تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831188162




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شاکیان بنزین آلوده از «پالم» هم شکایت کردند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شاکیان بنزین آلوده از «پالم» هم شکایت کردند




شماری از وکلا، صبح دیروز (شنبه) با حضور در دادسرای کارکنان دولت، از رییس سازمان غذا و دارو و روسای سابق سازمان استاندارد به دلیل استفاده از روغن «پالم» در محصولات لبنی شکایت کردند. این شکایت توسط مصطفی ترک‌همدانی، پیمان حاج‌محمودعطار و فرشید رفیعی‌ناینی، از وکلای دادگستری صورت گرفته و برای رسیدگی به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت ارجاع شده است.





روزنامه شرق: شماری از وکلا، صبح دیروز (شنبه) با حضور در دادسرای کارکنان دولت، از رییس سازمان غذا و دارو و روسای سابق سازمان استاندارد به دلیل استفاده از روغن «پالم» در محصولات لبنی شکایت کردند. این شکایت توسط مصطفی ترک‌همدانی، پیمان حاج‌محمودعطار و فرشید رفیعی‌ناینی، از وکلای دادگستری صورت گرفته و برای رسیدگی به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت ارجاع شده است.

این وکلا بر اساس مواد یک، سه، چهار و پنج قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوب 22 تیر 1346 و همچنین ماده 35 قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب مجمع‌تشخیص‌مصلحت‌نظام و مستند به قانون مجازات اسلامی در باب تقصیرات ماموران دولتی، از رییس سازمان غذا و دارو و روسای سابق سازمان استاندارد شکایت و درخواست رسیدگی به این شکایت را طرح کردند.

بازار لبنیات روزهای نابسامانی را می‌گذراند. پس از اعلام خبر وجود «پالم» در شیرهای پرچرب، خبر شکایت وکلا و افزایش قیمت‌ لبنیات هم موضوعات داغ این‌روزهاست.

محصولات لبنی که مشمول قیمت‌گذاری مصوب نیست و تابع عرضه‌وتقاضا و هزینه‌های تمام‌شده است، پس از اینکه چندی پیش افزایش 15درصدی قیمت داشت از دوهفته پیش هم افزایش مجدد قیمت را تجربه کرده است. به نظر می‌رسد حذف «پالم» از لبنیات که روغن ارزان‌تری نسبت به چربی‌های دیگر است، قیمت تمام‌شده محصولات را افزایش داده است.

یک‌روز وزارت بهداشت اعلام می‌کند که محصولات لبنی پرچرب حاوی روغن «پالم» و زیان‌آور است، جامعه نگران می‌شود، مصرف شیر کاهش می‌یابد و تولیدکنندگان شیر زیان می‌کنند؛ چه آنها که از «پالم» استفاده کرده بودند و چه آنهایی که تولیدشان بدون «پالم» بوده. چندروز بعد از بروز این آشفتگی‌ها در بازار، وزارت بهداشت به‌همراه سازمان ملی استاندارد مشترکا با صدور بیانیه‌ای اعلام می‌کنند که تمام آنچه در بازار وجود دارد فاقد «پالم» و مورد تایید این دو نهاد است. این دو ارگان مدعی هستند که با متخلفان ظرف همین چندروز برخورد شده است. اما اساسا در بازار تغییری به چشم نمی‌خورد. همان محصولاتی که پیش از این عرضه می‌شد هنوز هم در بازار وجود دارد. نامی از متخلفان هم برده نمی‌شود و معلوم نیست که با چربی گیاهی «پالم» در کدام محصولات وجود داشته است. انتظار این بود که دولت پس از اعلام این خبر در بازار اقدام عملی کرده و دست‌کم شیرهای مدت‌دار حاوی «پالم» را جمع‌آوری کند اما طبق مشاهدات خبرنگار «شرق» تا به‌حال به هیچ سوپرمارکت و فروشگاهی برای جمع‌آوری شیرهای مدت‌دار دستوری ابلاغ نشده و بازرسی مراجعه نکرده است.

بنابراین جامعه هنوز نگران است. مصرف شیر بیش از پیش پایین آمده و آنهایی که شیر می‌خرند به‌دنبال نوع کم‌چرب آن هستند. به همین دلیل همین مصرف نصفه‌ونیمه شیر در ایران یعنی 60کیلوگرم که با میانگین مصرف در اروپا 300کیلوگرم فاصله دارد؛ حالا در معرض تهدید است. مسوولان هم برای رفع این نگرانی غیر از انتشار یک بیانیه کاری نکرده‌اند. اغلب مردم جامعه اصلا اطلاعی از انتشار این بیانیه ندارند و همچنان در شوک خبر نخست یعنی «پالم»ی‌بودن محصولات هستند.

میان مردم؛ هرروز اخباری درخصوص ناسالم‌بودن انواع شیرها ردوبدل می‌شود؛ چه دهان‌به‌دهان و چه پیامکی. فقط نام تولیدات است که در این بین می‌چرخد. با وجود تاکید وزارت بهداشت بر سالم‌بودن آنچه در بازار هم اکنون وجود دارد، اما مردم این گفته‌ها را چندان باور ندارند. به عبارت دیگر باور ندارند که مشکلی که آنقدر حاد و بزرگ بوده که وزیر را وادار به اعلام عمومی کرده است به این راحتی و فقط در عرض چندروز و بدون آنکه برندی از بازار حذف شود، حل شده باشد. مصرف‌کنندگان معتقدند اگر بنا بود اینقدر سریع این مساله حل شود چرا وزیر درباره آن در رسانه‌ها ابراز نگرانی کرده است. به همین دلیل هم بر رفع مشکل و سالم‌بودن محصولات باور ندارند.

بازار شیر هم در اثر این جریانات نوسانات زیادی داشت. برخی شیر را به‌طور کلی از سبد غذایی خود حذف کردند. برخی به مصرف لبنیات فله روی آوردند و برخی هم عطای سلامت را به لقای آن بخشیده‌اند و مانند قبل شیرهای پرچرب را مصرف می‌کنند. محمدرضا اسماعیلی، رییس «اتحادیه سراسری صنایع لبنی» در این رابطه گفت: اگر متخلفی وجود داشته چرا تا به‌حال وزارت بهداشت او را معرفی نکرده است؟ چرا تمام تولیدکنندگان در شرایطی که با هزینه‌های بسیار بالا به‌سختی ادامه کار می‌دهند، مجرم شناخته شدند؟ چرا دولت هیچ اقدام عملی‌ای در بازار برای برخورد با متخلفان انجام نداده است؟

وی توضیح داد: اقدام دولت یعنی اعلام رسمی خبر وجود «پالم» در شیر سبب شده است مردم به سمت مصرف شیرهای فله هدایت شوند. این در حالی است که شیرهای فله دارای بار میکروبی بوده و خطر ابتلا به تب مالت و سل در مصرف آن وجود دارد. از سوی دیگر کارخانه‌هایی که شیر پاستوریزه تولید می‌کنند می‌توانند به‌راحتی شیر خود را در دبه ریخته و به‌صورت فله به فروش برسانند و نه دولت و نه مردم قادر به شناسایی آن نخواهند بود حال آنکه شیرهای پاستوریزه دارای شناسنامه است و به‌راحتی قابل ردیابی است.

خبر قابل‌توجه دیگر اما در بازار لبنیات آن است که محصولات لبنی‌ای که مشمول قیمت‌گذاری مصوب نیست و تابع عرضه‌وتقاضا و هزینه‌های تمام‌شده است، پس از اینکه چندی پیش افزایش 15درصدی قیمت داشت از دو هفته پیش هم افزایش مجدد قیمت را تجربه کرده است. به نظر می‌رسد حذف «پالم» از لبنیات که روغن ارزان‌تری نسبت به چربی‌های دیگر است؛ قیمت تمام‌شده محصولات را افزایش داده است.

البته اسماعیلی در این‌باره گفت: در تاریخ 9 تیر امسال در جلسه‌ای با مسوولان به بحث قیمت تمام‌شده بالای تولید اشاره کرده و گفتیم در صورتی که از تولید حمایت نشود ناگزیر هستیم با قیمت‌های واقعی محصولات را به فروش برسانیم.

او خاطرنشان کرد: هرچند افزایش قیمت‌ها بدون اطلاع و ابلاغیه اتحادیه بوده اما در شرایطی که صنایع یکی پس از دیگری در حال ورشکستگی هستند، این افزایش قیمت‌ها برای بقای تولید، طبیعی به نظر‌می‌رسد.








تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن