واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک حوزه سلامت استان مرکزی نیازمند یاری رسانه ها است اراک - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حوزه سلامت استان مرکزی در سالهای قبل مورد بی مهری بوده و برای ترمیم جراحات و نواقص متعدد، نیازمند یاری رسانه ها است.
دکتر ˈحسن طاهراحمدیˈ روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پیشکسوتان و اصحاب رسانه حوزه سلامت استان افزود: دو مقوله مهم و پاشنه آشیل دولتمردان در حوزه امنیت و سلامت است که هر دو بخش ابعاد وسیعی دارند و نیازمند مشارکت جمعی و راهبرد قوی در تامین اهداف هستند.
وی اظهار کرد: انسان سالم محور توسعه پایدار است و مقوله سلامت با راهبردهای کارآمد در عرصه پیشگیری، درمان ، بهداشت و سلامت تضمین کننده این روند خواهد بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حوزه سلامت استان مرکزی به دلیل برخی سوء مدیریتهای قبل، هم اینک میراث دار بدهی سنگین یکهزار و 50 میلیارد ریالی است و پرداخت حقوق دو هزار و 500 نفر از هشت هزار و 600 نیروی انسانی آن از بودجه عمومی نیست و به همین دلیل 35 میلیارد ریال از درامدهای بیمارستانی برای تامین حقوق و مزایای ماهانه آنان صرف می شود.
طاهر احمدی توضیح داد: حوزه سلامت استان مرکزی ماهانه 195 میلیارد ریال درامد دارد در حالیکه با احتساب حقوق نیروهای خارج از ضابطه، خرجکرد آن 250 میلیارد ریال است و 55 میلیارد ریال هر ماه به کسری مالی این دانشگاه افزوده می شود.
وی اظهار کرد: این درحالیست که فرسودگی اغلب فضاهای درمانی و تجهیزات پزشکی نیز بار مضاعفی در این بخش است و می طلبد که به مدد رسانه ها مشکلات سلامت استان در حد فراستانی و ملی برجسته سازی شود.
دکتر طاهراحمدی توضیح داد: بازسازی بیمارستان مادر تخصصی ولیعصر (عج) اراک به عنوان مطالبه مهم حوزه سلامت استان نیازمند همراهی همه سطوح مدیریتی، مشارکت مردمی و فضاسازی رسانه ای است.
وی اظهار کرد: حوزه سلامت استان مرکزی، اطلاع رسانی شفاف ، بیان بی پرده واقعیتها و نواقص بهداشتی و درمانی را به مردم و مسوولان وظیفه خود می داند و از ابزار نقد سازنده خبرنگاران با آغوش باز استقبال می کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مسائل حاد حوزه سلامت به ویژه نوسازی بیمارستان ولیعصر (عج) اراک در همراهی با مدیریت ارشد استان و مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سطح کلان در دست پیگیری است و انتظار از رسانه های جمعی این است که دغدغه های سلامت استان را با قلمی کارامد و در حد مطالبه ملی مطرح کنند.
دکتر طاهر احمدی اظهار کرد: برنامه تحول نظام سلامت به عنوان بزرگترین برنامه دولت یازدهم توانسته بسیاری از کاستی ها و مشکلات مردم را حل کند اما رسانه ها با رسالت نظارتی خود بایستی همراه و همدوش حوزه سلامت در این برنامه مشارکت کرده و ضعف ها و قوت های آن را برجسته کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: نقد منصفانه مطبوعات، گنجی عظیم است که انتظار می رود با چشمان تیزبین، تفکر باز و ماهیت کاری اصحاب رسانه بیشترین بهره آن در حوزه سلامت هویدا شود.
دکتر ˈحسین سرمدیانˈ افزود: حوزه سلامت و برنامه بسته هفتگانه خدمتی تحول راهی است که با رصد مستمر و پیشنهادات سازنده به سرمنزل مقصود می رسد و مجموعه مسوولان بهداشتی و درمانی استان برای شنیدن نکات مثبت و منفی آن آمادگی کامل دارند.
وی اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی استان مرکزی آلاینده های محیطی است که در سالهای گذشته به دلیل نبود مطالعات علمی امکان اثرگذاری و نقش آن در بیماری ها و حوزه سلامت وجود نداشت اما به تازگی فصل مطالعات آن کلید خورده است.
وی بیان کرد: در رایزنی با واحد پژوهش وزارت بهداشت و درمان اعتبارات این تحقیق نهایی شده و با تشکیل کمیته راهبردی و حضور کارشناسان دستگاههای مختلف اجرایی قرار است که در حوزه آلاینده های آب ، هوا و خاک پژوهش شده و آثار و عوامل خطر آن به صورت مستند استخراج شود.
مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: رسانه های جمعی در حوزه نوشتاری، شنیداری و دیداری حلقه مکمل یکدیگر هستند و رسانه ملی از دیدگاه کارشناسی خبرنگاران به عنوان دنخبگان فکری جامعه در پیگیری مسایل استان استقبال می کند.
ˈحمید قربانی جمˈ افزود: رسانه های جمعی بر سر سلامت مردم با هیچ مسوول و یا دستگاه اجرایی تعارف ندارند و رصد مسایل سلامت را تنها منوط به دانشگاه علوم پزشکی نمی دانند.
در ادامه این نشست مدیران مسوول رسانه های محلی، پیشکسوتان، خبرنگاران و عکاسان خبری رسانه های استان دیدگاه های خود را در خصوص سلامت مطرح کردند.
در این نشست ضمن تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت استان مرکزی مقرر شد اصحاب رسانه در استفاده از خدمات درمانی استان مشمول تخفیف شوند.ک/2
560/559
22/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]