تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832967200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبلیغات پزشکی فریب افکار عمومی است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت
تبلیغات پزشکی فریب افکار عمومی است
قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید به دنبال شفاف سازی مسائل در بین مردم هستیم، گفت: سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا و دارو باید قوانینی که در حوزه تبلیغات پزشکی مورد بی توجهی قرار گرفتند را احیاء کنند.



به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ناصر کلانتری در برنامه "ره آورد" شبکه رادیویی سلامت با بیان اینکه آنچه که امروز در مباحث پزشکی، بهداشت، و درمان است، تحت عنوان صنعت درآمده و یک فعالیت تجاری محسوب می شود، افزود: وقتی در این صنعت مقررات و استانداردهای مصوب رعایت نشود، خطرات احتمالی خیلی بیش تر از موارد دیگر است. بطور نمونه اگر داروی بی اشتهایی تبلیغ شود ممکن است این دارو، عارضه قلبی و اختلال در عملکرد قلب در پی داشته و منجر به مرگ شود. در این هنگام است که به عمق خطرناک بودن تبلیغات بدون استاندارد و نظارت پی می بریم. وی با بیان اینکه متأسفانه در بخش رسانه های جهانی به شدت شاهد این مشکل هستیم و جامعه بدلیل کمی آگاهی و نداشتن دانش کافی در این زمینه، فریب این تبلیغات را می خورند، بیان کرد: تبلیغ کننده داروهای لاغری و... کافی است تنها دو درصد از جامعه را فریب دهند، رقمی که کسب می کنند، میلیاردی است و بعد هر عارضه ای که پیش می آید، نه وجود دارند و نه پاسخگو هستند. توصیه اکید است که به تبلیغات در امور پزشکی به هیچ وجه اهمیت و توجه نکنید؛ چرا که قطعاً غلط است. زیرا در قانون جهانی داریم که تبلیغ اعمال و فعالیت های خدمات پزشکی ممنوع است. شما فقط می توانید نام پزشک و تخصص وی را در رسانه ای بیان کنید. از این رو توصیه می کنیم به سایت های معتبر به خصوص سایت های وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی و دیگر سایت های پاسخگوی مردم مراجعه کنید. کلانتری ادامه داد: متأسفانه اخیرا در رسانه های جمعی به ویژه رسانه های نوشتاری مشاهده می شود دستگاههای و داروهای لاغری و چاقی موضعی و امثال آن تبلیغ می شود که به جرأت می توان گفت هیچ کدام شان حقیقت ندارد و تمام آنها تبلیغ نادرست و فریب افکار عمومی است. بر روی این رسانه ها نه نظارت می شود و نه صحت پزشکی دارد. در زمینه تبلیغات حوزه پزشکی قانونی داشتیم و داریم که برای هر تبلیغ بجز نام و تخصص پزشک، یعنی تبلیغ برای فعالیت های او باید حتماً از سازمان نظام پزشکی مجوز دریافت کرده باشد؛ ولی مطمئن نیستم که امروز بر این تبلیغات نظارتی صورت گیرد. خوشبختانه این نوع افکار در رسانه ملی که یک دانشگاه سراسری و عمومی است، مشاهده نمی شود؛ ولی بعضاً در ارائه خبرهای پزشکی یک مقدار عجولانه برخورد می شود. مثلاً تحقیقی در جایی انجام و نتایج آن در بین صد نفر دیده شده است، بهتر است اینگونه خبرها در محافل علمی مطرح شود تا در صدا و سیما؛ وقتی مشاهده کردیم که نتایج آن تبدیل به شواهد شد می توان آن را در رسانه ملی مطرح کرد. بطور مثال مردم می گویند صدا و سیما گفته چاری سبز برای تقویت قلب مناسب است. سپس هفته آینده خبری نقل می شود که اگر چای سبز کم بخورید بهتر است. اینگونه حرکت با افکار عمومی باعث بی اعتمادی مردم به خبرهای رسانه ملی می شود. قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت در پایان با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید به دنبال شفاف سازی مسائل در بین مردم هستیم، گفت: سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا و دارو باید قوانینی که در حوزه تبلیغات پزشکی مورد بی توجهی قرار گرفتند را احیاء کنند و قطعاً تبلیغات در درون کشور را تنظیم و سازماندهی خواهند کرد، بنحوی که اگر در رسانه ای تبلیغی چاپ شده است قطعاً مجوز را از کمیته فنی در این زمینه اخذ کرده است.



 


۱۳۹۳/۵/۲۴ - ۱۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن