تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820310532




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر شیوع بیماری ابولا بسیار جدی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سازمان بهداشت جهانی: خطر شیوع بیماری ابولا بسیار جدی است تهران-ایرنا- سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: خطر شیوع بیماری مرگبار ابولا در جهان بسیار جدی تر از آن چیزی است که تاکنون تصور می شد.


به گزارش ایرنا، تعداد قربانیان بیماری ابولا به هزار و 70 نفر رسیده است که تقریبا همگی آنها ساکن لیبریا، گینه، سیرالئون و نیجریه بوده اند.
از این رو، کمیته بین المللی المپیک مانع از شرکت ورزشکاران این کشورها در چند رشته ورزشی از جمله شنا و رقابت های رزمی در بازی های المپیک نوجوانان شده است.
بازی های المپیک نوجوانان از امروز شنبه 25 مردادماه در چین آغاز شد.
بیماری ابولا (Ebola) یک بیماری ویروسی است. عامل این بیماری ویروس ابولا از خانواده فیلوویروس ها است که پس از وارد شدن به بدن، نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد می کند که در 50 تا 90 درصد بیماران علامت دار به مرگ منجر می شود.
بیماری ابولا اولین بار در سال 1976 در یکی از استان های سودان و منطقه ای در نزدیکی زئیر جایی که هم اکنون جمهوری دمکراتیک کنگو واقع شده است، دیده شد.
بین ژوئن تا نوامبر آن سال 284 نفر به این بیماری مبتلا شدند که در نهایت 151 نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
این ویروس به دیگر کشورهای آفریقایی نیز گسترش یافته است و هرچند سال یکبار تعدادی کشته و قربانی برجای می گذارد.
پژوهشگران بر این باورند که ویروس ابولا از طریق حیواناتی مانند میمون به انسان سرایت می کند. بیشتر افرادی که ابتلای آنها به بیماری ابولا تاکنون تایید شده اهل کشورهای آفریقایی بوده اند.
تب خونریزی دهنده ابولا معمولا به صورت شیوع ناگهانی بروز می کند و شیوع آن از یک بیمارستان یا درمانگاه آغاز می شود. به دلیل خاصیت سرایت بالای این بیماری پرسنل بهداشتی ناگزیر از رعایت شدید و دقیق اصول بهداشتی برای پیشگیری از انتشار بیماری و ابتلای خود هستند.
آنها برای پوشش کامل بدن از لباس، دستکش و پوتین هایی استفاده می کنند که پس از استفاده باید نابود شود.
کارشناسان محلی مرتب در حال فرستادن پیام هایی از طریق رادیو و تلویزیون برای آموزش مردم هستند تا چگونگی پیشگیری از آلوده شدن به این ویروس را یاد بگیرند.
خطر ابتلا به این بیماری به ویژه در مراسم تدفین قربانیان ابولا و با تماس نزدیک افراد با جسد قربانیان وجود دارد.
طی چند سالی که از هجوم بیماری ابولا می گذرد، اقدامات زیادی برای تشخیص اپیدمیولوژی و نحوه سرایت ابولا صورت گرفته است، ولی هنوز راه و نحوه دقیق سرایت آن مشخص نشده است.
ویروس ابولا به هر شکلی که به بدن وارد شود، بعد از 2 تا 21 روز علایم آن ظاهر می شود.
بیمار با بروز ناگهانی تب، ضعف شدید، درد عضلانی، سردرد و گلودرد به پزشک مراجعه می کند و پس از مدت کوتاهی تهوع، استفراغ، اسهال، بثورات پوستی، اختلال عملکرد کبد و کلیه و در بعضی موارد خونریزی داخلی و خارجی نیز به دنبال علایم و نشانه های اولیه بروز می کند و وضعیت بیمار به شدت رو به وخامت می رود.
هیچ گونه درمان اختصاصی یا واکسنی برای ابولا کشف نشده و تمام داروها و واکسن هایی که تاکنون پیشنهاد شده است به سال ها تحقیق برای رسیدن به مرحله بالینی احتیاج دارد.
علمی1834**1440



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن