تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852540760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حلال نبودن برخی داروهای وارداتی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حلال نبودن برخی داروهای وارداتی
رییس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم از پیگیری راه‌اندازی مرکز تحقیقات غذایی حلال خبر داد.
دکتر رسول کدخدایی با بیان این که این پژوهشکده در کنار پژوهش‌های کاربردی خود در اواخر سال گذشته یک تفاهم‌نامه سه جانبه میان این پژوهشکده، وزارت علوم و مرکز اطلاع‌رسانی و تحقیقات اتاق اسلامی منعقد کرده تا مرکز تحقیقات غذای حلال شکل گیرد.
وی اظهار کرد: ساز و کار راه‌اندازی این مرکز از سال 93 آغاز شده است اما شکل‌گیری رسمی آن نیازمند ردیف مستقل و حمایت مجلس است و در واقع برای عملیاتی شدن این مرکز در حال حاضر دانش و نیروی انسانی وجود دارد و ما نیازمند زیرساخت‌های لازم هستیم.
وی با بیان این که در کشور ما هیچ قانونی به طور جد مربوط به غذای حلال وجود ندارد، گفت: این در حالی است که بازار غذای حلال در دنیا چند ده میلیون دلار است و این بازار در دست غیر مسلمان‌هاست.
کدخدایی با بیان این که کشور تایلند با چهار تا شش درصد جمعیت مسلمان به شدت وارد بازار محصولات حلال شده است، تصریح کرد: سوالی که در اینجا مطرح است این است که ما چه سهمی از بازار حلال دنیا را در کشور خود دارا هستیم؟
وی متذکر شد:‌ گاهی افزوده‌های غذایی و داروهایی که به کشور ما وارد می‌شوند، حلال نیستند و ما به این موضوع بی‌توجه هستیم. به عنوان نمونه آنزیمی که در پنیرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد در محیط‌هایی که از مواد خوک گرفته شده کشت می‌شود.
رییس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در ادامه سخنانش به موضوع پژوهش اشاره و با بیان این که اجرای پژوهش در کشور ما ضمانت اجرایی ندارد و از آن استفاده ابزاری می‌شود، گفت: طبق قانون تا پایان برنامه پنجم توسعه باید یک تا سه درصد بودجه عمومی کشور صرف پژوهش گردد این در حالیست که در بهترین حالت هم اکنون 0.6 تا 0.7 درصد بودجه کشور صرف پژوهش می‌گردد. همچنین امسال مجلس حتی بحث 1 تا 3 درصد را نیز کمرنگ‌تر آورده است که با این شرایط پژوهش در کشور چالش‌های آن بیشتر می‌شود.
وی با بیان این که متاسفانه در کشور پژوهش متولی دلسوزی ندارد، تصریح کرد: کفه اعتبارات وزارت علوم به سمت آموزش سنگین‌ترست و ضمانت اجرایی در این موضوع وجود ندارد به عنوان نمونه آیا تا کنون مجلس آمده است که وضعیت پژوهش را در کشور رصد کند.
کدخدایی در ادامه سخنانش با تاکید بر موضوع امنیت غذایی و استراتژیک‌ خواندن این بحث گفت:‌ خودکفایی ما در بعضی محصولات و کالاهایی اساسی در کشور پایین است به عنوان نمونه در بحث دانه‌های روغنی ضریب خودکفایی ما 7 درصد است و در واقع بالای 90 درصد روغن خود را وارد می‌کنیم.
وی افزود: همچنین ما نیازمند 12 تا 14 میلیون تن گندم هستیم در حالی که نصف آن را از خارج از کشور وارد می‌کنیم. همچنین در بحث قند و شکر نیز 50 درصد قند و شکر ما وارداتی است.
کدخدایی در ادامه به اقلیم گسترده و خاک حاصلخیز کشور اشاره کرد و گفت: ما در این بحث نیازمند آمایش سرزمین هستیم و در این حوزه باید برنامه‌ریزی دلسوزانه‌ای برای کشور صورت گیرد.
وی به موضوع ضایعات غذایی در کشور اشاره کرد و گفت: ضایعات غذایی نیز در کشور ما بیداد می‌کند به نحوی که ضایعات سبزی و میوه در کشور ما به 50 درصد می‌رسد و همچنین ضایعات گندم و خشکبار ما 15 درصد است.
کدخدایی با اشاره به تقلباتی که در موضوع مواد غذایی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی نیز نمی‌توانند نظارت لازم را در این حوزه داشته باشند به عنوان نمونه در حال حاضر تعداد دستگاه‌های نظارتی در بحث غذا در کشور ما زیاد است و این موضوع باعث می‌شود که کارخانه‌های ما به درستی ندانند که چگونه در این حوزه فعالیت کنند.
وی همچنین با اشاره به مصرف بی‌رویه‌ی سموم و کودهای کشاورزی گفت: بی‌توجهی ما با این موضوعات باعث شده است که هزینه‌های بهداشت و درمان افزایش یافته و در ضریب هوشی فرزندان‌مان نیز اختلال ایجاد شود.
کدخدایی با اشاره به طرح شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در برنامه چهارم توسعه و با بیان این که متولی این شورا وزارت بهداشت درنظر گرفته شد طی سوالی مطرح کرد: آیا وزارت بهداشت می‌تواند متولی سلامت و امنیت غذایی شود یا این که باید کار را به کاردان سپرد.
وی در ادامه با بیان این که امنیت غذایی حداقل ارتباط را با وزارت بهداشت دارد، گفت: کسی باید ریاست شورا را بر عهده گیرد که بیشترین ارتباط را با امنیت غذایی داشته باشد.
کدخدایی خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده وزارت کشاورزی و پس از آن وزارت صنعت و معدن باید مسوولیت اصلی این شورا را عهده‌دار باشند که البته ریاست این شورا می‌تواند دوره‌ای به بخش‌های مختلف واگذارشود.
رییس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در ادامه سخنانش با اشاره به برخی محصولات غذایی استراتژیک در کشور همچون زعفران و گیاهان دارویی گفت: در صورتی که ما بتوانیم توجه جدی به این محصولات داشته باشیم کم‌کم می‌توانیم از اقتصاد نفتی به سمت اقتصاد غیر نفتی حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: به عنوان نمونه ما در حال حاضر در موارد ذکر شده همچون زعفران و گیاهان دارویی خام فروشی داریم. این در حالی است که این محصولات به شکل غذا و دارو و با هزینه ای چند برابر به کشور وارد می‌شود.
کدخدایی ادامه داد: به عنوان نمونه ما غذا داروی لکوپین را برای جلوگیری از سرطان پروستات به کشور وارد می‌کنیم در حالی که این ماده از تفاله‌های رب گوجه فرنگی تولید می‌شود و ما در کشور تفاله‌های رب گوجه فرنگی را خرج دام‌های خود می‌کنیم.


منبع : ايسنا



تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن