واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پورمحمدی: یک فوریت لایحه رفع موانع تولید یکشنبه آینده در مجلس بررسی می شود تهران - ایرنا - وزیر دادگستری گفت: از مجلس خواسته ایم یکشنبه هفته آینده یک فوریت لایحه رفع موانع تولید و مباره با رکود را بررسی و تصویب کند.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «مصطفی پورمحمدی» در بازدید از مجتمع پژوهشی تولیدی زرماکارون با اشاره به لایحه رفع موانع تولید و مبارزه با رکود که در دولت تهیه شده، گفت: با همکاری اساتید اقتصادی و صنعتی، هفت ماه روی این لایحه کار کردیم تا اینکه به جمع بندی نهایی رسید و یکشنبه گذشته در دولت آماده شد.
وی افزود: از مجلس خواستیم تا یکشنبه آینده این لایحه را در طرح یک فوریتی بررسی و تصویب کند.
وزیر دادگستری بیان کرد: در شرایط سخت اقتصادی و مقاومتی سعی می کنیم تا اقتصاد کشور را تقویت کنیم، زیرا معتقدیم کشورها در شرایط سخت رشد می کنند.
پورمحمدی شرایط سخت را یک عامل تحریک کننده دانست و افزود: اگر تفکر صحیح، همدلی و استفاده از همه ظرفیت ها در کشور فراهم باشد، شرایط سخت به بستری برای رشد تبدیل می شود.
وزیر دادگستری مذاکرات اخیر را دلیلی برای تلاش دولت در برقراری آرامش در کشور عنوان کرد و گفت: نمی توانیم دشمن دشمنی را از بین ببریم، اما می توانیم زهرشان را از کار بیاندازیم و کارایی آنها را نیز کاهش دهیم.
وی تاکید کرد: ما نه اعتماد می کنیم و نه کنار می کشیم، تکلیف ما روشن است اگر محکم نایستیم و حرفمان را نزنیم در آن صورت قدرتمند نیستیم.
** اقتصاد ضعیف، جامعه فکری، اخلاقی و فرهنگی ضعیف می سازد
پورمحمدی با بیان اینکه کشور موفق، ثروتمند و قدرتمند صرفا با دولتش قدرتمند نمی شود، گفت: یک کشور موفق و ثروتمند با مردمش ثروتمند می شود.
وی ادامه داد: اگر دولت یک کشوری، ثروتمند و صاحب اختیار معادن و مخازن باشد، کشور ثروتمندی نیست؛ به عنوان مثال در اتحاد جماهیر شوروی، دولت از دارایی های بسیار برخوردار بود اما این نظام سست شد و فرو ریخت.
وزیر دادگستری تاکید کرد: اگر شهروند به حقوق شهروندی خود برسد و احساس قدرت کند آن کشور قدرتمند می شود.
پورمحمدی نمونه بارز این موضوع را غزه دانست و گفت: باریکه غزه با 360 کیلومتر مربع، یک میلیون و 800 هزار نفر جمعیت دارد که بیشترین تراکم جمعیت در دنیا است و مردم آن با وجود اینکه فعالیت اقتصادی و تجاری ندارند و فاقد استقلال هستند، اما احساس می کنند که می توانند سرنوشت خود را بسازند.
وی ادامه داد: همین مردم قدرتمند و ثروتمند، دشمن خود را که از بیشترین حمایت در دنیا برخوردارند، مستاصل و بیچاره کرده اند. وقتی شهروندان یک کشور عزیز باشند، جامعه آن ذلیل و تو سری خور نمی شود.
پورمحمدی محور اساسی قدرت و ثروت را درآمد مناسب و چرخش اقتصادی صحیح عنوان کرد و گفت: یک نظام اقتصادی صحیح و سالم که به تولید متکی باشد، جامعه ای ثروتمند و بادوام و ماندگاری می سازد.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه چرخش تولید خوب اتفاق بیافتد، به یک ملت قدرتمند نیازمندیم که بتواند از حقوق خود دفاع کند و این ضامن حیات اقتصادی است.
وزیر دادگستری با بیان اینکه اسلام یک نظام فکری و فرهنگی است، گفت: خداوند سلامت فکری، اخلاقی و دینی را از سلامت اقتصادی عبور می دهد و جامعه ای که وضع اقتصادی خوبی ندارد فکر، فرهنگ و دینش هم درست نیست. اقتصاد ضعیف، جامعه فکری، اخلاقی و فرهنگی ضعیف می سازد.
پورمحمدی یکی از مشکلات کنونی کشورهای پیشرفته را عدم توزیع عادلانه ثروت عنوان کرد و با اشاره به کتاب «پس از شوک» اثر رابرت رایش وزیر کار دولت بیل کلینتون رییس جمهور اسبق آمریکا گفت: رایش در این کتاب، مشکلات اقتصادی آمریکا را عدم توزیع عادلانه ثروت دانسته و می گوید که مشکل اقتصادی آمریکا از سال 2008 به همین دلیل شکل گرفت و همچنان ادامه دارد، بطوریکه هنوز از شوک خارج نشده است.
وزیر دادگستری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: پایه اقتصاد بر کسب دانش و دانایی است و مناسبات اقتصادی دنیا با اقتصاد دانش بنیان کاملا تغییر کرده است.
وی ادامه داد: اگر دانش اقتصادی شما تولیدکنندگان به روز نباشد، رقیب قوی از شما سبقت می گیرد.
اجتمام(3) ** 9317 ** 9132 ** 1071
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]