرگزاری مهر روز دوشنبه 21 مرداد ماه جاریمصرف خودسرانه دارو در کهگیلویه وبویراحمد در حال افزایش است
مصرف خودسرانه دارو در کهگیلویه وبویراحمد در حال افزایش است دهدشت- ایرنا- معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت مصرف خوسرانه دارو روز به روز در این استان در حال افزایش است و یک خطر جدی برای سلامتی مردم است علی اکبر حکمتی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود یکیمصرف مکمل ها، فقط زیر نظر پزشک
مصرف مکمل ها فقط زیر نظر پزشک یک متخصص با هشدار نسبت به مصرف خودسرانه مکملهای غذایی در باشگاهها و آرایشگاههای زنانه گفت مکملها باید زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه مصرف شوند تا ضایعات کلیوی کبدی و گوارشی برای مصرف کننده نداشته باشد مرتضی صفوی مصرف مکمل های غذایی را فقط زیر نمردم ایران دو و نیم برابرمردم جهان، نمک مصرف می کنند
معاون وزیر بهداشت مردم ایران دو و نیم برابرمردم جهان نمک مصرف می کنند شیراز- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی با بیان این که مردم ایران دو و نیم برابر نرم معیار جهانی نمک مصرف می کنند در زمینه پیامدهای این وضعیت هشدار داد به گزارش ایرنا رضا ملککمیته فنی بازنگری مصرف روغن پالم هفته آینده نتایج نهایی را اعلام می کند
کمیته فنی بازنگری مصرف روغن پالم هفته آینده نتایج نهایی را اعلام می کند تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت کمیته فنی بازنگری مصرف روغن پالم هفته آینده نتایج نهایی مصرف این روغن را در فراورده های غذایی بویژه لبنی اعلام می کند محمد هاشمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگامصرف ترنجبین و شیرخشت تاثیری در پاک کردن رودههای نوزاد ندارد
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۳ یک متخصص اطفال با تاکید بر اینکه برخلاف باور عمومی مردم نباید به نوزاد ترنجبین و شیرخشت داد گفت مصرف این مواد تاثیری در پاک کردن رودههای نوزاد ندارد دکتر آزاده فهیمیان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه شیرخشت39 میلیون سی سی خون سالانه در مراکز درمانی استان لرستان مصرف می شود
39 میلیون سی سی خون سالانه در مراکز درمانی استان لرستان مصرف می شود خرم آباد – ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان گفت سالانه 39 میلیون سی سی خون در سطح مراکز درمانی و بیمارستانی این استان مصرف می شود به گزارش ایرنا دکتر سیاوش بیرانوند روز دوشنبه با اعلام اینمصرف مخدرهای سمی وقوع سکته و خونریزی مغزی را افزایش میدهد
شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۳ رئیس اورژانس کشور از آغاز آموزش بیش از 14 هزار پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی جهت ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدههای ناشی از مصرف مواد مخدر در کشور خبر داد و گفت مصرف مخدرهای سمی وقوع سکته و خونریزی مغزی را افزایش میدهد به گزارش سرویس اجتماعی ایسنادلایل پنهان مصرف روانگردان ها، مواد مخدر و محرک ها
دلایل پنهان مصرف روانگردان ها مواد مخدر و محرک ها تهران - ایرنا - مسوولان نظام سلامت درباره افزایش مصرف مواد مخدر محرک و روانگردان ها بین جوانان بارها هشدار داده اند که عوارض مخربی روی سلامت آنها برجا می گذارد مصرف روانگردان ها بطور جدی سلامت جوانان را در معرض تهدید قرار داده50 هزار واحد مسکونی بهزیستی در کشور آماده بهره برداری است
50 هزار واحد مسکونی بهزیستی در کشور آماده بهره برداری است تهران - ایرنا - دبیر ستاد مسکن سازمان بهزیستی کشور گفت اکنون 50 هزار واحد مسکونی توسط این سازمان در سراسر کشور در حال ساخت است که از این تعداد 30 هزار واحد در مراحل پایانی و بهره برداری هستند و بقیه نیز با 70 درصد پیشرفت-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها