تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843793798




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش زيادی از تصادفات در فاصله 30 كيلومتری شهرها/ حواس‌پرتی 23 درصد عامل تصادفات رانندگی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر کل سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای خبر داد
بخش زيادی از تصادفات در فاصله 30 كيلومتری شهرها/ حواس‌پرتی 23 درصد عامل تصادفات رانندگی
کشاورزیان با بیان اینکه بخش زياديی از تصادفات در فاصله 30 كيلومتری شهرها اتفاق می‌افتد، خواستار ريشه‌يابی علت آن شد و گفت: 23 درصد عامل تصادفات به دلیل حواس‌پرتی است.


به گزارش خبرنگار  اقتصادی باشگاه خبرنگاران ، داود كشاورزيان در همايش سراسري مديران ادارات‌كل حمل‌ونقل و پايانه‌هاي سراسر كشور، افزود: براساس آمار پزشكي قانوني، ميزان تلفات رانندگي در كشور در سه ماهه نخست امسال، 3 درصد كاهش يافته است، اين در حالي است كه سال گذشته تلفات رانندگي 6 درصد كاهش يافته بود، اما تكليف قانوني تعيين شده 10 درصد است و در صورت ادامه اين روند، شاهد افزايش ميزان تلفات رانندگي خواهيم بود كه بايد براي آن از سوي تمامي دستگاه‌هاي دست‌اندركار چاره‌انديشي شود.

 کشاورزیان با اشاره به لزوم بررسی موضوع كاهش سرعت ماكسيمم با توجه به فرهنگ رانندگي موجود در كشور، آن را جزء برنامه‌های کلان ذکر کرد و افزود: علاوه بر رفتارهای پرمخاطره برخی رانندگان، فاصله كيفيت خودروهای ساخت داخل نیز در مقایسه با كشورهاي ديگر زياد است که اصلاح آن نياز به برنامه بلندمدت و همكاري همه دستگاه‌هاي دست‌اندركار در امر ايمني دارد.
 
وی افزود: این در شرایطی است که خوشبختانه وضعيت جاده‌هاي كشورمان در مقايسه با ساير كشورها از وضعيت مناسبي برخوردار است و در معدود مواردي جاده‌ را به عنوان علت تصادف مقصر مي‌دانند، اما در مجموع با توجه به پارامترهاي موجود، بايد با انجام کار کارشناسی، میزان سرعت در آزادراه‌ها مورد بازنگری قرار گیرد.

رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای با اشاره به اینکه بكارگيري سامانه‌هاي حمل‌ونقل هوشمند را يكي از اقدامات سازمان درجهت كاهش تلفات رانندگي و ارتقاي ايمني سفر ذكر كرد و افزود: در اين خصوص مذاكرات لازم با سرمايه‌گذار مربوطه براي تجهیز راه‌های شریانی کشور به دوربين‌هاي ثبت تخلف سرعت انجام شده است، که به‌زودی اجرایی خواهد شد.
 
رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تاکید بر لزوم بازنگري در ميزان جرايم، تصریح کرد: در حال حاضر مبناي جرايم مربوط به سه سال قبل است، این در حالی است که طبق قانون هر سه سال يك‌بار با توجه به نرخ تورم، ميزان جرايم باید افزايش يابد تا اثر بازدارندگي خود را در برابر كساني كه از قوانين و مقررات عدول مينمايند، حفظ كند.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلفی در امر ایمنی دخیل هستند، گفت: انجام برخی از امور ایمنی همچون ايمن‌سازي حاشيه راه‌ها، حفظ حريم راه‌ها، ايجاد تسهيلات جهت عبور عابران‌پياده از عرض جاده، نظارت بر فعاليت‌هاي شركت‌هاي حمل‌ونقل مسافري و باري برعهده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است كه به طور جدي مورد پيگيري و نظارت قرار دارد و جزء برنامه‌هاي اولويت‌دار سازمان است.
 
کشاورزیان با اشاره به اينكه بخش زيادي از تصادفات در فاصله 30 كيلومتري شهرها اتفاق مي‌افتد، خواستار ريشه‌يابي علت آن شد و افزود: بايد بررسي شود علت افزایش تصادفات در این فاصله، به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است یا به دلیل افزایش عبور عابران‌پیاده در این محدوده، زیرا متأسفانه تا كنون بررسي علمي و تحقيقاتي لازم در اين خصوص صورت نگرفته است.
 
رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در خاتمه سخنان خود از مديران‌ ادارات‌كل حمل‌ونقل و پايانه‌هاي سراسر كشور خواست نسبت به وظايف خود و مباحث مربوط به ايمني اهتمام بيش از پيش داشته داشته و ضمن فعال نمودن سازمان‌هاي دست‌اندركار در استان و بكارگيري امكانات و ظرفيت‌ها موضوع ارتقاي ايمني را به عنوان يك برنامه و وظيفه مهم در دستور كار قرار دهند.
 
براساس این گزارش، مهران قربانی مدیرکل دفتر ایمنی راه و حریم سازمان نیز در ادامه این نشست، عناصر اولیه ترافیک را راه، انسان و خودرو بیان کرد و افزود: عناصر مهم ایمن‌سازی و کاهش حوادث رانندگی نیز مهندسی راه، خودرو، پلیس و آموز‌ش‌های مؤثر و بازدارنده است.
 
وی با بیان اینکه برای داشتن سفر ایمن نیاز به سرعت ایمن، راه و محیط اطراف ایمن و وسیله‌نقلیه ایمن است، خاطرنشان کرد: سفر ایمن یعنی سفر کم‌خطرتر و برای این منظور باید خطرات را شناخت و میزان ریسک آن را بررسی کرد.
 
قربانی افزود: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد 23 درصد عامل تصادفات به دلیل حواس‌پرتی، 19 درصد عدم توجه غیرارادی و 10 درصد قضاوت‌های اشتباه است و 20 درصد تصادفات و کمتر نیز عمدی است. به همین خاطر باید خطای انسانی را درک کرد و در عین حال پذیرفت مردم ما ریسک‌پذیرند.

همچنین جواد هدایتی مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان نیز در ابتدای این نشست، یکی از دغدغه‌های اصلی مدیران سیستم حمل‌ونقل جاده‌ای در کنار مزایا و قابلیت‌های این حوزه و نقش آن در اقتصاد خرد و کلان، اشتغالزایی و نیز بکارگیری ظرفیت‌های بخش خصوصی در این حوزه، بحث تصادفات رانندگی بیان کرد و افزود: ایمنی یک پدیده چندوجهی در کشور است که چندین عامل در آن نقش دارند و آسیب‌شناسی آن یک موضوع پیچیده و حساس در دنیا است. همچنین مدیریت ایمنی در هر کشور شاخصی برای ظرفیت مدیریتی آن کشور محسوب می‌شود و کشوری که بتواند در این حوزه موفق عمل کند، پیشرفته‌تر است.
 
وی با اشاره به گزارش اخیر سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: سالانه یک میلیون و 240 هزار نفر بر اثر تصادفات رانندگی کشته و بیش از 50 میلیون نفر مصدوم و مجروح می‌شوند که هزینه‌های اجتماعی، درمانی و از کارفتادگی بسیاری را به جوامع تحمیل می‌کند و در صورت ادامه این روند تا سال 2020، مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی از عامل نهم به عامل سوم تبدیل خواهد شد. به همین منظور با رویکرد استقرار سیستم‌های حمل‌ونقل، دهه 2011 تا 2020 را به عنوان دهه ایمنی نامگذاری کردند تا با تعامل و همکاری بین کشورهای مختلف دنیا بتوان در یک برنامه 10 ساله کاهش 50 درصدی را در این حوزه رقم زد.
 
هدایتی در ادامه، با اشاره به روند تغییرات تلفات برون‌شهری و روستایی کشورمان در 10 سال گذشته گفت: در دهه منتهی به سال 1392، روند آماری تلفات در بخش برون‌شهری و روستایی روند کاهشی بوده است که به نوعی موفقیت نسبی را نشان می‌دهد.
 
وی دو شاخص جهانی را برای ارزیابی میزان تلفات رانندگی ذکر کرد و افزود: بحث شاخص مالکیت یکی از این شاخص‌ها است که تعداد تلفات را در 10 هزار وسیله‌نقلیه نشان می‌دهد و بر این اساس، شاخص مالکیت در سال 80، 33 بوده است که در سال 92 به 7/6 درصد رسیده است و خوشبختانه پایین‌تر از نرم جهانی که 8.7 است، است.
 
مدیرکل دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان تصریح کرد: همچنین شاخص سلامت تعداد کشته‌ها به 100 هزار نفر جمعیت است که در سال 92 این رقم در کشورمان به 23 رسیده است، این در حالی است که بالاترین عدد آن در سال 84، 40 بوده است و متأسفانه ما در این حوزه بالاتر از میانگین جهانی این شاخص که عدد 18 است، قرار داریم.
 
هدایتی همچنين اظهار داشت: در همین راستا هفت راهبرد کلی برگرفته از سند راهبردی کشور در دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان طراحی شده است که شامل بهره‌برداری از بانک‌های اطلاعاتی تلفات و تصادفات رانندگی، توسعه تجهیزات و شیوه‌های کنترل و نظارت بر ترافیک به صورت کلی و عمومی، نظارت بر فعالیت شرکت‌ها و رانندگان حمل‌ونقل عمومی، ارتقای ایمنی و بهبود وضعیت فنی وسایل‌نقلیه، ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای با اولویت کاربران آسیب‌پذیر، ارتقای خدمات امدادی در طول راه‌ها و تبدیل نظام ارزیابی اقدامات و مدیریت منابع پروژه‌های ایمنی است، که باید به طور موازی و همزمان پیش رود تا بر این اساس بتوان به هدف‌گذاری پیش‌بینی شده دست یافت.
 
این گزارش حاکی است، بابك طالبی مدیرکل دفتر امور سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان نیز در ادامه این نشست، تعداد مجتمع‌های خدماتی ـ رفاهی موجود در کشور را 495 مجتمع ذکر کرد و از بازنگری در اجزا و مساحت مجتمع‌های خدماتی ـ رفاهی و طراحی و تدوین آن با رویکرد خدمات موردنیاز محور خبر داد.
 
وی همچنین ضمن بیان برنامه‌ها و اهداف دفتر امور سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان، آماری از وضعیت پراکنش مجتمع‌های خدماتی ـ رفاهی در طول راه‌های کشور ارائه کرد.

در همین راستا فرامرز مداح مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان نیز در این نشست، با بیان اینکه پایگاه اطلاعاتی GIS شبکه راه‌ها، تأسیسات جانبی و ابنیه فنی از سال 76 آغاز شده است، مطالبی را درخصوص دلایل و اهداف طرح تهیه شناسنامه راه‌ها و ابزار مورد استفاده در GIS و کاربرد پایگاه اطلاعاتی GIS راه‌های کشور بیان کرد و از مدیران ادارات‌کل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان‌ها خواست نسبت به تکمیل فیلدهای موجود شامل شبکه راه‌ها، جایگاه‌های عرضه سوخت، واحدهای خدماتی، واحدهای درمانی، تقاطع‌ها، راهدارخانه‌ها و غیره اقدام کنند.
 
وی همچنین از اجرایی شدن این پروژه از اول مهر ماه خبر داد و گفت: در شهریور ماه سال جاری کلاس‌های توجیهی و سمینارهای آموزشی مرتبط با این پایگاه برگزار شده و تجهیزات موردنیاز در اختیار ادارات‌کل قرار خواهد گرفت.

 انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن