واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهردار اصفهان: دولت تدبیر و امید، امید به زنده شدن زاینده رود را زنده کند اصفهان- ایرنا- شهردار اصفهان از رییس جمهوری به عنوان سکاندار دولت تدبیر و امید خواست تا امید به زنده شدن زاینده رود را که حق قانونی مردم اصفهان است دوباره زنده کند.

به گزارش ایرنا، سید مرتضی سقاییان نژاد روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصفهان شهری متعلق به تمام فرهنگ دوستان دنیا و پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.
وی افزود: بسیاری از شاخصه هایی که دولت به آن افتخار می کند، حاصل تلاش مردمان این سرزمین است.
سقاییان نژاد گفت: با تمام این تفاسیر انتظار می رود در حل مشکلات مربوط به آب این استان از سوی دولت همراهی بهتری انجام شود.
شهردار اصفهان خواستار اطلاع رسانی صحیح و به موقع از تصمیمات مسوولان در باره آب شد و افزود: مسوولان در وزارت نیرو نیازمند شناخت و درک عمیق تر از مساله آب در استان اصفهان هستند.
وی احترام به نظرات کارشناسی و تصمیم گیری اصولی و منطقی را از مسوولان دولتی خواستار شد و گفت: مقام معظم رهبری در سفر سال 1380 خود به اصفهان دستوراتی پیرامون انتقال آب به این استان داده اند که لازم است مورد توجه مسوولان وزارت نیرو قرار گیرد.
شهردار اصفهان همچنین در بخشی از سخنان خود به خطرات ناشی از کاهش سطح آب های زیر زمینی و خشک شدن رودخانه زاینده رود برای میراث تاریخی و جهانی اصفهان همچون پلها و مجموعه میدان امام خمینی (ره) اشاره و در این باره به شدت اظهار نگرانی کرد.
سقاییان نژاد در بخش دیگری از سخنانش گفت: استاندار اصفهان در مباحث مربوط به آب در رسانه ها مظلوم واقع شده و این در حالی است که ایشان در جلسات مربوط با جرات از منافع استان اصفهان دفاع کرده است.
به گفته وی در جلسه مشترک هفته گذشته استاندار و شهردار اصفهان برای سفر معاون اول رییس جمهوری به اصفهان مقرر شد تا قبل از سفر ایشان، اجرای تونل گلاب 2 آغاز شود.
به گزارش ایرنا، شهر اصفهان دو میلیون نفر جمعیت دارد که حدود 750 هزار نفر آن را مهاجرین استانهای همجوار تشکیل می دهند.
سه اثر ثبت شده جهانی شامل مجموعه تاریخی میدان نقش جهان، باغ موزه چهلستون و مسجد جامع عتیق در این شهر قرار دارد.
زاینده رود از خرداد سال گذشته در حومه غربی و شرق اصفهان خشک است.
کارشناسان بارها در مورد تاثیر خشکی زاینده رود بر پلهای روی آن به سبب نوع مصالح این پلها و همچنین نشست زمین هشدار داده اند.
پ/7135/ 607
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]