واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ˈبازگشت علائم حیاتی صنعتˈ فامنین همدان - ایرنا - ˈبازگشت علائم حیاتی صنعتˈ فامنین عنوان مطلبی است که به قلم ˈمحمد محققی ˈ سرپرست روزنامه همدان پیام در فامنین در شماره اخیر روزنامه همدان پیام امروز به چاپ رسیده است.
نویسنده در ستون نگاه روزنامه همدان پیام آورده است: وقتی دست روی مشکلات بخش تولیدات صنعتی شهرستان فامنین گذاشته می شود، گویی زمان متوقف شده است و سالها و ماهها نگذشته است تا بر اساس تصمیماتی که گرفته می شود، مشکلات و معضلات تولیدات صنعتی از سر راه برداشته شوند.
محققی در ادامه مطلب آورده است: تولیدات صنعتی فامنین سالهاست که نسبت به علایم حیاتی اقتصاد جواب نمی دهد و از تکان هایی همچون نقدینگی، رکود تورمی، قاچاق، فضای نامناسب کسب و کار که با این پا و آن پا شدن هر کدام از این عوامل، صنعت دنیا دستخوش جابه جایی های جدی می شود، تاثیری نمی پذیرد چراکه سالهاست عقربه وضعیت خاک می خورد و وقتی از ˈصفرˈ صنعت فامنین بر روی عدد مشکلات بخش تولیدات صنعتی فامنین سخن به میان می آید، نبود صنعت همچنان خودنمایی می کند.
سرپرست روزنامه همدان پیام در فامنین در ادامه آورده است: سالهای گذشته به دلیل چرخش قدرت، نبود ثبات مدیریتی، استفاده نکردن از افراد بصیر و توانمند در عرصه تصمیم گیری، نبود اعتبارات کافی، پیگیر نشدن و پشت گوش انداختن طرحهای مصوب از سوی مسوولان شهرستان، نبود دلسوزی و آینده نگری مسوولان مصوبات مهمی چون پروژه منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد اجرایی نشدند حال آنکه 10 سال پیش قرار بود با اجرایی شدن این پروژه در زمینی به مساحت دو هزار هکتار شاهد ایجاد 30 هزار شغل در استان باشیم.
محققی گفت: در شهرستان فامنین امروز جوان بیکار دم دست ترین فرد در خانواده هاست وهمه بحران بیکاری را با پوست، گوشت و استخوان خود لمس کرده اند.
در ادامه این مطلب آمده است: کارشناسان معتقدند امروز با رکود تورمی در کشور مواجه هستیم و وجود رکود تورمی یعنی نبود تولید، اگر ما زمینه تولید و گسترش آن را فراهم کنیم، مشکل اشتغال حل می شود.
محققی می افزاید: تفاوت در میزان نرخ بیکاری در شهرستان های مختلف استان به
میزان فعالیت اقتصادی آن شهرستان باز می گردد هرچه میزان فعالیت اقتصادی یک شهرستان بیشتر باشد به تبع آن میزان شاغلان در این شهرستانها رو به افزایش می رود.
نویسنده در ادامه این مطلب آورده است: راهکار مقابله با بیکاری در شهرستان فامنین فقط و فقط در رشد اقتصادی خلاصه می شود باید سرمایه گذاری هایی در شهرستان انجام شود تا در کنار این سرمایه، نیروی کار استخدام شود تا نرخ اشتغال افزایش و نرخ بیکاری کاهش یابد.
محققی آورده است: با توجه به اینکه شغل مردم فامنین از دیرباز کشاورزی بوده است باید از انرژی، استقامت، انگیزه، دانش و مهارت نیروی انسانی این شهرستان برای تولید و درآمدزایی استفاده شود.
نویسنده این مطلب آورده است: در کنار این باید گفت مردم فامنین قدرت تولید در بسیاری از طرحها بخصوص طر حهای صنعتی را دارند که باید علاوه بر آموزش، کسب مهارت و افزایش دانش از حمایت مسوولان و جذب سرمایه گذاران برخوردار شوند پس در نتیجه، این طرحهای صنعتی به این نکته وابسته است که مردم فامنین چه میزان دانش و شناخت نسبت به کار و از همه مهمتر اینکه چه مقدار مهارت برای کاربرد شناخت و دانش خود در صحنه تولید را دارند؟
محققی در این مگزارش آورده است: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، پیگیری های مستمر نمایندگان مردم در مجلس، جدیت مدیر ارشد استان، امیدواری در مردم قانع و زحمتکش فامنین ایجاد شده تا با کلنگ زنی طرح های اقتصادی همچون منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد، کارخانه فولاد، پتروشیمی ابن سینا، مرغداری امامزاده پیران در 10 روز آینده ، از این پس فامنین نیز به علایم حیاتی اقتصاد جواب دهد.
7523/576
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]