تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زمستان بهار مومن است از شبهاى طولانى‏اش براى شب زنده‏دارى واز روزهاى كوتاهش براى روز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798313313




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابولا نه واکسن دارد و نه درمان،‌ مراقب باشید/ نشانه ها بیماری


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ابولا نه واکسن دارد و نه درمان،‌ مراقب باشید/ نشانه ها بیماری

ابولا نه واکسن دارد و نه درمان،‌ مراقب باشید/ نشانه ها بیماری
میزان کشندگی ابولا بالاست و انتقال این بیماری به مراقبین و پرسنل بهداشتی به طور شایع اتفاق می‌افتد به گزارش نامه نیوز، دکتر بی‌تا ربانی؛ متخصص بیماری‌های داخلی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان انتقال خون نوشت:
ویروس ابولا عامل بیماری تب خونریزی دهنده ابولا (Ebola Hemorrhagic fever ) برای اولین بار در سال 1976 شناخته شد. اپیدمی‌های این بیماری معمولاً با یک مورد منفرد که از مخزن ناشناخته‌ای از طبیعت انتقال یافته، شروع شده و عمدتاً از طریق تماس نزدیک با فرد بیمار و مایعات بدن وی گسترش می‌یابد.

اپیدمی‌های اولیه ابولا در کشورهای سودان و زئیر رخ داد که هر دو با استفاده از سوزن و سرنگ‌های غیراستریل ارتباط داشته است.

میزان کشندگی ابولا بالاست و انتقال این بیماری به مراقبین و پرسنل بهداشتی به طور شایع اتفاق می‌افتد. در مطالعات انجام شده مدرکی دال بر نقش ذرات معلق در هوا در گرفتاری انسانها موجود نیست و تماس با خون و ترشحات بدن بیمار و یا لاشه میمونهای بیمار، عامل اصلی انتقال بیماری محسوب می‌شود.

مشخصه بیماری ابولا یک درگیری چند سیستمی است که با ظهور ناگهانی سر درد شدید، درد عضلانی، تب، تهوع و استفراغ آغاز شده و به سمت ضعف، اسهال شدید، بثورات پوستی، تظاهرات خونریزی دهنده در پوست و مخاطات و شوک پیشرفت می‌کند.

هیچ درمان اختصاصی ضد ویروسی برای ابولا موجود نیست و درمان‌های حمایتی نیز در اغلب موارد مؤثر نیست و با توجه به اینکه هیچ واکسنی جهت پیشگیری در دسترس نیست، به نظر می‌رسد تنها راه پیشگیری محدود کردن تماس‌های نزدیک با بیماران و مایعات بدن آنها است.

اپیدمی فعلی بیماری ابولا که در غرب آفریقا رخ داده با توجه به تعداد موارد ابتلا و میزان مرگ و میر، جدی‌ترین طغیان بیماری است که تاکنون گزارش و ثبت شده است.

با عنایت به هشدار سازمان جهانی بهداشت، در برخی کشورها محدودیت‌هایی برای ورود مسافران از کشورهای غرب آفریقا خصوصاً گینه، لیبریا و سیرالئون گذاشته شده است. با توجه به گزارش موارد بیماری در مسافرینی که از این مناطق به کشور خود بازگشته‌اند، توصیه می‌شود از سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری گردد و در صورت مسافرت ضروری، با توجه به دوره کمون بیماری که از 2 تا 21 روز متغیر است، بروز علائم تب، سردرد، اسهال، استفراغ و خونریزی طی یک ماه پس از تاریخ مراجعت را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنند.

با توجه به احتمال انتقال ویروس ابولا از طریق خون، ضروری است؛ مسافرانی که به این مناطق سفر کرده‌اند تا یک ماه پس از مراجعت و افرادی که در تماس نزدیک با این مسافران بوده‌اند تا یک ماه پس از آخرین زمان تماس از اهدای خون خودداری کنند.

قابل ذکر است افراد مبتلا به بیماری خونریزی دهنده ابولا به علت حضور RNA ویروس در خون تا مدتها پس از درمان، تا یک سال پس از بهبودی کامل علائم قادر به اهدای خون نخواهند بود.



1393/5/25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن