تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870723916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر نیرو نسبت به تکمیل به موقع سد سیلوه پیرانشهر قول مساعد داد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر نیرو نسبت به تکمیل به موقع سد سیلوه پیرانشهر قول مساعد داد مهاباد - ایرنا - وزیر نیرو در بازدید از سد سیلوه پیرانشهر نسبت به تکمیل به موقع این سد و بهره برداری از آن در سال آینده قول مساعد داد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈحمید چیت چیانˈ روز پنج شنبه در جریان بازدید از سد سیلوه در جنوب استان آذربایجان غربی گفت: تکمیل طرح های حوزه آب که دارای پیشرفت بالایی هستند، در اولویت کاری این وزارتخانه قرار دارد.
وی همچنین در جریان بازدید از این سد در گفت و گو با پیمانکاران و مجریان این طرح با روند اجرای آن از نزدیک آشنا و در جریان مسایل و مشکلات آن قرار گرفت.
رسول خضری نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در این بازدید از وزیر نیرو خواست تا در زمینه تعیین تکلیف اراضی تملک شده روستای زیر پوشش این سد و بلاتکلیفی ساکنان این روستا دستورات لازم را ابلاغ کنند.
قاسم بهنام مجری احداث این سد نیز گفت: احداث سد سیلوه از 80 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و برای احداث و تملک اراضی روستاهای حوزه این سد تاکنون یکهزار و 250 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: تاکنون کار تملک اراضی یکی از این روستاها به پایان رسیده و 40 درصد از کارهای اجرایی تملک روستای دیگر نیز در دست انجام است.
وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح و تملک بقیه اراضی را 2 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در صورت تامین به موقع اعتبارات، این طرح در شهریور ماه سال آینده به بهره برداری می رسد.
بهنام تامین آب شرب شهرستان پیرانشهر به میزان 17.8 میلیون متر مکعب در سال، تامین آب شرب اراضی کشاورزی پایاب سد به مساحت 10 هزار متر مکعب، فراهم شدن انتقال آب به پشت سد مخزنی چپرآباد برای تامین آب دریاچه ارومیه به میزان 95 میلیون مترمکعب را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.
عملیات احداث سد سیلوه در جنوب آذربایجان غربی از سال 81 آغاز شده است؛ این سد دارای حجم مخزن 84 میلیون مترمکعبی با تنظیم آب به میزان سالانه 203 میلیون مترمکعب است.
ارتفاع این سد از کف رودخانه 77 متر و طول تاج 831 متر است که روی رودخانه ˈلاوینˈ و با هدف تامین آب کشاورزی اراضی دشت های پیرانشهر و ˈجلدیانˈ احداث می شود.
سد سیلوه در 15 کیلومتری شهرستان پیرانشهر قرار دارد.
وزیر نیرو در سفری سه روزه و به منظور بازدید از طرح های سدسازی و آبرسانی استان آذربایجان غربی روز گذشته وارد این استان شد.
584/581/ 2025



23/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن