واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۵۰ب.ظ)
وزير نيرو تاکيد کرد: لزوم استفاده از توانمندي بخش خصوصي در صنعت آب و برق وزير نيرو بر لزوم استفاده از توانمنديهاي بخش خصوصي در فعاليتهاي مرتبط با صنعت آب و برق تاکيد کرد.
بهگزارش خبرگزاري موج، حميد چيتچيان شب گذشته در آيين آغاز بهرهبرداري از مدول دوم تصفيهخانه فاضلاب اروميه و شبکه جمعآوري آن، با ابراز خرسندي از به ثمر رسيدن بخش ديگري از فعاليتهاي صنعت آب و فاضلاب، گفت: شاکله وزارت نيرو خدمتگذاري صادقانه به مردم است و يکي از آثار ويژه توسعه تصفيهخانههاي فاضلاب، تاثير قابلتوجه آن بر بهداشت و محيط زيست مردم است و اين خدمت ارزشمندي است که به مردم اروميه تقديم ميشود.
وي سپس بر لزوم استفاده از توانمنديها و ظرفيتهاي بخش خصوصي در صنعت آب و برق تاکيد کرد و افزود: ما اگر به منابع دولتي اکتفا کنيم، قادر نخواهيم بود خدمات شايسته به مردم ارايه دهيم اما اگر توانمنديهاي بخش خصوصي بهکار گرفته شود، فعاليت شرکتها چندبرابر خواهد بود.
درياچه اروميه و موضوع احياي آن محور ديگر بحث وزير نيرو بود.
چيتچيان در اينباره گفت: درباره درياچه اروميه دولت تمامي تلاش خود را بهکار گرفته است اما بسياري از اقدامها در کوتاهمدت اثر خود را نشان نخواهد داد.
وي ابراز اميدواري کرد: نتيجه تمامي فعاليتها در راستاي احياي درياچه اروميه ملموس شود و بهزودي شاهد زندگي دوباره اين درياچه باشيم.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربايجانغربي نيز در اين آيين با اشاره به ضرورتهاي سرمايهگذاري و اجراي پروژههاي آب و فاضلاب در سطح اين استان، به سامانه فاضلاب شهر اروميه اشاره کرد و گفت: روش تصفيه اين تصفيهخانه از نوع لجن فعال (بيولاک) بوده و براي احداث آن 110 ميليارد ريال هزينه شده است.
مهندس "رسول اکبري" با بيان اينکه 200 کيلومتر شبکه جمعآوري و خط انتقال احداثشده، فاضلاب 200 هزار نفر از جمعيت اروميه را به محل تصفيهخانه انتقال خواهد داد، افزود: براي احداث شبکه جمعآوري و خط انتقال فاضلاب نيز 160 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
وي اظهار داشت: با توجه مشکلات موجود و ضرورت تامين آب شهرستان سلماس، کلنگ ساخت تصفيهخانه آب اين شهرستان نيز در جريان سفر وزير نيرو به استان آذربايجانغربي بر زمين زده خواهد شد.
اکبري افزود: خريد تضميني آب از تاسيسات تصفيهخانه آب شهر سلماس در قالب قرارداد ساخت، بهرهبرداري و انتقال (BOT) خواهد بود و پيشبيني شده است اين تصفيهخانه 575 ليتر در ثانيه آبدهي داشته باشد.
وي با بيان اينکه سرمايه موردنياز براي ساخت تصفيهخانه سلماس 379 ميليارد ريال است، افزود: محل تامين آب خام اين تصفيهخانه، سد 9 دي (زولا) سلماس است و پيشبيني ميشود پس از 30 ماه، بهرهبرداري از اين تصفيهخانه آغاز شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]