تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871268908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خروج نرخ رشد اقتصادی از شرایط منفی/ علائم مثبت خروج از رکود در سه ماهه اول 93


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: خروج نرخ رشد اقتصادی از شرایط منفی/ علائم مثبت خروج از رکود در سه ماهه اول 93 خبرگزاری پانا: وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه علائم مثبتی از خروج از رکود در سه ماهه ابتدایی سال جاری دیده می شود ،عنوان کرد: حجم سرمایه گذاری صنعتی در سه ماه ابتدایی سال جاری 27 درصد رشد داشته و تعداد پروانه های بهره برداری به 25.7 درصد افزایش یافته است و این امیدواری وجود دارد که رشد اقتصادی به بیش از صفر افزایش یابد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۴ مرداد ساعت 09:11



به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، محسن طیب نیا در برنامه پایش که شب گذشته از شبکه اول سیما پخش شد ضمن اعلام این مطلب که کنترل تورم و برقراری ثبات شرط لازم برای خروج از رکود است، اظهار کرد: در جامعه ای که متغیرهای اسمی به دلیل تورم افزایش می یابد نمی توان انتظار داشت سرمایه گذاران در کسب و کارهای مختلف سرمایه گذاری کنند.
طیب نیا عنوان کرد: یکی از دلایل مقابله با تورم و مقابله با افزایش قیمت ها جلوگیری از رشد شتاب گونه و غیر قابل مهار تورم بوده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مصوبه 35 ماده ای در شهریور سال گذشته بیان کرد: در آن مصوبه برخی از مشکلات کوتاه مدت تولید که نیازمند اقدام های عاجل بوده است در دستور کار قرار گرفت که یکی از مهمترین آنها گشایش اعتباری اسنادی در بانکها و محدودیت های بنگاه های اقتصادی در واردات مواد اولیه بوده است.
طیب نیا خاطرنشان کرد: در برنامه 100 روزه دستگاه ها نیز وظایفی برای هر یک از وزارتخانه تعیین شد که در وزارت امور اقتصادی و دارایی تقویت توان ثروت آفرینی از اهم اولویت ها تعیین شد.
طیب نیا با بیان اینکه برنامه راهبردی برای وزارت اقتصاد به عنوان متولی برنامه اقتصادی کشور تعیین شده است، اظهار کرد: در این برنامه راهبردی 7 اولویت تعیین شده که مهمترین آن تقویت توان تولید و ثروت آفرینی بنگاه ها است.
وی با اشاره به سازمان های زیر مجموعه وزارت اقتصاد از جمله سازمان امور مالیاتی و گمرک عنوان کرد: سازمان امور مالیاتی در این برنامه راهبردی باید به گونه ای عمل کند که موجب تحرک تولید شود و در گمرک نیز واردات و صادرات با سهولت و کمترین هزینه ممکن صورت گیرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد:400 هدف کمی برای مجموعه سازمان ها و نهادهای تابعه وزارت اقتصاد پیش بینی شده که اگر بتوان با هدف ارتقا واحدهای تولیدی آن را اصلاح کرد کمک موثری به مجموعه اقتصادی کشور خواهد داشت.
طیب نیا بیان کرد: دفتری برای اصلاح امور کسب و کار از شهریور سال 92 تشکیل شده و موضوعات مربوط به بهبود محیط کسب و کاررا در دستور کار دارد.
وی با اشاره به عوامل مهم و اثرگذار بر رکود و راهکارهای خروج از آن گفت: راهکارهای خروج از رکود در کشور شناسایی شده و بخشی از این راهکارها در بسته خروج از رکود پیش بینی شده است.
سیاست های پولی و مالی راهکار رکود در بخش تقاضا
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه به طور معمول در اقتصادها عامل اصلی رکود کمبود تقاضا است، عنوان کرد: در این اقتصادها به دلیل سیاست های انقباظی یاسایر عوامل تقاضای کل کاهش می یابد که تولید نیز به دنبال آن کاهش یافته و مهمترین راهکار خروج از آن تحریک تقاضا با سیاست های پولی و مالی است.
وی ادامه داد: اگر منشا رکود در جانب تقاضا نباشد و در بخش عرضه صورت گیرد میزان تولید کاهش می یابد و در اقتصاد ما در حال حاضر با رکود در بخش عرضه مواجه هستیم.
طیب نیا خاطرنشان کرد: در اقتصاد ایران عامل رکود رونق درآمدهای نفتی است و هر زمان درآمد نفتی کاهش یافته تولید نیز کاهش داشته است که یکی از دلایل آن وابستگی شدید بودجه ها به درآمدهای نفتی است.
وی اضافه کرد: با کاهش درآمد نفتی کسری بودجه و انقباظی شدن بودجه های عمرانی رکود حاصل می شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: علت کاهش درآمدهای نفتی این بار عامل رکود نبوده بلکه تشدید تحریم در شرایط وابستگی شدید به درآمد نفتی موجب وضعیت کنونی شده است بنابراین اگر بدون توجه به ریشه های رکود بخواهیم آن را حل کنیم نتیجه ای جز افزایش قیمت ها و تورم به دنبال نخواهد داشت.
افزایش مالیات سیاست سنجیده ای نیست
طیب نیا با بیان اینکه در شرایط رکودی افزایش مالیات سیاست سنجیده ای نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه گسترده ای برای نظام مالیاتی پیش بینی شده و تا انتهای سال آینده این طرح اجرایی می شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه رکن اصلی در آمدهای دولت باید در آمدهای مالیاتی باشد، گفت: در حال حاضر سهم مالیات از درآمد دولت پایین است اما افزایش درآمدهای مالیاتی باید از طریق توسعه پایدار مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی باشد که در طرح جامع امور مالیاتی تمرکز در جلوگیری از فرار مالیاتی خواهد بود.
طیب نیا تصریح کرد: به تازگی با مصوبه ای دفتری در خزانه داری ایجاد شده است تا بدهی های دولت را به طور دائم رصد کند که در این میان پرداخت بدهی پیمانکاران در اولویت قرار گرفته است.
67 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به سیستم بانکی
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه بدهی دولت به سیستم بانکی 67 هزار میلیارد تومان است، عنوان کرد: با کاهش نرخ تورم به تدریج سایر متغیرهای اسمی همانند نرخ سود و تسهیلات بانکی نیز کاهش خواهد یافت.
اقدام شتابزده و عجولانه در حذف یارانه افراد نداریم
طیب نیا در باره قطع یارانه برخی از افراد عنوان کرد: دولت برنامه ای برای کاهش یارانه طبقات متوسط و پایین جامعه ندارد و کارگروهی در وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی تشکیل شده که مشغول بررسی بر روی شیوه های تحقق حکم مجلس برای حذف یارانه برخی از گروه های درآمدی است اما به طور حتم اقدام شتابزده و عجولانه در حذف یارانه وجود ندارد.
علائم مثبت خروج از رکود در سال 93
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در تهیه بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود عملی و اجرایی بودن مهمترین اولویت بوده است خاطرنشان کرد: بر اساس ارقام و آمار منتشر شده علائم مثبتی از خروج از رکوددر اقتصاد دیده می شود به گونه ایکه طی سه ماه ابتدایی سال جاری حجم سرمایه گذاری صنعتی 27 درصد رشد داشته و تعداد پروانه های بهره برداری نیز 25.7 درصد رشد یافته است.
وی ادامه داد: این امیدواری وجود دارد که نرخ رشد اقتصادی در سال جاری از شرایط منفی خارج و بیش از صفر باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در بسته خروج از رکود عمده مشکلات بخش تولید شناسایی و مرتفع شده است، گفت: تنگنای اعتباری یکی از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و در نظرسنجی های صورت گرفته 70 درصد بنگاه ها مشکل اصلی خود را تامین سرمایه در گردش معرفی کرده اند و سعی شده با مجموعه تصمیم گیری ها این نیاز برطرف شود.
طیب نیا با اشاره به اینکه اصلاحاتی در سیستم بانکی ایجاد می شود تا بانکها بتوانند به افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی اقدام کنند تصریح کرد: میزان سرمایه بانک ها در شرکت داری طی سال های اخیر افزایش یافته و بانکها موظف شده اند طی سه سال اموال زاید خود را به فروش رسانده و از محل این منابع تسهیلات دهی در سیستم بانکی را افزایش دهند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: برنامه گسترده ای برای افزایش سهم و نقش بازار سرمایه در خروج از رکود پیش بینی شده است.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن